Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – NJ Devils 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 1:0)
New York Rangers
cz Utorok 04.10.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 míst) • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Jakub VORÁČEK - 4:3
     
    60:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle ukončují prodloužení a vítězí v dnešním utkání! Sean Couturier hned poslal kotouč do útočného pásma, kde se jej po chvíli zmocnil JAKUB VORÁČEK. Český útočník chvilku povozil bránícího McDonagha na zádech, poté se zbavil i zbývajících hráčů Rangers, udělal kličku i brankáři a zasunul do odkryté části branky! Fenomenální akce! Asistence: Sean Couturier.
    50:51 Jimmy VESEY - 3:3
     
    50:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali dotáhnout tříbrankové manko a máme tak vyrovnáno! Steve Mason nepřesně rozehrál, Derek Stepan získal kotouč za brankou soupeře a naservíroval přesnou přihrávku na JIMMYHO VESEYHO, který překonal ještě dezorientovaného Masona! Asistence: Derek Stepan.
     
    48:56
    Přesilová hra tentokrát pro Rangers, za faul vysokou holí je vyloučen domácí útočník Scott Laughton.
     
    48:35
    Obrovská příležitost Rangers! Přečíslení tří na dva zakončil osamocený Pavel Bučněvič, Mason ovšem výborným zákrokem uchránil vedení Flyers!
     
    46:08
    Philadelphia si zahraje přesilovou hru, za hákování míří na trestnou lavici Rick Nash.
    44:46 Brandon PIRRI - 3:2
     
    44:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté stahují manko na rozdíl jediné branky! Nejdříve měl velkou příležitosti Pavel Bučněvič, který z úhlu nastřelil jen boční konstrukci branky. Následně se po hrubé chybě při rozehrávce od Samuela Morina prosadil BRANDON PIRRI! Bez asistence.
     
    42:41
    Nick Cousins se dostal za obranu Rangers, tváří v tvář Skapskimu ale neuspěl, brankář Rangers vytáhl výborný zákrok!
     
    36:36
    Rangers si navíc zahrají přesilovou hru, za držení protihráče je vyloučen domácí obránce Samuel Morin.
    36:23 Ryan GRAVES - 3:1
     
    36:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se rovněž prosazují! J. T. Miller zavezl kotouč do útočného pásma a po zabrždění našel ve výborné střelecké pozici v mezikruží volného RYANA GRAVESE, který se trefil přesně mezi ruku a tělo Steva Masona! Asistence: J. T. Miller a Robin Kovacs.
     
    34:02
    J. T. Miller se vrací z trestné lavice rovnou do hry, krátce předtím nastřelil Rick Nash v obrovské šanci břevno Masonovy branky!
    32:02 Travis KONECNY - 3:0
     
    32:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přidávají rychle další přesilovkovou branku a ujímají se už tříbrankového vedení! Po Provorově střele se k dorážkám dostali Nick Cousins a TRAVIS KONECNY, který druhou dorážkou už dokázal Skapskiho překonat! Asistence: Nick Cousins a Ivan Provorov.
    31:20 Jakub VORÁČEK - 2:0
     
    31:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se po obrovském tlaku při dvojnásobné přesilové hře prosazují! Skapskimu propadla rána JAKUBA VORÁČKA z pravého kruhu a puk skončil těsně za brankovou čarou! Asistence: Shayne Gostisbehere a Brayden Schenn.
     
    30:48
    Jakub Voráček v obrovské příležitosti po Girouxově přihrávce nezametl kotouč do odkryté části branky!
     
    30:31
    Přesilová hra se navíc znásobí! J. T. Miller zasáhl vysokou holí do obličeje Jakuba Voráčka a míří na trestnou lavici dokonce na čtyři minuty!
     
    30:18
    Během komerční přestávky dochází ke změně brankáře na straně Rangers. Mackenzie Skapski nahrazuje Henrika Lundqvista a, pokud se nic nestane, dochytá tak dnešní utkání.
     
    30:18
    Philadelphia si navíc zahraje první přesilovku v dnešním utkání, za podražení míří na trestnou lavici Jimmy Vesey.
     
    29:09
    Ihned po vhazování se pak k nebezpečné dorážce dostal Brandon Pirri a z vyložené pozice nastřelil jen tyčku Masonovy branky!
    28:41 Jordan WEAL - 1:0
     
    28:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení! Ljubimov byl při svém průniku faulován a Flyers tak byla poskytnuta výhoda. Odražený kotouč od zadního mantinelu po Gostisbehereově střele si před brankou našel JORDAN WEAL a rychle jej poslal za Lundqvistova záda! Asistence: Roman Ljubimov a Shayne Gostisbehere.
    19:38 Tvrdý zákrok Radka Gudase, po kterém byl český obránce vyloučen do konce utkání
     
    19:38
    Radko Gudas velmi tvrdě narazil na mantinel Jimmyho Veseyho a je vyloučen na 5 minut + do konce utkání za vražení na hrazení. Za následné vyprovokování bitky je vyloučen obránce hostů Dylan McIlrath.
    17:14 Couturier z dorážky nedostal puk do branky
     
    17:14
    Po nahození Shayne Gostisbehera od modré čáry se k dorážce dostal Sean Couturier, přes houštinu těl se mu ale nepodařilo procpat kotouč do branky!
     
    12:21
    K další střele se dostal Jakub Voráček, následně ale český forvard fauloval a je potrestán menším trestem za hákování.
     
    11:43
    Travis Konecny našel zpoza branky perfektní přihrávkou Braydena Schenna, jehož štiplavá střela vypadla Lundqvistovi z lapačky!
     
    04:03
    První přesilovou hru v dnešním utkání si zahrají Jezdci, na trestnou lavici za držení protihráče míří český obránce Radko Gudas.
    03:33 Mason skvělým zákrokem vychytal tutovku Pavla Bučněviče!
     
    03:33
    Na druhé straně se po zaváhání domácí obrany dostali Rangers do přečíslení dvou na jednoho, které zakončoval Pavel Bučněvič střelou do poloprázdné branky, Steve Mason ovšem vytáhl bravurní zákrok vyrážečkou!

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 29. Weal (Ljubimov, Gostisbehere), 32. Voráček (Gostisbehere, Schenn), 33. Konecny (Cousins, Provorov), 61. Voráček (Couturier) – 37. Graves (Miller, Kovacs), 45. Pirri, 51. Vesey (Stepan)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, Morin, MacDonald, Del Zotto, Gudas – Konecny, Giroux (C), Schenn – Read, Couturier, Voráček – Laughton, Cousins, McDonald – Leier, Weal, Ljubimov. Trenér: Dave Hakstol.
    New York Rangers: Lundqvist (od 31. Skapski) – McDonagh (C), Clendening, Graves, McIlrath, Summers, Holden – Vesey, Stepan, Nash – Pirri, Hayes, Bučněvič – Miller, Hrivik, Kovacs – Glass, Lapierre, Strömwall. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodca: St. Laurent, MacDougall – Brisebois, Grandt

    Diváci: 18636