Sociedad – Granada 2:1 (kon.) | Real Madrid – Valencia 2:1 (kon.) | Las Palmas – Atlético Madrid 0:5 (kon.)
Espanyol – Barcelona 0:3 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
2:1 (1:0)
Granada CF
Sobota 29.04.2017, 13:00 • Anoeta Stadium • Španielska LaLiga • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Fanúšikovia, ktorí si našli čas ku sledovaniu tohto prenosu musia byť maximálne spokojní, hoci tomu prvý polčas vôbec nenasvedčoval. Druhé dejstvo bolo oveľa útočnejšie a atraktívnejšie. Taktiky oboch celkov sa vôbec nezmenili. Domáci = kombinačný štýl hry a hostia = pevná defenzíva a rýchle protiútoky. Dúfame, že sa vám prenos páčil a my sa tešíme na ďalšiu vašu návštevu. Odo mňa to je z toho zápasu všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (14:54:18)
     
    Držanie lopty: 53 % : 47 %.
    Strely na bránu: 5:3.
    Strely mimo: 4:1.
    Rohové kopy: 7:1.
    Ofsajdy: 5:3.
    Fauly: 14:16.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Je to tak. Domáci rozohrali voľný kop nakrátko a snažia sa v rohu ihriska pozbierať každú možnú sekundu.
     
    90+2
    Agbo sa dopustil úplne zbytočného faulu v hlavičkovom súboji. To teraz domáci využijú ku pozbieraniu cenných sekúnd. Real Sociedad bude zahrávať voľný kop.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol nadstaviť ešte tri minútky navyše.
     
    90
    Blížime sa ku záverečnému hvizdu hlavného arbitra a až teraz sa domáci futbalisti stiahli na vlastnú polovicu ihriska. Granada sa snaží ešte niečo s nepriaznivým výsledkom spraviť, ale domáca defenzíva v závere funguje na výbornú a svojho súpera nepúšťa do žiadnych vyložených šancí.
     
    89
    Rohový kop taktiež rozohral Sergio Canales, ale jeho centrovaný pokus tiež nebude oslavovať úspech. Hosťujúca defenzíva si s týmto pokusom poradila a rohový kop odvrátila.
    88. Sergio Canales (RSC)
     
    88
    Po nedovolenom zákroku Martina Hongla domáci zahrávali voľný kop zo strednej vzdialenosti. Sergio Canales to ako exekútor skúsil priamo na gólmana. Jeho tvrdý projektil preletel cez všetkých hráčov a našiel si cestu až k ľavej žrdi, kde sa Ochoa poriadne natiahol a strelecký pokus vyrazil na rohový kop.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Martin Hongla (Granada CF).
     
    86
    Po dlhšej dobe sa hostia dostali na polovicu súpera, kde Agbo hľadal lepšie postaveného spoluhráča. K nemu sa však lopta nedostala po skvelom obrannom zákroku jedného z domácich hráčov.
     
    85
    Pri lopte sú domáci futbalisti a vôbec to nevyzerá tak, že by sa do konca stretnutia chceli brániť. Opäť sa usadili na polovici súpera, kde si snažia vytvoriť tlak.
    84. Juanmi (RSC) - 2:1
     
    84
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Perfektná akcia v podaní Realu Sociedad. Sergio Canales technickou prihrávkou našiel úplne voľného JUANMIHO, ktorý strelou v páde dokázal prekonať bezmocného gólmana a tak poslať svoj tím opäť do vedenia. Stav stretnutia je 2:1!
     
    83
    Sergio Canales sa tlačil do vápna súpera, ale to mu neumožnil Foulguier skvelým obranným zákrokom. Nasleduje odkop od bránky Granady.
     
    82
    Zurutuza poslal veľmi vysoký center do šestnástky súpera z pravej strany ihriska, ale v tom čase sa tam nenachádzal nikto z jeho spoluhráčov a tak loptu poľahky zachytil Ochoa.
     
    81
    Držanie lopty je momentálne 53% v prospech domáceho celku a 47% v neprospech toho hosťujúceho.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 45. Vela, 84. Juanmi – 65. Ramos

    Karty:   42. Angban (GRN), 80. Ponce (GRN), 87. Hongla (GRN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 14:16.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Mikel González, Navas, Berchiche – Prieto (C) (70. Canales), Illarramendi, Granero (59. Zurutuza) – Vela (79. Bautista), Juanmi, Oyarzabal.
    Náhradníci: Toño – A. Elustondo, Canales, Zurutuza, D. Concha, Bautista, Odriozola Arzallus.

    Granada CF: Ochoa – Foulquier (C), Hongla, Ingason, G. Silva – Angban, Agbo – Cuenca, Pereira, Malle (63. Boga) – Ramos (69. Ponce).
    Náhradníci: da Silva – Ponce, Boga, Atzili, Vezo, Entrena, Estupiñán.

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, J. Martínez

    Diváci: 18 003