Jednotlivci - popoludňajšia kvalifikácia (muži) (kon.) | Jednotlivci - kvalifikácia (ženy) (kon.)
Jednotlivci - o medaily (ženy) Vítěz. H. Čang (KOR) (kon.)
koniec udalosti
Jednotlivci - kvalifikácia (ženy)

cz Štvrtok 11.08.2016, 14:00 • Sambadrome Marquês de Sapucaí • Olympijské hry - Lukostreľba
     
    8
    Ani napočtvrté se Kang té jedné osmičky nedokázala vyvarovat, i tak ale stačila vybojovat alespoň remízu, k ničemu už jí to ale není, dále jde favorizovaná Korejka Hye-Jin Chang!
     
    7
    Tak tahle rána bude Brazilku sakramentsky mrzet! Domácí dos Santosová totiž na úvod trefila jen trojku, její britská sokyně si sice také nevedla úplně nejlépe, po výsledku 25:20 se ale může radovat z postupu!
     
    6
    Obrat ale nakonec dokonán nebyl! Qi trefila pouze osmičku, naopak Jiaxin Wu zasáhla přesnou desítku, a může tak slavit postup do čtvrtfinále!
     
    6
    Neuvěřitelné! Yuhong Qi se dokázala obdivuhodně zvednout a po tuhém boji pro sebe zvládla získat pátou sadu, kterou vyhrála poměrem 28:27. Skóre ne vyrovnané, uvidíme rozstřel!
     
    5
    Závodnice z Myanmaru ještě zkusila zabojovat, Ki ale potvrdila, že kvalita je v tomto duelu na její straně. Opět nastřílela parádních devětadvacet, a v nejkratším možným způsobem tak postoupila mezi osm nejlepších!
     
    4
    Diváci byli nyní svědky nesmírně vyrovnané podívané! Po dvou sériích bylo skóre nerozhodné 18:18, poslední ranou Ruska zasáhla devítku, Choi ale trefila nejlépe, jak mohla, a stala se tak třetí postupující do čtvrtfinále!
     
    3
    Laishramová, stejně jako v prvním setu, doplatila na nezdařilý úvodní pokus. Začala totiž šestkou, a dostala se tak do pořádných problémů, ze kterých už se nezvládla vyhrabat. Mexičanka Alejandra Valenciaová tak postupuje do čtvrtfinále, stačila ji k tomu i šestka při poslední ráně!
     
    2
    A teď už může německá lukostřelkyně začít slavit! Její soupeřka totiž hned na začátek trefila osmičku a Unruhová už ji toto zaváhání nedovolila napravit, po výsledku 29:26 tak získává čtvrtý set, celkově vítězí poměrem 6:2 a je ve čtvrtfinále!
     
    1
    Je dobojováno! Tan své osmifnále zvládla v nejkratší možné době a zvítězila 6:0! V posledním setu své soupeřce, která nastřílela tři devítky, absolutně nedala šanci a zaznamenala ten nejlepší výkon, jaký mohla.

    Vojtěch Tůma

    Program osmifinálových duelů
    Deepika Kumariová (IND) - Ya-Ting Tan (TPE) 0:6
    Hui Cao (CHN) - Lisa Unruhová (GER) 2:6
    Bombayla Devi Laishramová (IND) - Alejandra Valenciaová (MEX) 2:6
    Mi-Sun Choi (KOR) - Anna Stěpanovová (RUS) 7:3
    Bo-Bae Ki (KOR) - Yu-Htwe San (MYA) 6:0
    Yuhong Qi (CHN) - Jiaxin Wu (CHN) 5:6
    Ane Marcelle dos Santosová (BRA) - Naomi Folkardová (GBR) 2:6
    Hye-Jin Chang (KOR) - Un-Ju Kang (PRK) 6:2