Rusko – Portugalsko 0:1 (kon.) | Mexiko – N. Zéland 2:1 (kon.)
koniec
Rusko
0:1 (0:1)
Portugalsko
Streda 21.06.2017, 17:00 • Spartak Stadium, Moskva. • Pohár konfederácií • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    76
    Gianluca Rocchi udeľuje ďalšiu žltú kartu. Po súboji dvoch hráčov s číslom 19 je potrestaný Alexandr Samedov, ktorý si počínal nedovolene v súboji s Eliseuom.
     
    72
    Rusko sa do zakončenia nedostalo a Georgij Džikija to celé ukončil zbytočným oplácaním po súboji s Pepem. Portugalský obranca leží na zemi a Rus dostal žltú kartu.
     
    71
    Rusko bude rozohrávať priamy kop, keďže faulovaný bol Jurij Žirkov. Navyše, hlavný rozhodca vyťahuje aj žltú kartu, ktorej adresátom je Bernardo Silva.
     
    57
    Pepe teraz zahral rukou a Gianluca Rocchi mu udeľuje žltú kartu. Bývalý obranca madridského Realu sa síce čuduje, no hlavný rozhodca z Talianska je nekompromisný.
     
    26
    Hlavný rozhodca prvýkrát siaha do svojho vrecka. Potrestaným hráčom je Denis Glušakov, ktorý nedovoleným spôsobom poslal na trávnik Williama Carvalha.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 8. Ronaldo

    Karty:   26. Glušakov (RUS), 72. Džikija (RUS), 76. Samedov (RUS) – 57. Pepe (POR), 71. B. Silva (POR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:10.
    Rusko: Akinfejev – Šiškin (46. Jerochin), Džikija, Vasin, Kudrjašov (83. Bucharov), Žirkov – Samedov, Glušakov, Golovin, D. Kombarov (68. Poloz) – Smolov.
    Náhradníci: V. Gabulov, Guilherme – Kambolov, Kutěpov, Smolnikov, Gazinskij, Jerochin, Tarasov, Alexej Mirančuk, Bucharov, Kanunnikov, Poloz.

    Portugalsko: Patrício – Soares, Pepe, Alves, Guerreiro (66. Eliseu) – B. Silva, W. Carvalho, Adrien Silva (82. D. Pereira), A. Gomes – Ronaldo, André Silva (78. G. Martins).
    Náhradníci: Beto, Sá – Fonte, Neto, Semedo, Eliseu, Moutinho, Nani, D. Pereira, G. Martins, Pizzi, Quaresma.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (ITA)