Panama – Nikaragua 2:1 (kon.) | USA – Martinik 3:2 (kon.)
koniec
Panama
2:1 (0:0)
Nikaragua
cz Štvrtok 13.07.2017, 00:30 • Raymond James Stadium, Tampa, Florida • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    88
    José Calderón Copeteho prudkou ránu z přímého kopu jenom vyboxoval. K dorážce se dostal Cadena, ovšem Gómez na poslední chvíli přesměroval míč mimo branku.
     
    86
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Édgar Bárcenas, přichází Armando Cooper.
     
    81
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Marlon López, přichází Bryan García.
    76. Luis Galeano (NGA)
     
    76
    Luis Galeano vypálil pravou nohou a trefil hlavu panamského kapitána Gómeze, od kterého se balón vydal do boční sítě. Nechybělo moc!
     
    73
    Édgar Bárcenas fantasticky načasoval náběh za nákopem z půlící čáry. Lorente mu ale nedal čas na zpracování a on tak musel střílet bez přípravy, přičemž asi o metr minul levou tyč!
     
    70
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Manuel Rosas, přichází Cyril Errington.
     
    69
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Ismael Díaz, přichází Ricardo Clarke.
     
    65
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Miguel Camargo, přichází Josiel Núñez.
     
    64
    Aníbal Godoy popáté fauloval a za zákrok na Galeana už vidí zcela zaslouženou žlutou kartou, která by ho měla trochu uklidnit.
    57. Gabriel TORRES - 2:1
     
    57
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama dává druhý gól v rozmezí sedmi minut a otáčí skóre na 2:1! Po rozehrávce z osy hřiště si Miller zpracoval balón a zleva jej předložil před malé vápno, odkud GABRIEL TORRES jednoduše zakončil za bezmocného Lorenteho.
     
    53
    Skvělý zákrok Justa Lorenteho! Gabriel Torres centrem z rohového kopu našel Millera, jehož střela hlavou se odrazila o trávník a letěla doprostřed branky, kde brankář Nikaraguy výborným reflexivním zákrokem vytěsnil balón nad horní tyč.
    50. Ismael DÍAZ - 1:1
     
    50
    Panama právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká blesková reakce na inkasovaný gól! Panama zaútočila po levém křídle, odkud přišla Camargova přízemní přihrávka do zahuštěného prostoru v šestnáctce. V ní se k míči dostal ISMAEL DÍAZ a střelou z prvního doteku překonal Lorenteho, který se natahoval marně.
    48. Carlos CHAVARRÍA - 0:1
     
    48
    Tým Nikaragua právě vstřelila branku!
    Nádherná trefa zničeho nic posílá Nikaraguu do vedení 1:0! Obránce Miller hodně špatně odvrátil míč z pokutového území, když ho odevzdal na kopačku CARLOSE CHAVARRÍI a ten krásnou střelou z dvaceti metrů vymetl pravou šibenici Calderónovy svatyně.
     
    46
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Eulises Pavón, přichází Luis Peralta.
    41. Copete skóroval z ofsajdu
     
    41
    Byl z toho prodloužený centr do pokutového území, ve kterém Luis Copeta hlavou překonal Calderóna, jenže kvůli metrovému ofsajdu se ze vstřelené branky radoval jen pár vteřin.
     
    33
    Chytrá kolmá přihrávka teď na pravé straně uvolnila Bárcenase, jehož pas do vápna propadl k Torresovi, ovšem ani on nedokázal vystřelit mezi tři tyče!
    30. Édgar Bárcenas (PNM)
     
    30
    Velká šance Panamy! Brankář Lorente odvrátil centrovaný míč jen na kopačku Bárcenase, který z bezprostřední blízkosti příliš podebral balón a poslal ho vysoko nad branku!
    24. Gól Panamy neplatil pro ofsajd
     
    24
    Obrana Nikaraguy po vhazování naprosto propadla, trojice hráčů Panamy zničeho nic stála jen proti dvěma obráncům a docílila branky, která však nemůže platit kvůli předchozímu ofsajdu Camarga.
     
    6
    První ostřejší zákrok a hned žlutá karta, kterou už v šesté minutě za zákrok na Murilla uviděl Carlos Chavarría.

    Michal Břuchanský

    Góly: 50. Díaz (Camargo), 57. G. Torres (R. Miller) – 48. Chavarría

    Karty:   64. Godoy (PNM) – 6. Chavarría (NGA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:15.
    Panama: Calderón – Murillo, R. Miller, Davis, Escobar – Bárcenas (86. Cooper), G. Gómez (C), Camargo (65. Núñez), Godoy – G. Torres, Díaz (69. Clarke).
    Náhradníci: Mosquera, Á. Rodríguez – Chen, Ovalle, Patrick, J. C. Vargas, Cooper, Heráldez, Núñez, Pimentel, Abdiel Arroyo, Clarke.

    Nikaragua: Lorente – Quijano, Rosas (70. Errington), Copete, E. Téllez – Cadena, Galeano, M. López (81. Bryan García) – Chavarría, Barrera (C), Pavón (46. L. Peralta).
    Náhradníci: Maradiaga, D. Téllez – Errington, O. López, Niño, Veliz, Bryan García, M. Montiel, B. Montiel, L. Peralta, J. García, Pinel.

    Rozhodca: Drew Fischer (CAN)