Southampton – Hull City 0:0 (kon.) | Stoke City – West Ham 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 0:1 (kon.)
West Bromwich – Leicester 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Burnley 0:2 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
0:2 (0:1)
Burnley FC
Sobota 29.04.2017, 18:30 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase si hostia ubránili svoj tesný náskok a v 85. minúte pridali aj druhý gól a tak zaslúžene vyhrávajú tento zápas pomerom 2:0!

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (20:27:03)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Crystal Palace sa ešte tlačilo to útoku, ale opäť sa previnilo len útočným faulom.
     
    90+2
    Ale ani nastavený čas nič zaujímavého neprináša, hostia by to už mali zvládnuť.
     
    90
    Aj v druhom polčase sa budú nastavovať až 4 minúty, uvidíme, či ešte niečo zaujímavého prinesú.
     
    89
    Zaha teraz troška vystrašil brankára hostí, ale ten dokázal pohotovo zareagovať na jeho strelu a loptu vyrazil na rohový kop. Ten následne nič zaujímavého nepriniesol.
     
    88
    Avšak, domácim predsa len nejaký ten čas ostáva, otázkou je aj, koľko sa ešte bude nastavovať. Crystal Palace však bude musieť ukázať väčšiu iniciatívu v útoku.
     
    87
    Zápas sa už prakticky len dohráva, domáci už veľa útočnej snahy neprejavujú a hostia tak zvládajú záver úspešne. Dôležité body tak dnes zrejme získane Burnley.
     
    86
    Hosťom tak dnes ich útoky vyšli naozaj výborne, dvakrát sa dostali do gólovej príležitosti a dvakrát aj skórovali. Domáci sa dnes snažili, ale z ich strany boli útoky bezzubé.
    85. Andre Gray (BLY) - 0:2
     
    85
    Burnley FC dáva gól!
    Zrejme je definitívne rozhodnuté! Hosťom vyšiel rýchly protiútok, Boyd dokázal dostať úspešne loptu na ANDRE GRAY a ten strieľa druhý gól svojo tímu – 0:2!
     
    84
    Akonáhle hostí získajú loptu, tak sa snažia o kombináciu na svojej polovičke. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, ale neúspešne.
     
    83
    Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme sa mali možnosť sledovať zaujímavý záver zápasu. Hostia aj naďalej držia tesné vedenie, domácim sa dnes v útočnej fáze vôbec nedarí.
     
    82
    Aanholt sa po rýchlom útoku domácich dostal ku strele spoza 16-tky, avšak strela mu vôbec nesadla a tak brankár hostí zasahovať nemusel.
     
    80
    Crystal Palace zahrával rohový kop, avšak hostia pohodlne odvrátili center do bezpečia. Dostávame sa už do záverečnej časti tohto zápasu.
     
    79
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Ashley Barnes, prichádza Andre Gray.
     
    78
    Townsend po rýchlom útoku vyslal center do pokutového územia hostí, Burnley si však s touto situáciou poradilo bez problémov.
     
    76
    Futbalisti domáceho celku sa však v útoku opäť previnili útočným faulom a tak loptu strácajú. Hostia sa pochopiteľne nikam neponáhľajú.
     
    75
    Avšak, ani tento rohový kop nič prevratného nepriniesol a domáci sa ubránili bez problémov. Crystal Palace už skúša preniknúť dopredu.

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. Barnes, 85. Gray

    Karty:   43. Ch. Benteke (CRP), 50. Zaha (CRP)


    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Kelly, Delaney, van Aanholt – McArthur (71. Campbell), Milivojević, Puncheon – Zaha, Ch. Benteke (71. Rémy), Townsend.
    Náhradníci: Speroni – Flamini, Rémy, Campbell, Sako, Čung-Jong, Schlupp.

    Burnley FC: Heaton – Lowton, M. Keane, Tarkowski, S. Ward (45+1. J. Flanagan) – Boyd, A. Westwood, Hendrick, Arfield – Vokes, Barnes (79. Gray).
    Náhradníci: Pope – J. Flanagan, Gray, Brady, Defour, Gudmundsson, K. Long.

    Rozhodca: Madley – Nunn, Perry