Rusko – Portugalsko 0:1 (kon.) | Mexiko – N. Zéland 2:1 (kon.)
koniec
Rusko
0:1 (0:1)
Portugalsko
Streda 21.06.2017, 17:00 • Spartak Stadium, Moskva. • Pohár konfederácií • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    83
    V rýchlom slede registrujeme aj posledné striedanie celého zápasu. Na strane Ruska prichádza na ihrisko Alexandr Bucharov, ktorý vymenil Fjodora Kudrjašova.
     
    82
    Posledné striedanie na strane majstrov Európy. Danilo Pereira prichádza na ihrisko, keď vymenil Adriena Silvu. Ten samozrejme zbiera aj cenné sekundičky.
     
    78
    Druhé striedanie aj na strane Portugalska. Gelson Martins je novým mužom na trávniku. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje čerstvá posila AC Miláno – André Silva.
     
    68
    Druhé striedanie na ruskej strane. O strelenie vyrovnávajúceho gólu sa bude snažiť Dmitrij Poloz, ktorý nahradil dnes pomerne nevýrazného Dmitrija Kombarova.
     
    66
    Avizované striedanie je realitou. Fernando Santos posiela na trávnik čerstvého hráča, pretože Raphaël Guerreiro pre zranenie nemôže pokračovať. Na ihrisko prichádza Eliseu.
     
    46
    Do druhého polčasu už nenastúpil Roman Šiškin. Ruský tréner posiela na ihrisko Alexandra Jerochina, ktorý sa bude snažiť oživiť ofenzívne rady domáceho mužstva.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 8. Ronaldo

    Karty:   26. Glušakov (RUS), 72. Džikija (RUS), 76. Samedov (RUS) – 57. Pepe (POR), 71. B. Silva (POR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:10.
    Rusko: Akinfejev – Šiškin (46. Jerochin), Džikija, Vasin, Kudrjašov (83. Bucharov), Žirkov – Samedov, Glušakov, Golovin, D. Kombarov (68. Poloz) – Smolov.
    Náhradníci: V. Gabulov, Guilherme – Kambolov, Kutěpov, Smolnikov, Gazinskij, Jerochin, Tarasov, Alexej Mirančuk, Bucharov, Kanunnikov, Poloz.

    Portugalsko: Patrício – Soares, Pepe, Alves, Guerreiro (66. Eliseu) – B. Silva, W. Carvalho, Adrien Silva (82. D. Pereira), A. Gomes – Ronaldo, André Silva (78. G. Martins).
    Náhradníci: Beto, Sá – Fonte, Neto, Semedo, Eliseu, Moutinho, Nani, D. Pereira, G. Martins, Pizzi, Quaresma.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (ITA)