Stoke City – Manchester City 1:4 (kon.) | Swansea – Hull City 0:2 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Watford – Chelsea 1:2 (kon.) | West Bromwich – Everton 1:2 (kon.) | Burnley – Liverpool 2:0 (kon.)
Leicester – Arsenal 0:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:2 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 20.08.2016, 16:00 • Vicarage Road • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie medzi mužstvom Watford FC, ktoré hostí na svojom štadióne mužstvo Chelsea FC. Zápas sa začína o 16:00!

    Týmto víkendom pokračuje Anglická Premier League, na pláne je jej druhé kolo. V tomto zápase si svoje sily zmerajú celky, ktoré dokázali v prvom kole bodovať.

    Watford FC:
    Domáci celok nepatrí medzi kandidátov na zisk titulu, predpovedá sa mu skôr umiestnenie v strede tabuľky. Prvé kolo odohrali domáci na pôde Southamptonu a očakávalo sa vyrovnané stretnutie. Tomu napokon tak aj bolo a po remíze 1:1 sa body delili. Watford má tak zatiaľ 1 bod a nachádza sa na predbežnom 13. mieste.

    Chelsea FC:
    Hostia naopak patria medzi najväčších kandidátov na majstrovský titul. Prvé kolo odohrali hostia na domácej pôde s West Ham United a ich výhra 2:1 sa napokon rodila veľmi ťažko. Napokon však Chelsea získala všetky tri body a v tabuľke zaujala predbežné 3. miesto.

    Favorit:
    Do tejto úlohy stavajú papierové prognózy a aj stávkové kancelárie hostí. Domáci sa však určite pobijú o čo najlepší výsledok. Sme predsa len ešte na začiatku sezóny, kde sa ešte úplne jasne nedá povedať, kto by mal prevziať úlohu jasného favorita.

    Absencie:
    Brice Dja Djedje (Watford FC) – Poranený členok
    Ben Watson (Watford FC) – Červená karta
    Kurt Zouma (Chelsea FC) – Rekonvalescencia
     
    Úvodné zostavy:

    Watford FC: Gomes – Cathcart, Prödl, Britos – N. Amrabat, Guedioura, Behrami, Capoue, Holebas – Ighalo, Deeney (C)

    Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Nyom, Hoban, Anya, Doucouré, Vydra

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Terry (C), Cahill, Ivanović – Kanté, Matić – E. Hazard, Oscar, Pedro – D. Costa

    Náhradníci: Begović – Aina, Fàbregas, Chalobah, Moses, Loftus-Cheek, Batshuayi

    Rozhodca: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart – Graham Scott
     
    Prajem príjemné popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev.

    Zápas povedie z pozície hlavného rozhodcu pán Jonathan Moss, ktorému budú na čiarach asistovať páni Andy Halliday a Edward Smart. Štvrtým náhradným rozhodcom je pán Graham Scott.

    Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol! Úvodný výkop patril domácim futbalistom, ktorí sa už pokúšajú o prvú útočnú akciu v tomto zápase.
     
    2
    Napokon sme mali možnosť vidieť v útoku hostí, Azpilicueta posielal nebezpečný center do pokutového územia domácich, lotu má však už pod kontrolou brankár domácich Gomes.
     
    3
    Do útoku sa teraz snažili preniknúť domáci futbalisti, nepodarilo sa im však dostať sa na dostrel brány hostí. Dopredu to tak už opäť skúšajú hostia.
     
    4
    Chelsea operovala pred pokutovým územím domácich, napokon vyslal Ivanović do vnútra pokutového územia strieľaný center, ktorý však obrana domácich odpratala do bezpečia.
     
    5
    Ani tento útok hostí napokon nič zaujímavého nepriniesol, všetko to skončilo na nepresnej prihrávke Hazarda. Domáci celok tak vyráža do protiútoku.
     
    6
    Netrvalo však dlho a hostia sa opäť dostali do útoku, po útočnom ťažení Hazarda získava Chelsea rohový kop!
     
    7
    Rohový kop však napokon nič zaujímavé nepriniesol, Hazardov center bez problémov brankár domácich Gomes loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    8
    Aktívnejší sú smerom dopredu však stále hostia, avšak zatiaľ sme nemali možnosť vidieť žiadnu zaujímavú situáciu. Zápas je však ešte len na svojom začiatku.
     
    9
    Loptu si v pokutovom území domácich prebral Costa, nepodarilo sa mu však napokon predrať sa cez pozornú obranu domácich a napokon celá útočná akcia hostí bola zastavená faulom Azpilicuetu.
     
    10
    Ani teraz sa domácim futbalistom nepodarilo prejsť cez útočnú polovičku a tak sa do ďalšieho útočného ťaženia púšťajú hostia, ktorí od úvodu hrajú smerom dopredu veľmi aktívne.
     
    12
    Sledovali sme ojedinelé útočné ťaženie domácich futbalistov, ktoré však Watfordu nič nepriniesol a po chybe sa dopredu opäť dostáva Chelsea.
     
    13
    Hostia si napokon po svojej útočnej aktivite vybojovali rohový kop, center Hazarda však opäť nič zaujímavého nepriniesol a domáci celok si túto situáciu bez problémov ustrážil.
     
    14
    Domáci faulovali v strede poľa a tak loptu získavajú opäť hostia. Aj keď sú futbalisti Chelsea od úvodu aktívnejší, nič zaujímavého sme možnosť vidieť nemali. Domácim sa nedarí si dlhšie podržať loptu a následne tak zaútočiť.
     
    15
    Watford zahnal svojho dnešného súpera na jeho polovičku a tak futbalisti Chelsea budú musieť ďalšiu útočnú akciu zakladať od svojej polovičky.
     
    16
    Sledovali sme ďalšie útočné ťaženie hostí, Costa sa pokúšal o individuálnu akciu, pomohol si však faulom a tak hostia loptu strácajú.
     
    17
    Do útoku sa po dlhšej dobe dostal aj domáci celok, avšak po chybnej prihrávke je lopta už pri brankárovi hostí Courtoisovi, ktorý už zakladá ďalšiu útočnú akciu svojho tímu.
     
    18
    Napokon sa hostia dostali na dostrel domácej brány, Kantého strela však skončila vysoko nad bránou domáceho celku. Brankár domácich Gomes už loptu uviedol do hry.
     
    19
    Žltú kartu dostáva Troy Deeney (Watford FC).
     
    20
    Žltú kartu dostáva Gary Cahill (Chelsea FC).
     
    21
    Hra sa teraz častejšie kvôli faulom prerušovala a tak temo hry trocha upadlo. Už sa však opäť hrá a útočiť sa snažia domáci futbalisti. Hostia sa tak musia mať na pozore.
     
    22
    Napokon sa domácemu celku predsa len podarilo preveriť defenzívu svojho dnešného súpera, nepodarený center však obrane hostí problém nenarobil a Azpilicueta loptu posiela do bezpečia.
     
    23
    Lopta je momentálne na kopačkách hostí, zatiaľ si ju však posúvajú len medzi sebou, pretože domáci celok im priestor na založenie útočnej akcie neposkytuje.
     
    24
    Z ničoho nič prichádza veľká šanca pre domácich futbalistov na otvorenie skóre tohto zápasu! Hostia si nedali pozor na pravej strane, odkiaľ smeroval výborný center do pokutového územia na Ighaloa, tomu sa však nepodarilo presne zakončiť a lopta skončila len nad bránou hostí!
     
    25
    Mali sme tak možnosť sledovať prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase a paradoxne ju mali domáci futbalisti, ktorí zatiaľ veľa útočnej aktivity neukázali.
     
    26
    Domácim však predchádzajúca situácia dodala veľa energie opäť sme tak mali možnosť vidieť domáci celok v útočnom ťažení. Center z ľavej strany však napokon skončil len v rukaviciach brankára Courtoisa.
     
    27
    Rýchly protiútok na druhej strane, po centri Hazarda skákal do hlavičky Ivanović, pred ním však domáci obranca loptu odkopol na rohový kop.
     
    28
    Ani tento rohový kop však napokon žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a domáci celok sa bez problémov ubránil. Watford to už skúša s loptou smerom dopredu.
     
    29
    Domáci futbalista Holebas bol pri prechode do útoku faulovaní a tak Watford získava priamy kop. Vyzerá to na center do vnútra pokutového územia hostí.
     
    30
    Napokon tomu tak aj bolo, centrovanú loptu do pokutového územia však hostia bez problémov odvrátili do bezpečia.
     
    31
    Lopta teraz lieta z jednej strany na druhú, sledujeme aj množstvo nepresností na oboch stranách, do útoku sa teraz tlačia domáci futbalisti.
     
    32
    Watford napokon dokázal prevetrať defenzívu hostí, z pravej strany prišiel nebezpečný center do pokutového územia hostí, loptu napokon Terry odvrátil preč. Avšak, lopta sa napokon dostala ku Guediourovi, ktorý však bránu hostí prestrelil.
     
    33
    V útoku sú už hostia, domácim sa však darí brániť svoje územie úspešne a hostí do zakončenia na svoju bránu nepúšťa. Zatiaľ musíme konštatovať, že sme veľa futbalovej krásy v prvom polčase nevideli.
     
    34
    Chelsea si však aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách, ale stále sa hosťom nedarí prekonať výbornú defenzívu domáceho celku.
     
    35
    Hostia zachytili nepresnú rozohrávku domácich, napokon však prišiel faul na Pedra a tak bol rodiaci sa brejk hostí zastavený. Chelsea však pri lopte ešte ostane.
     
    36
    Chelsea však pred pokutovým územím loptu stráca a tak sa musí rýchlo vrátiť späť, pretože do útoku vyráža domáci celok.
     
    37
    Domáci sa však napokon do útočnej fázy neprepracovali, pretože sa hostia rýchlo vrátili späť a to celú akciu domácich zbrzdilo. Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu.
     
    39
    Pri lopte sú častejšie naďalej hostia, ale stále sa im nedarí prekonať výbornú defenzívu domáceho celku. Zatiaľ to vyzerá tak, že sa prvého gólu v prvom polčase nedočkáme.
     
    40
    Ani táto útočná akcia hostí žiadny osoh nepriniesla, Costa sa ocitol v ofsajde a tak rozhodca ťaženie Chelsea prerušuje. Dopredu to tak po dlhšej dobe môžu skúsiť domáci.
     
    41
    Zanedlho však hostia zaútočili opäť, aktívny Ivanović opäť posielal center do pokutového územia domácich, tam si však s loptou opäť poradila obrana domácich a loptu poslal do bezpečia.
     
    42
    Náznak tlaku hostí však napokon končí len nepresnosťou Hazarda a lopta je v rukaviciach brankára domácich Gomeza.
     
    43
    Teraz trošku domáci tím podcenil tento útok hostí, lopta prepadla až za obranu domácich do pokutového územia, Gomez však včas vybehol z brány a loptu pred Costom zobral do svojho náručia.
     
    44
    Opäť sme sledovali útok hostí, po ňom prišiel faul od domácich na Oscara a Chelsea získava v závere prvého polčasu nebezpečný priamy kop!
     
    45
    K exekúcii priameho kopu sa napokon postavil Hazard a skúsil to zaujímavo strelou po zemi. Gomes v bráne domácich si vak dal pozor a tento jeho pokus bezpečne pokryl.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli! Veľa futbalovej krásy sme však tiež nemali možnosť vidieť. Aktívnejším celkom boli hostia, avšak nepodarilo sa im vytvoriť si žiadnu gólovú príležitosť. Domáci celok sa sústredil na rýchle protiútoky, ktoré tiež veľa zaujímavého nepriniesli.

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:03!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu spať na hracej ploche, druhý polčas zápasu sa nám tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop patril hosťom. Oba tímy nastupujú bez zmien v základnej zostave.
     
    47
    Domáci to teraz skúšali dlhou centrovanou loptou pred pokutové územie hostí, obrana Chelsea si však túto situáciu bez problémov postrážila.
     
    48
    Úvod druhého polčasu s nesie v opatrnom duchu, častejšie je pri lopte však naďalej Chelsea.
     
    49
    Lopta je teraz na kopačkách domácich futbalistoch, ktorí operujú pred pokutovým územím hostí. Chelsea sa tak musí brániť na svojej polovičke.
     
    50
    Hosťom sa podarilo získať loptu na svoje kopačky a ihneď vyrážajú do rýchleho protiútoku. Domáci celok sa tak už presunul na svoju obrannú polovičku.
     
    51
    Domáci sa teraz snažili po zisku lopty rýchle prejsť na útočnú polovičku, predviedli však napokon len nepresný center za postrannú čiaru a tak lopta pripadne futbalistom Chelsea.
     
    52
    Hostia sa napokon rýchlo presunuli do útoku, z pravej strany prišiel nebezpečný center do pokutového územia domácich, lopta sa následne dostala ku Hazardovi, ale jeho tvrdá strela z prvej napokon skončila len nad bránou hostí!
     
    53
    Zatiaľ máme možnosť v druhom polčase sledovať útoky na oboch stranách, avšak gól diváci na štadióne stále nevideli. Zrejme to dnes v tomto zápase bude o jednom góle, kto ho dá tak vyhrá.
     
    55
    Tím Watford práve strelil gól!
    Je tu napokon dlho očakávaný prvý gól tohto zápasu a dávajú ho domáci futbalisti! Watford zahrával po prechode do útoku autové vhazdovanie, po ňom prišiel center do pokutového územia hostí, lopta sa dostala ku ÉTIENNE CAPOUE, ktorý si hruďou sklepol loptu a krásnou strelou do horného rohu brány otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
    55. Étienne Capoue (WAT) - 1:0
     
    56
    Žltú kartu dostáva Diego Costa (Chelsea FC).
     
    57
    Tak to je pre hostí určite veľký šok! V prvom polčase boli aktívnejší, avšak do šancí sa nedostávali. Domáci celok však do druhého polčasu vstúpil nebojácne a častejšie sa dostával do útoku a hneď z prvej príležitosti na skórovanie sa dostáva do vedenia.
     
    58
    Chelsea však ostáva v postate ešte dostatok času na to, aby minimálne vyrovnala. Pri lopte sú však častejšie domáci futbalisti, pretože strelený gól im dodal novú energiu do hry.
     
    59
    Lopta je už na kopačkách hostí, ktorí sa postupnými prihrávkami presúvajú smerom na útočnú polovičku. Domáci celok sa tak musel stiahnuť späť na svoje územie.
     
    60
    Napokon sa hosťom podarilo strelecky ohroziť bránu domácich, avšak brankár Gomes zasahovať nemusel. Pred pokutovým územím si loptu prebral Matić, ale jeho strela končí tesne veľa pravej tyčky.
     
    61
    Útočné akcie sa nám však aj naďalej striedajú na oboch stranách, druhý polčas je tak záživnejší ako bol ten prvý a hlavne sme sa už dočkali aj nejakého gólu.
     
    62
    Tréner hostí už začína chystať striedanie, určite bude chcieť tak posilniť ofenzívu svojho mužstva, ktoré prehráva o jeden gól. V útoku je teraz práve Chelsea.
     
    63
    Hostia však loptu stratili a do rýchleho útoku sa tak dostali domáci. Chelsea faulovala a tak Watford zahrával priamy kop. Centrovanú loptu však do bezpečia hlavou poslal kapitán hostí Terry.
     
    64
    Netrvalo dlho a domáci celok opäť zahrával priamy kop. Tentokrát to Holebas skúsil priamou strelou na bránu, lopta však skončila len na dobre postavenom múre hostí.
     
    65
    Do útoku sa teraz častejšie dostávajú domáci futbalisti a hostia v posledných chvíľach často faulujú. Po chybe domácich to dopredu už skúšajú hostia.
     
    66
    Chelsea sa napokon dostala pred pokutové územie domácich, pred ním sa snažil nasimulovať faul Costa, ktorý už má na svojom konte žltú kartu. Domáci si žiadali aj druhú, ale hlavný rozhodca Moss im nevyhovel.
     
    68
    V útoku boli teraz opäť hostia a po útočnej aktivite Pedra získali rohový kop. Ten však napokon žiadnu zaujímavú situáciu pred bránou domácich nepriniesol.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Miguel Britos (Watford FC).
     
    70
    Žltú kartu dostáva José Holebas (Watford FC).
     
    71
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Pedro, prichádza Victor Moses.
     
    72
    Napokon až teraz prišlo striedanie na strane hostí a je to posilnenie ofenzívy. Hostia sú zatiaľ v útoku bezzubý a stále tak prehrávajú o jeden gól.
     
    73
    Chelsea si teraz dokázala vytvoriť menší tlak na bránu domácich. Celé to začalo u nového muža na ihrisku Mosesa, ktorý poslal loptu do pokutového územia domácich, postupne sa do zakončenia dostal Costa a aj Oscar, ale oba pokusy obrana domácich dokázala zblokovať.
     
    74
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Oscar, prichádza Michy Batshuayi.
     
    75
    Čas sa už začína pre hostí pomaličky krátiť a smerom dopredu to z ich strany nie je vôbec veselé. Uvidíme, čo sa im napokon podarí aspoň vyrovnať stav, ktorý sa zatiaľ vyvíja v ich neprospech.
     
    76
    Niekdajší hráč MFK Košice Matić to opäť skúšal z väčšej vzdialenosti, ale ani teraz mu tento pokus nevyšiel a jeho strela domáceho brankára nezamestnala.
     
    77
    Pri lopte sú teraz síce častejšie hostia, ale stále sa im nedarí výrazne preveriť defenzívu domáceho tímu. Watford cíti šancu na plný bodový zisk a robí všetko preto aby tri body ostali doma.
     
    78
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Cesc Fàbregas.
     
    80
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa podarilo streliť vyrovnávajúci gól! Tlak Chelsea v posledných chvíľach čoraz viac narastal a napokon je z toho vyrovnávajúci gól na 1:1! Hostia sa presunuli pred pokutové územie domáceho tímu, loptu dostal Hazrad, ktorý vyslal na brankára domácich tvrdú strelu, tú napokon Gomes vyrazil len pred seba a odrazenú loptu do brány domácich bezpečne dopravil MICHY BATSHUAYI!
    80. Michy Batshuayi (CHE) - 1:1
     
    81
    Tak sme sa predsa len dočkali vyrovnania a do konca zápasu ešte ostáva nejaký ten čas. Uvidíme, či tento zápas napokon skončí remízou, alebo sa podarí niekomu z aktérov streliť ešte víťazný gól.
     
    82
    Tréner hostí ukazuje svojím zverencom, aby sa častejšie tlačili do útoku a pokračovali vo svojej aktivite. Vyrovnávajúci gól dodal futbalistom Chelsea veľa energie a tak sa pokúšajú aj o svoj druhý gól.
     
    83
    Na ihrisku teraz ostáva ležať domáci futbalista Capoue a nevyzerá to s ním dobre. Je už v opatere lekárov.
     
    84
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Abdoulaye Doucouré.
     
    85
    Napokon musel domáci tréner siahnuť k vynútenému striedaniu. Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút plus nejaký ten nastavený čas.
     
    87
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa zakrátko podarilo streliť aj druhý gól a dostávajú sa tak do vedenia 1:2! Obrana domácich teraz výrazne zaváhala, keď prakticky od stredu ihriska poslal nový muž na trávniku Fàbregas presnú prihrávku za obranu na DIEGO COSTA, ten postupoval sám na brankára domácich a napokon strelou pomedzi nohy zaznamenáva obrat svojho mužstva!
    87. Diego Costa (CHE) - 1:2
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Adlène Guedioura, prichádza Matěj Vydra.
     
    89
    Domáci ostali v šoku a prakticky sa teraz nedostávajú ku lopte. Hostia sú aj naďalej smerom dopredu veľmi aktívny a odhodlaní si už postrážiť vydreté víťazstvo.
     
    90
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza José Holebas, prichádza Camilo Zúñiga.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca zápasu Jonathan Moss nastavuje ešte 5 minút! Domáci tak majú ešte priestor na vyrovnanie.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Eden Hazard (Chelsea FC).
     
    90+3
    Watford sa síce dostáva ku lopte, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovičku. Hostia výborne bránia svoje územie a odrážajú všetky útočné snahy domáceho mužstva.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Valon Behrami (Watford FC).
     
    90+4
    Chelsea mohla definitívne rozhodnúť! Batshuayi sa predral v pokutovým území cez obrancov domácich, jeho následná strela však skončila len na brvne! Batshuayi sa chytá za hlavu, napokon svoj druhý gól tento žolík z lavičky hostí nepridal.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme sa napokon vôbec nenudili! Hra od úvodu bola vyrovnaná, ale prekvapivo išli do vedenia v 55. minúte domáci futbalisti zásluhou Capoueho. Hostí to však na kolená nepoložilo a začali hrať aktívnejšie, ale nedarilo sa im v zakončení. Napokon sa vyrovnania hostia dočkali v 80. minúte, keď Batshuayi dokázal odrazenú loptu poslať do siete. Chelsea to nakoplo ku ešte väčšej aktivite a napokon sa im podaril obrat v 87. minúte, keď po chybe obrany sa Costa rútil sám na brankára domácich a dokázal svojim gólom zariadiť tri body pre svoj tím.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prejem pekný zvyšok dňa! (17:56:38)

    Miroslav Revaj

    Góly: 55. Capoue – 80. Batshuayi, 87. D. Costa

    Karty:   19. Deeney (WAT), 69. Britos (WAT), 70. Holebas (WAT), 90+4. Behrami (WAT) – 20. Cahill (CHE), 56. D. Costa (CHE), 90+2. E. Hazard (CHE)


    Watford FC: Gomes – Cathcart, Prödl, Britos – N. Amrabat, Guedioura (88. Vydra), Behrami, Capoue (84. Doucouré), Holebas (90. Zúñiga) – Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Nyom, Hoban, Anya, Doucouré, Vydra.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Terry (C), Cahill, Ivanović – Kanté, Matić (78. Fàbregas) – E. Hazard, Oscar (74. Batshuayi), Pedro (71. Moses) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Aina, Fàbregas, Chalobah, Moses, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart – Graham Scott