Bielorusko – Luxembursko 1:1 (kon.) | Holandsko – Francúzsko 0:1 (kon.) | Švédsko – Bulharsko 3:0 (kon.)
Andorra – Švajčiarsko 1:2 (kon.) | Faerské ostrovy – Portugalsko 0:6 (kon.) | Lotyšsko – Maďarsko 0:2 (kon.)
Bosna – Cyprus 2:0 (kon.) | Estónsko – Grécko 0:2 (kon.) | Gibraltar – Belgicko 0:6 (kon.)
koniec
Andorra
1:2 (0:1)
Švajčiarsko
cz Pondelok 10.10.2016, 20:45 • Estadi Nacional, Andorra la Vella • Kvalifikácia MS (Európa)
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Kvalifikace na světový šampionát má na programu další zápasy a my budeme sledovat duel, ve kterém přivítá Andorra celek Švýcarska.
     
    Skupina B po dvou zápasech

    1. Švýcarsko 6 bodů
    2. Faerské ostrovy 4 body
    3. Portugalsko 3 body
    4. Lotyšsko 3 body
    5. Maďarsko 1 bod
    6. Andorra 0 bodů
     
    Andorra je outsiderem této skupiny a zatím to tak také vypadá. Domácí celek v prvním zápase narazil na Lotyšsko, kterému doma podlehl 1:0. V minulém utkání zajížděla Andorra do Portugalska, kde ji sestřelil Cristiano Ronaldo, který se prosadil čtyřikrát a jeho Portugalsko nakonec vyhrálo vysoko 6:0.

    Švýcarsko je jedním z favoritů této skupiny a potvrzuje to. V prvním zápase hostilo Švýcarsko silné Portugalsko a doma vyhrálo 2:0. V minulém zápase hrálo Švýcarsko na půdě Maďarska, dalšího silného soupeře, a také vyhrálo, a to 3:2.
     
    Jedná se o první vzájemný zápas mezi těmito celky, takže uvidíme, jak to celé nakonec dopadne. Švýcarsko je favoritem, ale nebude to mít vůbec lehké.
     
    Úvodní sestavy:

    Andorra: J. Gómes – Rubio, E. García, Lima (C), Llovera, San Nicolás – V. Rodríguez, Vales, Clemente – M. Vieira, Pujol.
    Náhradníci: Pol – C. Martínez, G. Riera, Aláez, Á. Martínez, Moreira, Marc García.

    Švýcarsko: Bürki – Lang, Schär, Klose, Ricardo Rodríguez – Fernandes, Xhaka (C) – Shaqiri, Embolo, Mehmedi – Seferović.
    Náhradníci: Sommer, Hitz – Lichtsteiner, Fernandes, Elvedi, Zakaria, Tarashaj, Steffen, Džemaili, Stocker, Lacroix.

    Rozhodčí: John Beaton – Douglas Ross, Graham Chambers (vš. SCO).
     
    Aktéři dnešního zápasu již jsou připraveni na hrací ploše. Právě dozněly státní hymny a do zahájení utkání tak zbývá jen několik desítek vteřin.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní poločas zahájili hosté a hned po výkopu letěl hluboko na polovinu soupeře dlouhý centr. Ve vzduchu kralovali domácí, ale Švýcarsko bude vhazovat.
     
    2
    Domácí si nejprve nepohlídali náběh Shaqiriho, jenž však chyboval při zpracování, ale poté už se hostující záložník předvedl ve skvělé světle, když se krásnou kličkou zbavil soupeře.
     
    3
    Po odvráceném centru Xherdana Shaqirihozůstávají u míče hostující fotbalisté. Zdá se, že od první minuty bude zápas jen o dobývání šestnáctky před Gómesovou bránou.
     
    3
    Domácí se zmohli jen na odkop, který si to namířil do autu. Švýcaři se velmi rychle stěhují zpět na polovinu svého dnešního soupeře.
     
    4
    Aktivní Shaqiri si na pravé straně pokutového území doběhl pro kvalitní kolmici spoluhráče, avšak přetaženým centrem zařídil jen vhazování pro Andorru.
     
    5
    Victor Rodríguez u rohového praporku sice skončil na trávníku, ale faulován v žádném případě nebyl a kopat se tak bude první roh zápasu.
     
    5
    Centr z rohu byl rovněž zneškodněn zatím velmi pozornou defenzívou domácích. Přesto se Andorra ne a ne vymanit z vlastní poloviny.
     
    6
    Až příliš přetažený míč za obranu domácích teď dopředu vyslal Xhaka. Celá akce vyústila v odkop, který provede Josep Gómes.
     
    7
    Švýcaři nyní nedokázali najít skulinu v rozestavení domácích. Proto se míč pohyboval jen ze strany na stranu a nakonec skončil v zámezí.
     
    8
    Shaqiri s Langem to napravo neudělali vůbec špatně, nicméně centr druhého jmenovaného dopadl opět pouze na hlavu jednoho z beků Andorry.
     
    9
    Schär našel parádním centrem hlavu rozběhnutého Mehmediho, jenž sice zakončoval do břevna, ale celé vzrušení bylo pro ofsajd zakončujícího hráče zbytečné.
     
    10
    Po nepříjemném zákroku na Fernandese zahrávalo Švýcarsko standardní situaci a dlouhým míčem z vlastní poloviny se dokázalo dostat do šance. Seferoviće ale zklamalo zpracování.
     
    11
    Tentokrát to hosté zkoušeli zleva, nicméně Ricardo Rodríguez míč nedokázal protlačit přes prvního bránícího hráče. Švýcarsko však zůstane v tlaku.
     
    11
    Embolo si velmi dobře naběhl na míč za obranu Andorry a hlavou se pokusil posunout kulatý výtvor k nohám Seferoviće. Ten byl ale precizně bráněn.
     
    12
    Xherdan Shawiri se během pár vteřin dostal ke dvěma centrům z pravé strany. Po rohovém kopu ani při pokračující akci ale Gómes nemusel zasahovat.
     
    13
    Nyní navíc míč doputoval jen za brankovou čáru a Gómes si opět po nějaké té chvíli vyzkouší odkop od brány. Uvidíme, zda se domácí konečně prosadí na útočnou polovinu.
     
    14
    Marcio Vieira bojoval velmi statečně a nakonec získal vhazování od rohového praporku. Poprvé v zápase se Andorra dostává hlouběji na polovinu soupeře.
     
    14
    Švýcarská obrana si při odvracení dlouhého autu nepočínala vůbec jistě, avšak po odrazu se míč dostal jen do rukavic Romana Bürkiho.
     
    15
    Je za námi třetina první poloviny a na větší šanci zápasu zatím čekáme. Švýcarsko má jednoznačnou převahu, ale k jedinému ohrožení Gómesovy brány se Mehmedi dostal v ofsajdu.
     
    16
    Po delší době si na míč sáhl domácí brankář Gómes. Langova hlavička však neměla zajímavější parametry a snesla se do náruče andorrského gólmana.
     
    17
    Teď se domácí reprezentanti diví, ale hlavní rozhodčí píská faul na Xherdana Shaqiriho. Zajímavá standardní situace pro Švýcarsko!
     
    18
    Rozehrání volného kopu obstaral sám faulovaný Shaqiriho, nicméně jeho pokus o technické zakončení trefil jen hlavu ve zdi stojícího Valese.
     
    19
    POKUTOVÝ KOP! Admir Mehmedi byl první u propadnuvší přihrávky, Lima ho ve skluzu poslal k zemi a je z toho penalta.
    19. Penaltový zákrok Ildefonse Limy (ANR)
     
    19
    Domácí Ildefons Lima (ANR) navíc dostává žlutou kartu a bude tak Andoře chybět v dalším kvalifikačním utkání.
     
    19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutý pokutový kop v pohodě proměňují! Zodpovědnost na sebe vzal FABIAN SCHÄR, který si počkal na pohyb brankáře a v pohodě zakončil doprostřed brány.
    19. Fabian SCHÄR - 0:1
     
    22
    Domácí se znovu provinili proti pravidlům, nicméně po centru Rodrígueze si Mehmedi nepočínal ideálně a zpětnou přihrávku poslal mezi diváky.
     
    23
    Faulem se tentokrát pro změnu prezentoval Ricardo Rodríguez, avšak ze standardní situace Andorry vůbec nic nebylo. Míč je znovu rychle na kopačkách hostů.
     
    24
    Gelson Fernandes sice razantně naznačuje, že nefauloval, ale sudí byl jiného názoru. Hra je nyní velmi kouskována.
     
    25
    Ani tentokrát domácí na útočné polovině nepobyli moc dlouho. Dopředu se naopak prodíral Breel Embolo, který byl na pravé straně jednoznačně faulován. V tomto případě ale sudí nepíská.
     
    26
    Hra se trochu uklidnila a utkání se dostalo zpět do fáze obléhání šestnáctky domácí reprezentace. Zatím však Švýcaři volí velmi rozvážný postup vpřed.
     
    28
    Konečně před Gómese přilétl centr z levé strany, ale míč byl velmi rychle odvrácen až k půlící čáře. Celá jedenáctka domácích se následně rychle stáhla zpět na pozice.
     
    29
    Granit Xhaka to teď vymyslel velmi pěkně. Krátkým lobem za obránce hledal Shaqiriho, jenže tomu k míči chybělo pár decimetrů a je z toho jen odkop od brány.
     
    30
    Švýcaři se v posledních minutách ne a ne dostat až k ohrožení Gómesovy brány. Momentálně ale mají 80% držení míče a nebezpečí v podobě brejku jim téměř nehrozí.
     
    31
    Ani další akce hostů nepřinesla nic zajímavého. Langův centr do vápna byl totiž zablokován ještě předtím než doputoval před Gómesovu svatyni.
     
    32
    Znovu to hosté zkoušeli přes pravou stranu. Tentokrát už Lang dostal míč přes prvního hráče, ale pro změnu centroval až daleko za vápno soupeře.
     
    33
    Gelson Gernandes nyní zezadu příliš důrazně dotíral na Vieiru, jenž si kryl míč. Standardní situaci ale Andorra bude rozehrávat z úctyhodné dálky.
     
    34
    Pomalu to vypadalo na to, že Bürki bude muset na trávník, ale nakonec vše vyústilo jen v brejk Švýcarska, který byl zastaven hned dvěma nedovolenými zákroky.
     
    35
    Fabian Schär si do vápna skvěle naběhl na centr z volného kopu a hned byl blízko druhé branky. Hlavou však míč usměrnil pár decimetrů vedle tyče.
    35. Hlavička Fabiana Schära (SUI) šla těsně vedle
     
    36
    Důrazně atakovaný Klose si chvíli poseděl na trávníku, ale teď už je znovu na nohou a kombinuje se svými spoluhráči, kteří se pomalu posouvají vpřed.
     
    37
    Domácí se velmi často uchylují k nedovoleným zákrokem. Dalším takovým se prezentoval García, který zezadu povalil Seferoviće a zapříčinil tak standardní situaci pro Švýcarsko.
     
    38
    Ricardo Rodríguez sice dokázal trefit prostor brány, ale Gómes se ze svého místa ani nehnul a tak mu zakončení švýcarského beka přistálo v náruči.
     
    39
    Míč znovu doputoval až do šestnáctky před Gómesem, nicméně těsně před Mehmedim byla prudká přihrávka Langa odvrácena daleko do bezpečí.
     
    40
    Haris Seferović se ještě prakticky nedostal pořádně do hry a nepovedlo se mu to ani nyní, kdy si seběhl až k pomezní čáře. Míč šel totiž do zámezí od jeho nohy.
     
    41
    Skvělou akcí až na finální část se prezentoval Embolo, který celkem v pohodě proklouzl zprava do pokutového území a snažil se přihrávat před bránu. Předposledním dotykem si ale míč ukopl až za brankovou čáru.
     
    42
    Na konci 42. minuty to Švýcarsko zkoušelo přes střed, nicméně tudy cesta k ohrožení Gómese za žádnou cenu nevedla. Míč končí u půlící čáry.
     
    43
    Opět byl u míče v posledních minutách aktivní Embolo, ale tentokrát jeho snaha vyústila v nedovolený zákrok. Od rohového praporku tak budou rozehrávat domácí.
     
    44
    Velké štěstí teď měla defenzíva Švýcarska. Dopředu si to mílovými kroky mašíroval Vieira, avšak jeho rychlý postup vpřed zastavil asistent rozhodčího, jenž pozoroval ofsajd.
     
    45
    Velmi podobná situace na druhé straně. Už se zdálo, že se Embolo dostane do tutové šance, nicméně také jemu je pískán těsný ofsajd.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu.
     
    45+1
    Švýcarsko kombinuje na útočné polovině a nikam už nespěchá. Zdá se, že poločas bude v klidu dohrán poblíž půlící čáry.
     
    45+1
    Jenže nakonec se ještě cosi zajímavého pokusil vymyslet Shaqiri, kterého Jordi Rubio (ANR) poslal na trávník. Žlutá karta pro domácího hráče.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Poslední standardní situace již nic nepřinesla a první půle je tedy u konce. Ve vedení je zatím jednoznačně aktivnější Švýcarsko, které se sice velmi sporadicky dostávalo do šancí, avšak Fabianem Schärem proměněná penalta z 20. minuty zatím bohatě stačí. Právě Schär byl poté ještě v jedné šanci, ale deset minut před koncem poločasu hlavou těsně minul.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté jdou do druhého poločasu s jednou změnou v sestavě. Na hřišti se objevuje Nico Elvedi, který nahradil Timma Kloseho. Ten byl zřejmě lehce zraněn po zákroku ze 36. minuty.
     
    47
    Registrujeme první zakončení druhého poločasu. Haris Seferović si výborně seběhl na hranici malého vápna, ale prudkou přihrávku ze strany proměnil ve velmi nepřesnou střelu. Míč letěl několik metrů nad bránu.
     
    48
    Dopředu se poprvé v této půli vydali také domácí, nicméně jejich akce skončila stejně jako všechny předchozí. Nepřesností ve finální části kombinace.
     
    49
    Dva hráči nyní svedli velmi důrazný souboj o míč a hůře to odnesl jeden z domácích, který se ne a ne zvednou z trávníku.
     
    50
    Při přerušení byla k vidění krátká strkanice, po které sudí tasí žlutou kartu. Vidí ji domácí Marc Vales (ANR) a také hostující Fabian Schär (SUI).
     
    52
    Josep Gómes musel po delší době předvést aspoň nějaký zákrok. Střelou z ohromné dálky ho vyzkoušel Schär, jehož přízemní skákavá střela ale mířila jen do místa, kde stál domácí gólman.
     
    53
    Po Gómesově zákroku byl zezadu nepříjemně atakován Lima a hrát tedy bude Andorra. Tentokrát se to obejde bez žluté karty.
     
    54
    Hosté jsou v posledních minutách velmi netrpěliví a často si pomáhají fauly. Po dalším takovém zahrávala Andorra standardní situaci, která byla odvrácena jen na roh.
     
    55
    No a vůbec to nevypadalo špatně. Signál při rohovém kopu znamenal centr na osamoceného Clementa, jenž ale těžké zakončení nezvládl dokonale a poslal míč pá metrů vedle brány.
     
    56
    Zdravotně indisponovaný Ildefons Lima je znovu na trávníku a teď už to vypadá na vynucené střídání. Domácí kapitán jde totiž za doprovodu lékařů za postranní čáru.
     
    58
    Švýcaři se bleskově dostali od Bürkiho až do pokutového území soupeře, ale po Shaqiriho nůžkách zakončoval Mehmedi velmi nepřesně. Navíc byla jeho střela zablokována.
     
    58
    Hosté zůstali nastěhování na útočné polovině. Další akce šla přes levou stranu, nicméně rozběhnutý Mehmedi se míče nedočkal a domácí zahrávají do autu.
     
    59
    Po dalším nepřesném centru to vypadalo na střídání Limy, ale ten trenérovi rychle ukázal, že minimálně pár minut ještě zvládne. Střídání je tedy zatím odloženo.
     
    60
    Andorra je v druhém poločase aspoň trochu aktivnější a vybojovala si už několikátou standardní situaci. Také po tomto faulu Xhaky se ale bude rozehrávat daleko od Bürkiho brány.
     
    61
    Dlouhý nákop švýcarského brankáře přistál u Seferoviće, jenž okamžitě zakombinoval se Shaqirim. Ten byl u půlící čáry povalen a rychlejší akce hostů byla zastavena.
     
    62
    Nevídaná nepřesnost v kombinaci Švýcarska přinesla vhazování domácích, avšak záhy po něm míč doputoval jen vedle bránu Romana Bürkiho.
     
    63
    Ze strany Švýcarska to opravdu není ideální. Už několik minut se hosté nedostali k pořádnému ohrožení Josepa Gómese a útěchou jim může být jen fakt, že ofenzíva Andorry je naprosto bezzubá.
     
    64
    Další nepřesná přihrávka v souhře hostů. Byl to střídající Elvedi, který místo kombinace s Rodríguezem odevzdal míč do autu.
     
    65
    Emili García se za každou cenu snažil zastavit Shaqiriho, ale ten se nedal a kolmicí ještě oslovil volného Mehmediho. Hostující ofenzivní záložník si však nepohlídal ofsajd.
     
    66
    Dvakrát nyní centroval Ricardo Rodríguez. První míč byl odvrácen, druhý letěl hodně daleko za Gómesovu bránu.
     
    66
    Je tady druhé střídání, ke kterému sáhl hostující kouč Vladimir Petković. Místo defenzivního záložníka Gelsona Fernandese jde na plac Denis Zakaria.
     
    68
    Andořané se prezentují velmi sympaticky. Vybojovali další volný kop, po kterém přilétl centr na pravou stranu. Následná přihrávka do vápna už ale byla zablokována.
     
    69
    Švýcaři se pomalu dostávali do šance, avšak dobře postavený Lima míč poslal za brankovou čáru. Rohový kop ve prospěch hostující reprezentace.
     
    70
    Roh hosté rozehráli na krátko a hned z toho byla šance. Mehmedi si totiž od rohového praporku navedl míč na střelu a jeho pokus k tyči Gómes vytěsnil na poslední chvíli!
    70. Dobrá střelaAdmira Mehmediho (SUI)
     
    71
    Rychlý brejk Andorry sice nepřinesl nebezpečí. Po odvráceném centru navíc fauloval Marc Pujol, který se sice drží za tvář, avšak byl to on, kdo se provinil.
     
    72
    Registrujeme další nepovedenou akci Švýcarska. Granit Xhaka se lobem pokusil oslovit Seferoviće, nicméně míč od trávy odskočil příliš rychle a daleko.
     
    73
    K prvnímu střídání sáhli také domácí. Z lavičky se zvedl Alexandre Martínez, jenž zaujal místo Ludovica Clementa.
     
    74
    Švýcarsko sice aktivitou vybojovalo rohový kop, ale po něm šel míč od hlavy domácího obránce až za pokutové území a tam byl faulován Pujol.
     
    75
    Reprezentanti Andorry se sice dostali až na útočnou polovinu, ale výsledkem byl znovu pouze útočný faul jednoho z domácích. Dopředu se tak mohou vydat hosté.
     
    76
    Aktivní Rodríguez se dostal k centru z levé strany, avšak míč z jeho kopačky prolétl nad hlavami všech hráčů až za pokutové území.
     
    77
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale hosté pojišťují vedení! Elvedi výborně vybojoval míč pro Zakariu, který okamžitě vysunul rozběhnutého Shaqiriho. Maličký záložník posléze odcentroval přesně na hlavu ADMIRA MEHMEDIHO, jenž zblízka v pohodě skóroval.
    77. Admir MEHMEDI - 0:2
     
    79
    Hosté pokračují v aktivitě a po dalším rohovém kopu se k zakončení dostal Schär. Ten ale vůbec nemířil přesně a tak je čas na střídání.
     
    80
    Odpracováno má pro dnešek Xherdan Shaqiri, jenž před chvílí asistoval při druhé brance Švýcarska. Poslední minuty si naopak zahraje Valentin Stocker.
     
    80
    A střídají také domácí. Ti na hřiště posílají Cristiana Martíneze, jenž nahradil nepříliš viditelného Marcia Vieiru.
     
    81
    Hlavní rozhodčí přerušil hru, neboť se Emili García ocitl na trávníku. Při následném míči rozhodčího byla k vidění menší rozmíška, kterou Pujol ukončil zakopnutím míčem do autu. Xhaka sice nebyl spokojen, ale teď už jeho spoluhráči mohou kombinovat.
     
    82
    Švýcarsko naprosto v pohodě kontroluje závěr utkání a drží míč na polovině soupeře. Zdá se, že při nejbližším přerušení budou domácí naposledy střídat.
     
    83
    Krásný moment! Granit Xhaka už nehodlal pokračovat v rozvážné kombinaci a tak natáhl ke střele, která prolétla jen pár centimetrů nad břevnem Gómesovy brány!
    83. Granit Xhaka (SUI) mířil těsně nad
     
    84
    Je tady zmíněné střídání. Hřiště opouští Marc Pujol, naopak kvalitu trávníku od teď může testovat Gabriel Riera.
     
    86
    Stále se hraje převážně na polovině domácí reprezentace. Nutno říci, že ani jeden z celků už nemá, kam by spěchal. Případné zdramatizováni zápasu je dle mého názoru prakticky nemožné.
     
    87
    Švýcaři se sice ještě jednou vydali výrazně dopředu, ale celá akce končí nepřesností, po které míč zamířil za brankovou čáru.
     
    88
    Pro Andorru mohlo být ještě hůře. Mehmedi se totiž řítil sám brankáře, ale ten ho dokázal rozhodit a z celé šance na třetí gól nic nebylo. Kdyby však Mehmedi spal, pískala by se penalta.
     
    89
    Domácí brankář si při zákroku trochu ublížil, ale nyní už je po rychlém ošetření zpátky na své pozici. Hrát ale budou hosté, kteří kombinují na vlastní polovině.
     
    90+1
    Andorra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla neuvěřitelná střela! ALEXANDRE MARTÍNEZ dostal ve středu hřiště hodně prostoru, postoupil zhruba na třicet metrů od brány Švýcarska a poté parádním projektilem nachytal Bürkiho v bráně hostující reprezentace!
    90+1. Alexandre MARTÍNEZ - 1:2
     
    90+3
    Hraje se druhá ze čtyř minuta nastavení a Andorra je nečekaně ve hře o body. Žlutou kartu po zákroku při vzdušném souboji navíc dostává Michael Lang (SUI).
     
    90+3
    Zakončení z přímého volného kopu obstaral Lima, nicméně jeho prudká rána doputovala po trávníku přesně k Bürkimu.
     
    90+4
    Nevídané! Andorra se dere do útoku a Stocker se teď uchýlil k pouhému zakopnutí míče do zámezí. Vhazování pro domácí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce a Švýcaři přeci jenom uhájili tři body. V druhém poločasu jsme dlouho sledovali velmi nudný fotbal a po brance Admira Mehmediho ze 77. minuty to vypadalo na pohodové vítězství Švýcarska. Vše ale mohlo být jinak.

    V první minutě nastavení totiž Alexandre Martínez natáhl ke spektakulární střele, která přinesla nečekané drama a Andorra se v závěru drala do útoku. Nakonec ale domácí neměli dost času a zkušená defenzíva Švýcarska zbytek utkání pohlídala.

    Přesto dnes výkon hostů musíme hodnotit jako dostačující, ale nepřesvědčivý.
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (22:46:16)

    Lukáš Podleśny

    Góly: 90+1. A. Martínez – 19. Schär (pen.), 77. Mehmedi (Shaqiri)

    Karty:   19. Lima (ANR), 45+1. Jordi Rubio (ANR), 50. Vales (ANR) – 50. Schär (SUI), 90+3. Lang (SUI)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:12.
    Andorra: J. Gómes – Jordi Rubio, E. García, Lima (C), Llovera, San Nicolás – V. Rodríguez, Vales, Clemente (73. A. Martínez) – M. Vieira (80. C. Martínez), Pujol (84. G. Riera).
    Náhradníci: Pol – C. Martínez, G. Riera, Aláez, Moreira, Marc García, A. Martínez.

    Švajčiarsko: Bürki – Lang, Schär, Klose (46. Elvedi), Ricardo Rodríguez – Fernandes (66. Zakaria), Xhaka (C) – Shaqiri (80. Stocker), Embolo, Mehmedi – Seferović.
    Náhradníci: Sommer, Hitz – Lichtsteiner, Fernandes, Elvedi, Zakaria, Tarashaj, Steffen, Džemaili, Stocker, Lacroix.

    Rozhodca: John Beaton – Douglas Ross, Graham Chambers (vš. SCO)