Paríž – Arsenal 1:1 (kon.) | Bazilej – Razgrad 1:1 (kon.) | D.Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético Madrid 0:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:0 (2:0)
FK Rostov
Utorok 13.09.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
    90. Juan Bernat (BAY) - 5:0
     
    90
    Bayern dal gól! V poslednej minúte riadneho hracieho času zrejme uzatvára skóre zápasu JUAN BERNAT. Ten ťažil z dobrej práce Franka Ribéryho a strelou z necelých desiatich metrov prekonal súperovho brankára.
    85. Manuel Neuer (BAY), César Navas (RTV)
     
    85
    Hostia mohli streliť aspoň čestný gól! Timofej Kalačev poslal výborný center do domácej šestnástky, ale Alexandr Jerochin hlavičkoval len do miest, kde stál Manuel Manuer.
     
    71
    Posledné striedanie domáceho tímu. Veľa čiernej práce dnes odviedol Thiago Alcântara, ktorého na záverečných dvadsať minút strieda Renato Sanches.
     
    65
    Druhýkrát v zápase strieda aj Carlo Ancelotti. Na ihrisko prichádza Frank Ribéry, no potlesk zaplnenej Allianz Arény si zaslúži aj Douglas Costa.
     
    64
    Druhé striedanie v podaní hostí. V dnešnom zápase končí ofenzívnejší hráč Sardar Azmoun a na jeho miesto prichádza Andrei Prepeliţă.
    62. Arturo Vidal (BAY)
     
    62
    Domáci sa bavia futbalom. K strele spoza šestnástky sa odhodlal Arturo Vidal a strelou svojou pravačkou poriadne natiahol Soslana Džanajeva.
    60. Joshua Kimmich (BAY) - 4:0
     
    60
    Bayern dal gól! Tak na tento večer si JOSHUA KIMMICH bude dlho pamäť. Po parádnom centri Juana Bernata vyskočil najvyššie a presnou hlavičkou strieľa štvrtý gól favorita zápasu.
    58. Robert Lewandowski (BAY)
     
    58
    Douglas Costa si robí z pravého obrancu Rostova dobrý deň. Aj teraz sa cez neho dostal, presným pasom našiel Roberta Lewandowskeho, no ten v čistej šanci prestrelil bránu.
     
    55
    A ďalšia nebezpečná akcia Bavorov. Douglas Costa sa presadil po ľavej strane a tentokrát hľadal Roberta Lewandowskeho. Včas ale dokázal zasiahnuť Soslan Džanajev.
    53. Joshua Kimmich (BAY) - 3:0
     
    53
    Bayern dal gól! Dovolím si tvrdiť, že o osude zápasu je rozhodnuté. Domáci potiahli akciu po ľavej strane, Douglas Costa našiel presným prízemným pasom JOSHUU KIMMICHA, ktorý z tesnej blízkosti skóroval.
     
    51
    Prvé striedanie aj na domácej strane. Zrejme pre zdravotné problémy končí v zápase Mats Hummels a na trávnik prichádza obranca Juan Bernat.
     
    46
    Hosťujúci tréner spravil v prestávke jedno striedanie. Z ihriska odišiel nevýrazný Dmitrij Poloz a na jeho miesto prichádza Moussa Doumbia.
    45+2. Thomas Müller (BAY) - 2:0
     
    45+2
    Bayern dal gól! Tentokrát to domácim futbalistom vyšlo na jednotku. Z ľavej strany centroval David Alaba a center rakúskeho obrancu dokonale zužitkoval THOMAS MÜLLER.
     
    39
    Po rohovom kope sa dostal k hlavičke Matts Hummels, no skvelý zákrok na bránkovej čiare predviedol brankár Soslan Džanajev.
    28. Robert Lewandowski (BAY) - 1:0
     
    28
    Bayern dal gól! Domáci favorit sa dostáva do vedenia. Nariadený pokutový kop bez najmenších problémov premieňa ROBERT LEWANDOWSKI. Ten poslal loptu po brankárovej pravej ruke, no ten sa hodil do opačnej strany.
    27. Robert Lewandowski (BAY)
     
    27
    Anthony Taylor píska pokutový kop pre Bayern Mníchov! Robert Lewandowski spadol po rohovom kope v šestnástke súpera a anglický rozhodca ukazuje na biely bod.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 28. Lewandowski (pen.), 45+2. T. Müller, 53. Kimmich, 60. Kimmich, 90. Bernat


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Rafinha, Javi Martínez, Hummels (51. Bernat), Alaba – Kimmich, Arturo Vidal, Th. Alcântara (71. Sanches) – T. Müller, Lewandowski, Costa (65. Ribéry).
    Náhradníci: Ulreich – Ribéry, Alonso, Bernat, Lahm, Sanches, Green.

    FK Rostov: Džanajev – Terentěv, M. Mevlja, Navas, Granat, Kalačev – Jerochin, Gaţcan (C), Noboa – Azmoun (64. Prepeliţă), Poloz (46. Doumbia).
    Náhradníci: Medvedev – Gueye, Ezatolahi, Doumbia, Bucharov, Bajramjan, Prepeliţă.

    Rozhodca: Anthony Taylor – Simon Bennett, Gary Beswick.