Panama – Nikaragua 2:1 (kon.) | USA – Martinik 3:2 (kon.)
koniec
Panama
2:1 (0:0)
Nikaragua
cz Štvrtok 13.07.2017, 00:30 • Raymond James Stadium, Tampa, Florida • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (02:47:54)
    Panama potvrdila roli favorita a má nakročeno k postupu ze skupiny

     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:15.
     
    Hlavní sudí Drew Fischer naposledy foukl do píšťalky a ukončil tím utkání mezi Panamou a Nikaraguou. Ze zisku tří bodů se nakonec raduje favorizovaná Panama, která po změně stran sice inkasovala jako první, ale prakticky okamžitě po rozehrávce dokázala vyrovnat a o svém vítězství 2:1 rozhodla v sedmapadesáté minutě, o což se jmenovitě zasloužil Gabriel Torres. Panama si tak po remíze s USA připsala do tabulky další tři body a má slušně nakročeno k postupu ze skupiny. Nikaragua naopak prohrála i podruhé a do další fáze se s největší pravděpodobností nepodívá.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Bryan García mezi střídačkami neprošel přes Torrese, což je pro Nikaraguu definitivní ztráta nadějí na vyrovnání.
     
    90+3
    Nikaragua se dostala k míči až půl minuty před koncem nastavení. K jení smůle se tak stalo jen díky odpískanému faulu na Godoye.
     
    90+2
    Panama si zkušeně hlídá svůj náskok na útočné polovině, kde z vhazování poblíž šestnáctky vytěžila i rohový kop.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby jsou přidány tři minuty nastaveného času!
     
    90
    Ricardo Clarke z levého konce pokutového území neúspěšně přihrával na Torrese a poté se marně dožadoval odpískání penalty za údajnou hru rukou.
     
    89
    Nikaragua nevyužila ani dalšího rohového kopu, po němž Chavarría vletěl do Gabriela Gómeze a kopat se tak bude proti brance Justa Lorenteho.
     
    88
    José Calderón Copeteho prudkou ránu z přímého kopu jenom vyboxoval. K dorážce se dostal Cadena, ovšem Gómez na poslední chvíli přesměroval míč mimo branku.
     
    87
    Chavarría hraje ve druhém poločasu opravdu dobře. Nyní byl na hranici šestnáctky faulován Cooperem a sudí nekompromisně nařizuje přímý kop z rohu pokutového území.
     
    86
    Carlos Chavarría rozehrál roh z pravého konce hřiště, ovšem jeho spoluhráči se v pokutovém území do zakončení neprodrali.
     
    86
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Édgar Bárcenas, přichází Armando Cooper.
     
    85
    Davis s Godoyem přispěchali na kraj hřiště a odzbrojili nově příchozího Garcíu, jenž pro svůj tým získal aspoň rohový kop.
     
    84
    Bárcenas s Torresem se zničeho nic řítili na branku Nikaraguy, avšak po chvilce je zastavil ofsajd, ve kterém jeden z nich byl.
     
    83
    Jen co se útočník Panamy dostal za autovou čáru, tak už se přihlásil o návrat na hřiště. Pokračuje se tak v jedenácti na obou stranách.
     
    82
    Gabriel Torres inkasoval nějaký úder do hlavy a proto za ním míří členové realizačního týmu Panamy.

    Michal Břuchanský

    Góly: 50. Díaz (Camargo), 57. G. Torres (R. Miller) – 48. Chavarría

    Karty:   64. Godoy (PNM) – 6. Chavarría (NGA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:15.
    Panama: Calderón – Murillo, R. Miller, Davis, Escobar – Bárcenas (86. Cooper), G. Gómez (C), Camargo (65. Núñez), Godoy – G. Torres, Díaz (69. Clarke).
    Náhradníci: Mosquera, Á. Rodríguez – Chen, Ovalle, Patrick, J. C. Vargas, Cooper, Heráldez, Núñez, Pimentel, Abdiel Arroyo, Clarke.

    Nikaragua: Lorente – Quijano, Rosas (70. Errington), Copete, E. Téllez – Cadena, Galeano, M. López (81. Bryan García) – Chavarría, Barrera (C), Pavón (46. L. Peralta).
    Náhradníci: Maradiaga, D. Téllez – Errington, O. López, Niño, Veliz, Bryan García, M. Montiel, B. Montiel, L. Peralta, J. García, Pinel.

    Rozhodca: Drew Fischer (CAN)