Chelsea – Leicester 3:0 (kon.) | Bournemouth – Hull City 6:1 (kon.) | Arsenal – Swansea 3:2 (kon.)
Manchester City – Everton 1:1 (kon.) | Stoke City – Sunderland 2:0 (kon.) | West Bromwich – Tottenham 1:1 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
3:0 (2:0)
Leicester City
Sobota 15.10.2016, 13:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Osem minút pred koncom máme vyčerpané všetky striedania. Odchádza hrdina predošlého momentu Victor Moses a zahrá si aj Ola Aina.
     
    81
    Po treťom strelenom góle sa domáci tréner rozhodol striedať. Odchádza autor druhého gólu Eden Hazard, ktorého nahradzuje Ruben Loftus-Cheek.
    80. Victor Moses (CHE) - 3:0
     
    80
    Chelsea dala gól!
    Je rozhodnuté! Po krásnej akcií strieľajú domáci futbalisti tretí gól dnešného zápasu. VICTOR MOSES si parádne narazil loptu s Nathanielom Chalobahom a s prehľadom prekonáva Kaspera Schmeichela.
     
    74
    Posledné striedanie hosťujúceho tímu. Pomerne prekvapujúco končí aktívny Marc Albrighton a na jeho miesto prichádza Andy King.
     
    73
    Diego Costa vnikol do pokutového územia a svojim pasom hľadal Edena Hazarda. Lopta sa však odrazila na nohu N'Gola Kantého, no ten v jasnej šanci zlyhal.
     
    68
    Vzápätí po prvýkrát strieda aj domáci kormidelník. Z ihriska sťahuje Pedra a na záverečných približne 25 minút posiela na trávnik Nathaniela Chalobaha.
     
    67
    Claudio Ranieri strieda hneď dvakrát. Na ihrisko prichádza Islam Slimani, ktorý nahradil nevýrazného Ahmeda Musu. Takisto končí aj Jeff Schlupp a na ihrisko vybieha Riyad Mahrez.
    64. David Luiz (CHE)
     
    64
    Domáci tím mal obrovské šťastie! Center z pravej strany sa snažil sklzom odvrátiť David Luiz a loptu nasmeroval do ľavej žrde brány Thibauta Courtoisa.
    57. Victor Moses (CHE)
     
    57
    Hostia nezahrali priamy kop práve najlepšie a takmer za to pykali. N'Golo Kanté odštartoval rýchly brejk a poslal do šance Victora Mosesa. Ten vystrelil z hranice šestnástky, no skvelý zákrok predviedol Kasper Schmeichel.
     
    51
    Andre Marriner druhýkrát v zápase vyťahuje žltú kartu. Prienik Ahmeda Musu nedovolene zastavil César Azpilicueta, a tak bude hrať pod hrozbou vylúčenia.
    33. Eden Hazard (CHE) - 2:0
     
    33
    Chelsea dala gól!
    Domáci futbalisti zdvojnásobujú svoje vedenie. Aj so šťastím sa lopta odrazila na nohu EDENA HAZARDA, ten obišiel dánskeho brankára a strelou do prázdnej brány strieľa druhý gól svojho mužstva.
    28. David Luiz (CHE)
     
    28
    Priamy kop zahral brazílsky obranca David Luiz. Ten krásne poslal loptu ponad múr, no našťastie pre hostí trafil len pravú žrď brány Kaspera Schmeichela.
     
    27
    Hlavný rozhodca Andre Marriner vyťahuje prvú žltú kartu v zápase. Jej adresátom je nemecký obranca Robert Huth, ktorý zozadu fauloval Edena Hazarda.
    7. Diego Costa (CHE) - 1:0
     
    7
    Chelsea dala gól!
    Domáci tím sa veľmi rýchlo dostáva do tesného vedenia. Po rohovom kope Nemanja Matić krásne predĺžil loptu na osamoteného DIEGA COSTU a ten už nemal problém prekonať brankára Kaspera Schmeichela.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 7. D. Costa, 33. E. Hazard, 80. Moses

    Karty:   51. Azpilicueta (CHE) – 27. Huth (LEC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:12.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (82. Aina), Kanté, Matić, Alonso – Pedro (68. Chalobah), D. Costa, E. Hazard (81. Loftus-Cheek).
    Náhradníci: Begović – Aina, Batshuayi, Loftus-Cheek, Chalobah, Terry, Solanke.

    Leicester City: Schmeichel – L. Hernández, Morgan (C), Huth, Fuchs – Albrighton (74. A. King), Drinkwater, Amartey, Schlupp (67. Mahrez) – A. Musa (67. Slimani), Vardy.
    Náhradníci: Zieler – A. King, Mahrez, Slimani, Ulloa, Simpson, Gray.

    Rozhodca: Andre Marriner