Bournemouth – Arsenal 3:3 (kon.) | Crystal Palace – Swansea 1:2 (kon.) | Stoke City – Watford 2:0 (kon.)
koniec
AFC Bournemouth
3:3 (2:0)
Arsenal FC
Utorok 03.01.2017, 20:45 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 20. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Olivier Giroud (ARS) - 3:3
     
    90+2
    Arsenal FC dal gól! Tak to je fantastické futbalové predstavenie! Hosťom sa predsa len podarilo vyrovnať! Centroval, ak sa nemýlim, Héctor Bellerín, OLIVIER GIROUD bol síce opäť chrbtom k bráne domácich, no ako vieme už zo zápasu s Crystal Palace, to preňho nie je žiadny problém. Francúz tentokrát krásne pohladil loptu hlavičkou a Boruc bol bezmocný!
    75. Lucas (ARS) - 3:2
     
    75
    Arsenal FC dal gól! A už je to len o gól! The Gunners predviedli krásnu akciu na jeden dotyk po vzduchu, Olivier Giroud "sklepol" loptu na LUCASA PERÉZA, ktorý triafa skutočne parádne!
    70. Alexis Sánchez (ARS) - 3:1
     
    70
    Arsenal FC dal gól! Tak žeby z toho bola napokon predsa len dráma? Centroval Alex Oxlade-Chamberlain, Olivier Giroud loptu nadvihol a ALEXIS SÁNCHEZ "rybičkou" namieril loptu k ľavej žrdi brány Artura Boruca.
    58. Ryan Fraser (BTH) - 3:0
     
    58
    Tím Bournemouth práve strelil gól! Predsa len sa domáci dostávajú už do vedenia o tri góly! Celá akcia sa začala od Artura Boruca, Charlie Daniels jednoduchou prihrávkou našiel RYANA FRASERA, ktorý sa pohral s nedôrazným Héctorom Bellerínom a triafa medzi nohy Petra Čecha!
    21. Callum Wilson (BTH) - 2:0
     
    21
    Tím Bournemouth práve strelil gól! K lopte sa postavil najlepší strelec Bournemouthu CALLUM WILSON a posiela domácich do šokujúceho dvojgólového vedenia.
    16. Charlie Daniels (BTH) - 1:0
     
    16
    Tím Bournemouth práve strelil gól! Domáci hrajú zatiaľ skutočne skvelý zápas a dostávajú sa do zaslúženého vedenia. Héctor Bellerín úplne nepochopiteľne zabudol na svojej pravej strane na CHARLIEHO DANIELSA, ten si prebral fantastický pas od Juniora Stanislasa, Bellerín už prišiel neskoro a Daniels triafa presne.

    Jakub Kocourek

    Góly: 16. Daniels, 21. C. Wilson (pen.), 58. Fraser – 70. Alexis Sánchez, 75. Lucas, 90+2. Giroud

    Karty:   44. S. Cook (BTH), 87. Boruc (BTH) – 31. Bellerín (ARS), 80. Mustafi (ARS)   83. Francis (BTH)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:12.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), S. Cook, Aké, Daniels – Arter, Gosling – Stanislas, Fraser (67. A. Smith), J. King (63. Surman) – C. Wilson (90. B. Smith).
    Náhradníci: Federici – A. Smith, B. Smith, Mings, Surman, Ibe, Mousset.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C) (64. Gabriel), Monreal – Coquelin (28. Oxlade-Chamberlain), Xhaka – Ramsey, Alexis Sánchez, Iwobi (64. Lucas) – Giroud.
    Náhradníci: Ospina – Holding, Gabriel, Reine-Adélaïde, Oxlade-Chamberlain, Lucas, Maitland-Niles.

    Rozhodca: Michael Oliver