Rusko – Portugalsko 0:1 (kon.) | Mexiko – N. Zéland 2:1 (kon.)
koniec
Mexiko
2:1 (0:1)
Nový Zéland
Streda 21.06.2017, 20:00 • Fisht Stadium, Soči • Pohár konfederácií • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    82
    Posledné striedanie na strane Nového Zélandu. V zápase končí krajný obranca Dane Ingham a posilniť ofenzívne rady prichádza Monty Patterson.
     
    73
    Nový Zéland reaguje na nepriaznivé skóre druhým striedaním. Na ihrisko prichádza Kosta Barbarouses, ktorý vymenil v posledných minútach aktívneho Marcosa Rojasa.
     
    68
    Héctor Moreno nastúpil do dnešného zápasu namiesto zraneného Carlosa Salceda, ale zrejme aj on pre zdravotné problémy končí v zápase. Na jeho miesto prichádza mexická futbalová legenda Rafael Márquez.
     
    58
    Prvé striedanie aj na strane Nového Zélandu. Autor gólovej prihrávky na úvodný gól Clayton Lewis končí v zápase a na jeho miesto prichádza Bill Tuiloma.
     
    46
    Spomínali sme, že Mexiko zrejme nastúpi do druhého polčasu so zmenami, no príchod Héctora Herreru sme tým možno až tak nemysleli. Každopádne, futbalista Porta je na ihrisku, keď nahradil Oswalda Alanisa.
     
    33
    Spomínané striedanie je v tejto chvíli realitou. Carlos Salcedo neslávne končí v dnešnom dueli a dúfame, že bude v poriadku. Na jeho miesto prichádza Héctor Moreno, ktorý v závere vyrovnal prvý zápas proti Portugalsku.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 54. Jiménez, 72. Peralta – 42. Wood

    Karty:   90+5. D. Reyes (MEX), 90+6. H Herrera (MEX) – 26. Thomas (NZL), 90+6. Boxall (NZL)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:18.
    Mexiko: Talavera – Salcedo (33. H. Moreno, 68. R. Márquez), N. Araujo, Alanis (46. H Herrera) – J. M. Corona, D. Reyes, Fabián, Aquino – Jiménez, G. dos Santos, Peralta.
    Náhradníci: Cota, Ochoa – Layún, Guardado, R. Márquez, H. Moreno, L. Reyes, J. dos Santos, H Herrera, J. Hernández, Lozano, Vela.

    Nový Zéland: Marinovic – Ingham (82. Patterson), Boxall, Durante, Smith, Wynne – McGlinchey, Rojas (73. Barbarouses), Thomas – Lewis (58. Tuiloma), Wood.
    Náhradníci: Moss, Williams – Brotherton, Roux, Colvey, Doyle, Tuiloma, Tzimopoulos, Barbarouses, Patterson, Rufer, Smeltz.

    Rozhodca: Bakary Gassama (GAM) – Jean Claude Birumushahu (BDI), Marwa Range (KEN).