Stoke City – Manchester City 1:4 (kon.) | Swansea – Hull City 0:2 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Watford – Chelsea 1:2 (kon.) | West Bromwich – Everton 1:2 (kon.) | Burnley – Liverpool 2:0 (kon.)
Leicester – Arsenal 0:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:2 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 20.08.2016, 16:00 • Vicarage Road • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Diego Costa (CHE) - 1:2
     
    87
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa zakrátko podarilo streliť aj druhý gól a dostávajú sa tak do vedenia 1:2! Obrana domácich teraz výrazne zaváhala, keď prakticky od stredu ihriska poslal nový muž na trávniku Fàbregas presnú prihrávku za obranu na DIEGO COSTA, ten postupoval sám na brankára domácich a napokon strelou pomedzi nohy zaznamenáva obrat svojho mužstva!
    80. Michy Batshuayi (CHE) - 1:1
     
    80
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa podarilo streliť vyrovnávajúci gól! Tlak Chelsea v posledných chvíľach čoraz viac narastal a napokon je z toho vyrovnávajúci gól na 1:1! Hostia sa presunuli pred pokutové územie domáceho tímu, loptu dostal Hazrad, ktorý vyslal na brankára domácich tvrdú strelu, tú napokon Gomes vyrazil len pred seba a odrazenú loptu do brány domácich bezpečne dopravil MICHY BATSHUAYI!
    55. Étienne Capoue (WAT) - 1:0
     
    55
    Tím Watford práve strelil gól!
    Je tu napokon dlho očakávaný prvý gól tohto zápasu a dávajú ho domáci futbalisti! Watford zahrával po prechode do útoku autové vhazdovanie, po ňom prišiel center do pokutového územia hostí, lopta sa dostala ku ÉTIENNE CAPOUE, ktorý si hruďou sklepol loptu a krásnou strelou do horného rohu brány otvára skóre tohto zápasu – 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 55. Capoue – 80. Batshuayi, 87. D. Costa

    Karty:   19. Deeney (WAT), 69. Britos (WAT), 70. Holebas (WAT), 90+4. Behrami (WAT) – 20. Cahill (CHE), 56. D. Costa (CHE), 90+2. E. Hazard (CHE)


    Watford FC: Gomes – Cathcart, Prödl, Britos – N. Amrabat, Guedioura (88. Vydra), Behrami, Capoue (84. Doucouré), Holebas (90. Zúñiga) – Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Nyom, Hoban, Anya, Doucouré, Vydra.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Terry (C), Cahill, Ivanović – Kanté, Matić (78. Fàbregas) – E. Hazard, Oscar (74. Batshuayi), Pedro (71. Moses) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Aina, Fàbregas, Chalobah, Moses, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart – Graham Scott