Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – NJ Devils 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 1:0)
New York Rangers
cz Utorok 04.10.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 míst) • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Jakub VORÁČEK - 4:3
     
    60:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle ukončují prodloužení a vítězí v dnešním utkání! Sean Couturier hned poslal kotouč do útočného pásma, kde se jej po chvíli zmocnil JAKUB VORÁČEK. Český útočník chvilku povozil bránícího McDonagha na zádech, poté se zbavil i zbývajících hráčů Rangers, udělal kličku i brankáři a zasunul do odkryté části branky! Fenomenální akce! Asistence: Sean Couturier.
    50:51 Jimmy VESEY - 3:3
     
    50:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali dotáhnout tříbrankové manko a máme tak vyrovnáno! Steve Mason nepřesně rozehrál, Derek Stepan získal kotouč za brankou soupeře a naservíroval přesnou přihrávku na JIMMYHO VESEYHO, který překonal ještě dezorientovaného Masona! Asistence: Derek Stepan.
    44:46 Brandon PIRRI - 3:2
     
    44:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté stahují manko na rozdíl jediné branky! Nejdříve měl velkou příležitosti Pavel Bučněvič, který z úhlu nastřelil jen boční konstrukci branky. Následně se po hrubé chybě při rozehrávce od Samuela Morina prosadil BRANDON PIRRI! Bez asistence.
    36:23 Ryan GRAVES - 3:1
     
    36:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se rovněž prosazují! J. T. Miller zavezl kotouč do útočného pásma a po zabrždění našel ve výborné střelecké pozici v mezikruží volného RYANA GRAVESE, který se trefil přesně mezi ruku a tělo Steva Masona! Asistence: J. T. Miller a Robin Kovacs.
    32:02 Travis KONECNY - 3:0
     
    32:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přidávají rychle další přesilovkovou branku a ujímají se už tříbrankového vedení! Po Provorově střele se k dorážkám dostali Nick Cousins a TRAVIS KONECNY, který druhou dorážkou už dokázal Skapskiho překonat! Asistence: Nick Cousins a Ivan Provorov.
    31:20 Jakub VORÁČEK - 2:0
     
    31:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se po obrovském tlaku při dvojnásobné přesilové hře prosazují! Skapskimu propadla rána JAKUBA VORÁČKA z pravého kruhu a puk skončil těsně za brankovou čarou! Asistence: Shayne Gostisbehere a Brayden Schenn.
    28:41 Jordan WEAL - 1:0
     
    28:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení! Ljubimov byl při svém průniku faulován a Flyers tak byla poskytnuta výhoda. Odražený kotouč od zadního mantinelu po Gostisbehereově střele si před brankou našel JORDAN WEAL a rychle jej poslal za Lundqvistova záda! Asistence: Roman Ljubimov a Shayne Gostisbehere.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 29. Weal (Ljubimov, Gostisbehere), 32. Voráček (Gostisbehere, Schenn), 33. Konecny (Cousins, Provorov), 61. Voráček (Couturier) – 37. Graves (Miller, Kovacs), 45. Pirri, 51. Vesey (Stepan)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, Morin, MacDonald, Del Zotto, Gudas – Konecny, Giroux (C), Schenn – Read, Couturier, Voráček – Laughton, Cousins, McDonald – Leier, Weal, Ljubimov. Trenér: Dave Hakstol.
    New York Rangers: Lundqvist (od 31. Skapski) – McDonagh (C), Clendening, Graves, McIlrath, Summers, Holden – Vesey, Stepan, Nash – Pirri, Hayes, Bučněvič – Miller, Hrivik, Kovacs – Glass, Lapierre, Strömwall. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodca: St. Laurent, MacDougall – Brisebois, Grandt

    Diváci: 18636