Stoke City – Manchester City 1:4 (kon.) | Swansea – Hull City 0:2 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Watford – Chelsea 1:2 (kon.) | West Bromwich – Everton 1:2 (kon.) | Burnley – Liverpool 2:0 (kon.)
Leicester – Arsenal 0:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:2 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 20.08.2016, 16:00 • Vicarage Road • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme sa napokon vôbec nenudili! Hra od úvodu bola vyrovnaná, ale prekvapivo išli do vedenia v 55. minúte domáci futbalisti zásluhou Capoueho. Hostí to však na kolená nepoložilo a začali hrať aktívnejšie, ale nedarilo sa im v zakončení. Napokon sa vyrovnania hostia dočkali v 80. minúte, keď Batshuayi dokázal odrazenú loptu poslať do siete. Chelsea to nakoplo ku ešte väčšej aktivite a napokon sa im podaril obrat v 87. minúte, keď po chybe obrany sa Costa rútil sám na brankára domácich a dokázal svojim gólom zariadiť tri body pre svoj tím.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prejem pekný zvyšok dňa! (17:56:38)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Chelsea mohla definitívne rozhodnúť! Batshuayi sa predral v pokutovým území cez obrancov domácich, jeho následná strela však skončila len na brvne! Batshuayi sa chytá za hlavu, napokon svoj druhý gól tento žolík z lavičky hostí nepridal.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Valon Behrami (Watford FC).
     
    90+3
    Watford sa síce dostáva ku lopte, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovičku. Hostia výborne bránia svoje územie a odrážajú všetky útočné snahy domáceho mužstva.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Eden Hazard (Chelsea FC).
     
    90+1
    Hlavný rozhodca zápasu Jonathan Moss nastavuje ešte 5 minút! Domáci tak majú ešte priestor na vyrovnanie.
     
    90
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza José Holebas, prichádza Camilo Zúñiga.
     
    89
    Domáci ostali v šoku a prakticky sa teraz nedostávajú ku lopte. Hostia sú aj naďalej smerom dopredu veľmi aktívny a odhodlaní si už postrážiť vydreté víťazstvo.
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Adlène Guedioura, prichádza Matěj Vydra.
    87. Diego Costa (CHE) - 1:2
     
    87
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa zakrátko podarilo streliť aj druhý gól a dostávajú sa tak do vedenia 1:2! Obrana domácich teraz výrazne zaváhala, keď prakticky od stredu ihriska poslal nový muž na trávniku Fàbregas presnú prihrávku za obranu na DIEGO COSTA, ten postupoval sám na brankára domácich a napokon strelou pomedzi nohy zaznamenáva obrat svojho mužstva!
     
    85
    Napokon musel domáci tréner siahnuť k vynútenému striedaniu. Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút plus nejaký ten nastavený čas.
     
    84
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Abdoulaye Doucouré.
     
    83
    Na ihrisku teraz ostáva ležať domáci futbalista Capoue a nevyzerá to s ním dobre. Je už v opatere lekárov.
     
    82
    Tréner hostí ukazuje svojím zverencom, aby sa častejšie tlačili do útoku a pokračovali vo svojej aktivite. Vyrovnávajúci gól dodal futbalistom Chelsea veľa energie a tak sa pokúšajú aj o svoj druhý gól.
     
    81
    Tak sme sa predsa len dočkali vyrovnania a do konca zápasu ešte ostáva nejaký ten čas. Uvidíme, či tento zápas napokon skončí remízou, alebo sa podarí niekomu z aktérov streliť ešte víťazný gól.
    80. Michy Batshuayi (CHE) - 1:1
     
    80
    Chelsea dala gól!

    Hosťom sa podarilo streliť vyrovnávajúci gól! Tlak Chelsea v posledných chvíľach čoraz viac narastal a napokon je z toho vyrovnávajúci gól na 1:1! Hostia sa presunuli pred pokutové územie domáceho tímu, loptu dostal Hazrad, ktorý vyslal na brankára domácich tvrdú strelu, tú napokon Gomes vyrazil len pred seba a odrazenú loptu do brány domácich bezpečne dopravil MICHY BATSHUAYI!

    Miroslav Revaj

    Góly: 55. Capoue – 80. Batshuayi, 87. D. Costa

    Karty:   19. Deeney (WAT), 69. Britos (WAT), 70. Holebas (WAT), 90+4. Behrami (WAT) – 20. Cahill (CHE), 56. D. Costa (CHE), 90+2. E. Hazard (CHE)


    Watford FC: Gomes – Cathcart, Prödl, Britos – N. Amrabat, Guedioura (88. Vydra), Behrami, Capoue (84. Doucouré), Holebas (90. Zúñiga) – Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Nyom, Hoban, Anya, Doucouré, Vydra.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Terry (C), Cahill, Ivanović – Kanté, Matić (78. Fàbregas) – E. Hazard, Oscar (74. Batshuayi), Pedro (71. Moses) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Aina, Fàbregas, Chalobah, Moses, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Andy Halliday, Edward Smart – Graham Scott