Hull City – Leicester 2:1 (kon.) | Burnley – Swansea 0:1 (kon.) | Crystal Palace – West Bromwich 0:1 (kon.)
Everton – Tottenham 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Watford 1:1 (kon.)
Manchester City – Sunderland 2:1 (kon.)
koniec
Middlesbrough FC
1:1 (1:0)
Stoke City FC
Sobota 13.08.2016, 16:00Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    FC Middlesbrough sa po siedmich rokoch vracia do najvyššej anglickej súťaže ziskom bodu. V zápase prvého kola síce viedlo po polčase nad Stoke City 1:0, no svoje vedenie neudržalo až do konca. Krásnym priamym kopom sa v 67. minúte zaskvel Xherdan Shaqiri, ktorý zaskočil Victora Valdésa a uzavrel gólový film dnešného duelu. Myslím si, že remíza je zaslúžená a oba tímy môžu byť spokojné. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný deň. (18:00:34)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Priamy kop Xherdana Shaqiriho nepriniesol rozhodnutie, a tak je jasné, že sa dnešný zápas skončí spravodlivou deľbou bodov.
     
    90+4
    Marko Arnautović bol jasne faulovaný a vybojoval ešte priamy kop z nádejnej pozície. Následne si ale Rakúšan neodpustil zbytočnú reakciu a dostal za ňu kartu.
     
    90+3
    Glenn Whelan sa snažil prekvapujúco rozohrať priamy kop kolmou prihrávkou na Marka Arnautovića, no tento úmysel zostal nepochopený.
     
    90+2
    Oba tímy si strážia cenný bod. Ani Middlesbrough ani Stoke City sa príliš do útoku nehrnú a hlavne sa strážia remízu.
     
    90+1
    V prvej zo štyroch nadstavených minút vidíme ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ju hlavný arbiter udeľuje domácemu Adamovi Forshawovi.
     
    90
    Middlesbrough mohlo streliť rozhodujúci gól. Z pravej strany pekným centrom našiel Albert Adomah rýchleho Stewarta Downinga, no jeho hlavička mierila len do stredu brány.
     
    89
    V predposlednej minúte riadneho hracieho času bol tvrdo odzbrojený od lopty Joe Allen. Domáci budú vhadzovať loptu späť do hry.
     
    88
    Striedanie v tíme Middlesbrough FC: z ihriska odchádza Álvaro Negredo, prichádza David Nugent.
     
    87
    Po centri z ľavej strany sa dostal do zakončenia Albert Adomah. Ten predskočil nič netušiaceho Erika Pietersa a hostia môžu byť radi, že sa to neskončilo gólom.
     
    86
    Victor Valdés si postrážil situáciu pred svojou bránou a dlhý pas na Xherdana Shaqiho chytil do svojho náručia. Španiel rýchlo rozohráva akciu domácich.
     
    85
    Akcia hostí nemôže pokračovať, pretože v postavení mimo hru sa ocitol Marko Arnautovć. Aktivitu mu nemožno uprieť, no dnes to nie je jeho zápas.
     
    84
    Gastón Ramiréz dokonca musí byť ošetrovaný, a tak sa na ihrisku už približne minútu nehrá. Zrejme budeme svedkami bohatšieho nadstaveného času.
     
    83
    Po rozohraní priameho kopu sa obranca Philipp Wollscheid dopustil nedovoleného zákroku a dokonca od Kevina Frienda vidí aj žltú kartu.
     
    82
    A ďalší priamy kop pre hostí. Tentokrát fauloval Antonio Barragán a loptu si už opäť stavia švajčiarsky strelec vyrovnávacieho gólu.
     
    81
    Joe Allen bol pri svojej prvej akcií faulovaný, a tak sa naskytá šanca pre Stoke City v podobe priameho kopu. Ten zahrá nik iný ako Xherdan Shaqiri.
     
    80
    Xherdan Shaqiri sa po pravej strane dostal do pokutového územia, no následne sa k centru už neprepracoval. Nasleduje len odkop od brány.
     
    79
    Tempo hry nám mierne opadlo, akoby oba tímy boli spokojné s aktuálnym stavom. Dokonca o niečo aktívnejší sú Hrnčiari, ktorých nabudil strelený gól.
     
    78
    Bojan Krkić v dnešnom zápase končí a na jeho miesto prichádza Joe Allen. Bývalý hráč Liverpoolu tak zažíva premiéru v novom drese.
     
    77
    Po rohovom kope sa dostal k hlavičke Philipp Wollscheid, no jeho pokus nemal veľa šancí na úspech. Nasleduje len odkop od domácej brány.
     
    76
    George Friend tečoval loptu pri svojom obrannom zákroku, a tak bude nasledovať rohový kop Stoke City. Zasadia Hrnčiari rozhodujúci úder?
     
    75
    Máme pred sebou poslednú štvrťhodinu zápasu. Domáci prišli o svoje vedenie, no nepochybne ho budú chcieť získať späť. Teraz sa hrá prevažne v strede poľa.
     
    74
    K strele spoza šestnástky sa dostal Marko Arnautović, no jeho strela bola zablokovaná ešte pred šestnástkou súpera.
     
    72
    Po rohovom kope sa dostal k hlavičke Ben Gibson, no jeho zakončenie nemierilo medzi tri žrde brány súpera. Veľká škoda pre nováčika Premier League.
     
    71
    Domáci budú zahrať rohový kop. Svojou aktivitou sa o to postaral Albert Adomah, ktorý hrá dnes veľmi dobrý zápas a je ťahúňom domácich akcií.
     
    70
    Álvaro Negredo sa dostal k centru z ľavej strany, no jeho pas končí len v rukaviciach Shaya Givena. Middlesbrough ale okamžite ožilo a chce si prinavrátiť vedenie.
     
    69
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Mame Diouf, prichádza Jonathan Walters.
     
    68
    Tak toto je šok pre domácich priaznivcov. Stoke City síce malo prevahu, no vážnejšiu šancu si nevypracovalo. Napokon ale udrelo po priamom kope.
    67. Xherdan Shaqiri (STK) - 1:1
     
    67
    Stoke City FC dalo gól! A je vyrovnané! XHERDAN SHAQIRI zahral priamy kop a svojou ľavačkou poslal loptu na stranu Victora Valdésa. Ten spravil úkrok do strany a napokon gólu nedokázal zabrániť.
     
    66
    Xherdan Shaquri bol faulovaný približne 20 metrov od brány súpera. Pre hostí sa tak naskytá dobrá príležitosť na vyrovnanie.
     
    64
    Pre Middlesbrough sa črtala šanca na rýchly brejk. Akciu potiahol Gastón Ramírez, no záchrannú brzdu zatiahol Giannelli Imbula Wanga.
     
    63
    Marko Arnautović je dnes veľmi aktívny, teraz si urobil priestor na ľavej strane, no jeho pokus len zrútil rohovú zástavku. Úsmevný moment na Riverside Stadium.
     
    62
    Xherdan Shaqiri si pekne prebral loptu, urobil pár krokov dopredu a z hranice šestnástky vystrelil. Jeho pokus ale mieril vysoko nad bránu domáceho tímu.
     
    61
    Hostia zahrávali rohový kop, no Bojan Krkić poslal loptu len do bočnej siete brány Victora Valdésa. Stoke City zatiaľ jeho signál nevychádza.
     
    60
    Albert Adomah sa pekne uvoľnil, vletel do pokutového územia, ale v dobrej pozícii jeho prihrávka na Alvára Negreda nebola presná. Veľká škoda pre domácich.
     
    59
    Na druhej strane nepochodil ani Albert Adomah, ktorého center sa dostal už za bránkovú čiaru a nenarobil Shayovi Givenovi žiadne problémy. Ten už rozohral a hostia útočia.
     
    58
    Po dlhom vhadzovaní okamžite pálil half- volejom Marko Arnautović. Rakúšan ale ani teraz netrafil bránu súpera. Nasleduje len odkop.
     
    56
    Na pekný center do šestnástky si nabehol Marko Arnautović, no ešte pred ním dokázal loptu vyboxovať do bezpečia španielsky brankár Valdés.
     
    55
    Z veľkej diaľky sa snažil o strelu Phil Bardsley, no jeho pokus bol zblokovaný ďaleko pred bránou Victora Valdésa. Middlesbrough sa dobre bráni.
     
    54
    Po hlavičkovom súboji sa ocitol na trávniku Álvaro Negredo. Ten sa chytá za hlavu, no v zápase bude môcť pokračovať. To neplatí v prípade Martena de Roona, ktorý s obviazaným stehnom sedí na striedačke.
     
    53
    A ďalší útočný faul, tentokrát sa proti pravidlám previnil Mame Biram Diouf. Tento Senegalčan je v dnešnom zápase stratený a zatiaľ sa nedostal vôbec k ničomu.
     
    52
    Svoje obranné povinnosti si teraz vzorne splnil aj Marko Arnautović. Akcia domácich napriek tomu pokračovala a ukončil ju až faul Alberta Adomaha.
     
    51
    Po rohovom kope si chystal loptu na strelu Albert Adomah. Prehodil si ju na ľavačku, no obrancovia Stoke City stihli pristúpiť bližšie a jeho pokus zablokovali.
     
    50
    Albert Adomah sa dostával do šance, no včas ho zastavil nemecký obranca Philipp Wollscheid. Nasledovať tak bude len rohový kop.
     
    49
    Middlesbrough nezahralo štandardnú situáciu vôbec zle, lopta smerovala na Álvara Negreda, no španielsky kanonier sa tento raz k lopte nedostal.
     
    48
    Vidíme prvú žltú kartu v druhom polčase. Dostáva ju krajný obranca Stoke City – Phil Bardsley. Navyše, nasledovať bude priamy kop.
     
    47
    Albert Adomah napádal rozohrávku súpera, no Ryan Shawcross to napokon v spolupráci so Shayom Givenom zvládol.
     
    46
    Druhý polčas sa začal. Oba tímy doňho nastúpi bez žiadnych zmien. Pripomínam, že už v prvom polčase muselo Middlesbrough striedať, keď zraneného de Roona nahradil Forshaw.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas máme za sebou. Oveľa spokojnejší môžu byť futbalisti Middlesbrough, ktorí vedú najtesnejším rozdielom. Už v 11. minúte otvoril skóre Álvaro Negredo, ktorý z tesnej blízkosti poslal loptu do siete. Domáci mohli aj zvýšiť svoj náskok, no Gastón Ramírez mieril len do žrde. Stoke City toho smerom dopredu príliš veľa nevymyslelo, zaujal len nepresný pokus Marka Arnautovića. Druhý polčas sa začne približne o 17:05 hod. a na jeho sledovanie vás srdečne pozývam.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Do šestnástky hostí sa po ľavej strane dostal George Friend, ktorý vyškolil Phila Bardsleyho. Domáci pohrozili, no ani jeden hráč v červenom drese nedokázal zakončiť.
     
    45+2
    Na druhej strane pálil z diaľky Adam Clayton. Jeho pokus ale bol zblokovaný, a tak bude Middlesbrough zahrávať ešte jeden priamy kop.
     
    45+1
    Prvá z troch nadstavených minút sa pomaly končí. Hostia nezahrali priamy kop práve najlepšie, keďže sa v postavení mimo hry ocitol Philipp Wollscheid.
     
    45
    Adam Clayton sa previnil voči pravidlám, a tak na konci riadnej hracej doby prvého polčasu budú hostia zahrávať priamy kop.
     
    44
    Aktívny Xherdan Shaquri sa dostal do zakončenia v pokutovom území. Bol však už trochu z uhla, a tak už nedokázal trafil lepšie ako do bočnej siete.
     
    43
    Ani druhý rohový kop nezahrali domáci dobre a nedostali sa do zakončenia. Hostia sa tak oslobodzujú a určite sa budú snažiť o vyrovnanie.
     
    42
    Albert Adomah sa snažil zaútočiť a jeho aktivita znamenala rohový kop pre domáce farby. Center z pravej strany však odvrátil Ryan Shawcross, a tak bude nasledovať ďalší roh.
     
    41
    Futbalisti Middlesbrough už očami tlačia čas o čom svedčí aj to, že domáci brankár si dáva načas s rozohrávkou. Do konca prvého polčasu ostáva len päť minút.
     
    40
    Hrnčiari zahrávajú rohové hopy veľmi zaujímavo. Veľa hráčov sa nahrnie meter od bránkovej čiary a znepríjemňuje tak život najmä Victorovi Valdésovi. Ten si ale teraz poradil.
     
    39
    Stoke City mohlo vyrovnať. Marko Arnautović sa dostal k lopte, svojim typickým spôsobom si stiahol loptu na os ihriska, no zakončenie z hranice šestnástky mu vôbec nevyšlo.
     
    38
    Hostia nezahrali roh práve najlepšie. Napokon ale lopta smerovala na vysokého obrancu Ryana Shawcrossa, ktorý sa dostal k hlavičke. Ešte predtým ale fauloval, a tak jeho pokus neplatí.
     
    37
    Bojan Krkić vybojoval rohový kop, hoci sa to domácim fanúšikom nepáči. Nič to nemení na to, že Stoke City má výhodu štandardnej situácie.
    36.
     
    36
    Domáci mohli zdvojnásobiť svoje tesné vedenie. Gastón Ramírez doslova vletel do pokutového územia, vystrelil ľavačkou, no jeho strela sa len obtrela o ľavú tyč Givenovej brány.
     
    35
    Futbalisti Middlesbrough sa snažili predrať po pravej strane, no ich akcia sa končí, pretože v postavení mimo hry sa ocitol krajný obranca Emilio Nsue.
     
    34
    Álvaro Negredo veľmi dobre napádal rozohrávku hostí a takmer donútil Shaya Givena k chybe. Brankár hostí zatiaľ nemá svoj deň.
     
    32
    Tak konečne sa nám aj hrá. Zápas sa nám dostal do svojej druhej tretiny a budú to Hrnčiari, ktorí budú musieť hrať aktívnejšie a snažiť sa o vyrovnanie.
     
    31
    Festival žltých kariet pokračuje. Napokon dostal žltú kartu za svoj predošlý faul aj Gastón Ramírez, ktorý zasiahol spomínaného Erika Pietersa.
     
    30
    Shay Given má toľko skúsenosti, no teraz vyviedol poriadnu hlúposť. Erik Pieters dostal úder do tváre v hlavičkovom súboji, hostia mali priamy kop, no brankár Stoke City utekal protestovať a dostal kartu.
     
    29
    Kevin Friend druhýkrát siaha do svojho vrecka. Žltú kartu dostáva po faule na Phila Bardsleyho domáci špilmacher Stewart Downing.
     
    28
    Marko Arnautović sa nepresadil proti presile domácich obrancov a dokonca nevybojoval ani rohový kop. Rakúšan je značne frustrovaný.
     
    27
    Stoke City zahralo rohový kop na krátko. Nakoniec poslal loptu do pokutového územia Bojan Krkić, ale domáci obrancovia upratali loptu do bezpečia.
     
    26
    Adam Clayton si veľmi pekne zakryl loptu a vybojoval faul. Zozadu ho nepríjemne poslal k zemi Marko Arnautović a môže byť rád, že nedostal kartu.
     
    25
    Giannelli Imbula Wanga dostal nepresnú prihrávku, a tak sa útočná aktivita hostí na teraz končí. Francúz sa už zaradil na svoju klasickú pozíciu a pokračuje v hre.
     
    24
    Po prvom strelenom góle sa aktivita domáceho tímu úplne pominula. Hernú prevahu má aktuálne Stoke City a možno je len otázkou času, kedy si vypracuje nejakú šancu.
     
    22
    Konečne sme sa dočkali aj striedania. Namiesto zraneného Holanďana Martena de Roona nastupuje v polovici prvého polčasu na trávnik Adam Forshaw.
     
    22
    Prvým potrestaným mužom dnešného zápasu je kapitán hosťujúceho tímu Ryan Shawcross, ktorý v hlavičkovom súboji fauloval Gastóna Ramíreza.
     
    21
    Hra už bola prerušená, no hráči Stoke City rýchlo rozohrali priamy kop. Na trávniku sa tak stále hrá a domáci ešte nemohli striedať.
     
    20
    Xherdan Shaqiri sa snažil dostať po pravej strane cez Georgea Frienda, no domáci obranca si počínal veľmi skúsene a odzbrojil švajčiarskeho futbalistu.
     
    19
    V defenzíve domácich dobre zapracoval stopér Ben Gibson, ktorý odhlavičkoval loptu do bezpečia po nebezpečnom centri z ľavej strany. Middlesbrough hrá stále v desiatich.
     
    18
    Middlesbrough bude musieť striedať. Na trávniku totiž ostal ležať Marten de Roon a nevyzerá to s ním vôbec dobre. Zrejme to bude zadný stehenný sval.
     
    17
    Bojan Krkić sa dostal k streleckému pokusu približne z 25 metrov, no svojim streleckým pokusom netrafil bránu. Nasleduje tak odkop od domácej brány.
     
    16
    Bojan Krkić veľmi zaujímavo zahral priamy kop. Loptu točil priamo smerom na bránu, no svojim pokusom neprekvapil Victora Valdésa.
     
    15
    Nasledovať bude aj rohový kop, pretože center švajčiarskeho futbalistu odvrátil Antonio Barragán. Ešte predtým si ale hlavný rozhodca robí v šestnástke poriadok.
     
    14
    Bojan Krkić svojou aktivitou vybojoval priamy kop pre Stoke City. Po faule holandského záložníka Martena de Roona bude priamy kop zahrávať Xherdan Shaqiri.
     
    13
    Skvelý úvod v podaní nováčika súťaže. O odpoveď sa okamžite snažil Phil Bardsley, no jeho center z pravej strany nenašiel dobre postaveného Mame Birama Dioufa.
    11. Álvaro Negredo (MDD) - 1:0
     
    11
    Tím Middlesbrough práve strelil gól! Zaplnený Riverside Stadium sa dočkal prvej gólovej radosti. Z ľavej strany centroval Albert Adomah, následne Gastón Ramírez hlavičkou priťukol loptu ÁLVAROVI NEGREDOVI, ktorý z tesnej blízkosti otvára skóre zápasu.
     
    10
    Máme za sebou úvodných desať minút. Stoke City je smerom dopredu zatiaľ pomerne statické, čo je vzhľadom na ich silnú stredovú formáciu prekvapujúce.
     
    9
    Nemecký obranca Philipp Wollscheid teraz veľmi dobre zasiahol. Odvážnym sklzom prerušil útok domácich futbalistov, ktorí budú len vhadzovať.
     
    8
    Domáci sú teraz mierne aktívnejší a snažia sa prekonať obranu súpera najmä cez krídelne priestory. Televízne kamery si všímali oboch trénerov i Joea Allena, ktorý dnes začal len na lavičke.
     
    7
    Stewart Downing zahral z ľavej strany ďalší rohový kop. Tentokrát našiel hlavu Gastóna Ramíreza, no domáci hráč nezakončil do priestoru troch žrdí.
     
    6
    Tradične sa hrá vo vysokom tempe, atmosféra na tribúnach je skvelá, no stále čakáme na prvý strelecký pokus. Tento raz sa nedostal do zakončenia Mame Diouf.
     
    5
    Emilio Nsue poslal dlhú loptu dopredu, ktorou hľadal Álvara Negreda. Loptu ale skryl do svojich rukavíc mimoriadne skúsený Shay Given.
     
    4
    Štandardná situácia domácim príliš nevyšla. Po centri Stewarta Downinga sa ani jeden z hráčov v červených dresoch nedostal do zakončenia.
     
    3
    Po faule Marka Arnautovića zahrali domáci priamy kop z veľkej diaľky. Pokus o prekvapenie síce nevyšiel, no domáci budú zahrávať prvý rohový kop zápasu.
     
    2
    V úvode držia loptu na svojich kopačkách najmä hosťujúci futbalisti. Zverenci Aitora Karanku sa ale snažia napádať ich rozohrávku, ktorú začína brankár Shay Given.
     
    1
    Hlavný rozhodca Kevin Friend otvoril dnešný zápas prvého kola anglickej Premier League. Tento duel má špeciálnu príchuť najmä pre domáce Middlesbrough, ktoré sa medzi elitu vracia po nekonečných siedmich rokoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Middlesbrough FC: Valdés – Nsue, Barragán, B. Gibson, Friend (C) – Clayton, de Roon – Adomah, G. Ramírez, Downing – Negredo.
    Náhradníci: Konstantopoulos – Rhodes, Fischer, Baptiste, Stuani, Forshaw, Nugent.

    Stoke City FC: Given – Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Imbula Wanga, Whelan, Shaqiri, Krkić – Arnautović, Diouf.
    Náhradníci: Haugaard – Allen, Muniesa, Adam, Walters, Cameron, Crouch.
     
    Anglická futbalová Premier League má pred sebou úvodné zápasy nového ročníka 2016/2017. V našom online prenose sa pozrieme na úvodné stretnutie nováčika z Middlesbrough, ktorý na svojom trávniku privíta Stoke City. Zápas sa začína o 16:00 hod.

    MIDDLESBROUGH

    FC Middlesbrough sa do Premier League vracia po sedemročnej prestávke. Vo vlaňajšej sezóne predvádzalo v druhej najvyššej anglickej súťaži veľmi dobre výkony a na postup mu stačilo aj konečné 2. miesto. Pred novou sezónou má nováčik veľké ambície o čom svedčí aj to, že sa výrazne posilnil. Brankárskou jednotkou by mal byť skúsený Victor Valdés, útočným ťahúňom Álvaro Negredo a špilmacherom tímu mladý Viktor Fisher. V tomto smere disponuje Boro veľkou kvalitou, no novým posilám môže chvíľu trvať pokiaľ zapadnú do hernej koncepcie klubu. V príprave pred novým ročníkom odohralo Middlesbrough šesť zápasov, v ktorých prehralo len s Betisom Sevilla. Na začiatku sezóny ale španielskeho trénera Aitora Karanku trápia zranenia Daniela Ayalu, Bernanda Espinosu, Jamesa Husbanda a Granta Leadbittera.

    STOKE CITY

    Stoke City sa dlhodobo umiestňuje v Premier League v pokojných vodách stredu tabuľky. Ani v minulej sezóne tomu neboli inak. Hrnčiari ju síce začali veľmi zle, no postupne zlepšili svoje výkony a aj napriek nevydarenému záveru skončili na konečnom deviatom mieste. Pod vedením Marka Hughesa trápili aj silných súperov a napríklad zdolali aj oba manchesterské kluby. Pred novým ročníkom prišiel vystužiť stred poľa Joe Allen, ktorý pôsobil v konkurenčnom Liverpoole a na ME bol pilierom hry Walesu. Okrem neho by mali byť oporami tímu Marko Arnautović, Xherdan Shaqiri či útočník Jonathan Walters. Pred sezónou odohralo Stoke City štyri prípravné zápasy, v ktorých zaznamenalo bilanciu 1-1-2. Navyše, v prvom zápase tohtoročnej Premier League mu budú chýbať zranení Steven Ireland a Ibrahim Afellay.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 11. Negredo – 67. Shaqiri

    Karty:   29. Downing (MDD), 31. G. Ramírez (MDD), 90+1. Forshaw (MDD) – 22. Shawcross (STK), 30. Given (STK), 48. Bardsley (STK), 83. Wollscheid (STK), 90+4. Arnautović (STK)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 6:9. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:14.
    Middlesbrough FC: Valdés – Nsue, Barragán, B. Gibson, Friend (C) – Clayton, de Roon (22. Forshaw) – Adomah, G. Ramírez, Downing – Negredo (88. Nugent).
    Náhradníci: Konstantopoulos – Rhodes, Fischer, Baptiste, Stuani, Forshaw, Nugent.

    Stoke City FC: Given – Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Imbula Wanga, Whelan, Shaqiri, Krkić (78. Allen) – Arnautović, Diouf (69. Walters).
    Náhradníci: Haugaard – Allen, Muniesa, Adam, Walters, Cameron, Crouch.

    Rozhodca: Kevin Friend