Slovan Bratislava – Trnava 4:1 (kon.) | Žilina – Senica 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
4:1 (2:0)
FC Spartak Trnava
Streda 20.04.2016, 17:55 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Do listiny strelcov sa mohol zapísať aj mladučký Kele. Striedajúci slovanista ale z hranice šestnástky namieril tesne vedľa pravej žrde!
     
    89
    Krásna akcia Slovana! Kubík sa v brejku doslova predral do pokutového územia, neulakomil sa a dal ešte naľavo Podanému. Ten trafil zblízka brvno!
     
    88
    Únik Čonku po ľavej strane, odkiaľ prihral na päťku Depetrisovi. Útočník hostí sa obtočil a strieľal k bližšej žrdi, Mucha skvele zasiahol!
     
    84
    Zreľák strieľal zo štandardky, cca 20 metrov od brány a ľavačkou namieril na hornú sieťku brány, Jakubech sa ani nepohol!
     
    83
    Striedajúci Kele vo svojej prvej akcii, šikovnou prihrávkou hľadl nabiehajúceho Kubíka, ktorého nedovolene zastavil Tóth. Ten videl od rozhodcu žltú kartu, a keďže už jednu predtým mal, odišiel predčasne pod sprchy!
     
    82
    František Kubík sa tiež zapojil do predchádzajúcej situácie a za nedovolený zákrok vidí od arbitra žltú kartu.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Vassilis Pliatsikas (ŠK Slovan Bratislava).
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza Kevin Kele.
     
    78
    Rodiaci sa brejk domácich, ktorý ťahal Oršula, zastavil Čonka nedovoleným zákrokom. Matúš Čonka zaň vidí žltú kartu.
     
    74
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Granwald Scott, prichádza Slobodan Simović.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Filip Oršula.
     
    70
    Slovan dal gól!
    Futbalová paráda v podaní Slovana! Kubík si najprv potiahol loptu po ľavej strane, položil si obrancu a už z úrovne čiary vyslal ľahučký oblúčik do stredu. Loptu si tam pred päťkou našiel RÓBERT VITTEK, ktorý hlavou zakončil k pravej žrdi!
    Asistencia: František Kubík
     
    67
    Trnavčania sa dostali do šestnástky Slovana a vyzeralo to nebezpečne! Od Mikoviča a Godála sa lopta odrazila k Depetrisovi, ktorého prízemný pokus k žrdi kryl Mucha!
     
    63
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Babatounde Bello, prichádza Martin Košťál.
     
    61
    Trnava dala gól!
    Je tu blesk z jasného neba, Trnava z prvej strely na bránu v druhom polčase skóruje a znižuje stratu! RÓBERT JEŽ sa oprel do lopty spoza šestnástky a vypálil k ľavej žrdi až do siete!
     
    57
    Mohlo byť 4:0! Fantasticky hrajúci Kubík odzbrojil Ježa, a prihrávkou do behu našiel napravo Crnkiča. Ten už bol zoči-voči Jakubechovi, ktorý parádne vyrazil nohou!
     
    56
    Novic Schranz sa mohol okamžite zapísať do listiny strelcov! Po štandardke Trnavy poskakovala lopta v šestnástke, ani Schranz a ani Depetris ju však neposlali za Muchov chrbát.
     
    56
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Emir Halilovič, prichádza Ivan Schranz.
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Denis Horník, prichádza Andrej Kadlec.
     
    52
    Kubík centroval z rohu na zadnú žrď, kde si loptu v spleti hráčov našiel Crnkič. Záložník domácich sa snažil prestreliť trnavský obranný val, zadáci hostí napokon pomohli Jakubechovi a zablokovali Crnkičov pokus.
     
    47
    Slovan dal gól!
    Belasí majú fantastický vstup do druhého dejstva a vedú rozdielom triedy! Pri postupnom útoku centroval z pravej strany Pliatsikas, na zadnej žrdi si loptu našiel ADAM ZREĽÁK a hlavičkou prehodil Jakubecha!
    Asistencia: Vasileios Pliatsikas
     
    32
    A teraz veľká možnosť Trnavy! Hostia predviedli krásnu akciu, keď najprv Mikovič centroval do šestnástky Halilovičovi, pred ktorým odvrátil Saláta. Lopta sa však dostala do stredu pokutového územia, odkiaľ Jež vystrelil zblízka k pravej žrdi a Mucha zázračne vytlačil loptu na roh!
     
    24
    Žltú kartu dostáva Martin Tóth (FC Spartak Trnava).
     
    23
    Slovan dal gól!
    Tak to je skutočne výborný nástup domácich, ktorí vedú už o dva góly! Kubík rozohrával štandardku z hĺbky poľa a vyslal dlhý center na ľavú stranu šestnástky, odkiaľ vracal Podaný hlavou loptu pred bránu. Jakubech ostal na čiare, ADAM ZREĽÁK si loptu našiel na päťke a volejom napálil pod brvno!
    Asistencia: Jakub Podaný
     
    21
    De Kamps vyslal z ľavej strany krížnu prihrávku napravo, kde sa už v šestnástke uvoľnil zasekávačkou Crnkič. Nermin Crnkič vyslal strelu k bližšej žrdi a Jakubech parádne vykopol ľavou nohou!
     
    18
    Po ďalšej akcii Slovana zakončil Crnkič a belasí získali výhodu rohového kopu. Kubík loptu zakončil veľmi šikovne na zadnú žrď, Jakubech sa márne naťahoval a lopta len tesne minula bránu! To mohol byť parádny gól priamo z rohu...
     
    16
    Kubík pekne odcentroval z ľavej strany a Crnkič sa snažil loptu prestrčiť k bližšej žrdi, Jakubechovi pomohol Čonka a zablokoval loptu na roh!
     
    15
    Šanca Slovana! Kubík šikovne centroval k pravej žrdi, odkiaľ vracal pred bránu Podaný. Crnkič tam zblízka zakončoval a zdalo, sa že loptu v ceste do siete zastavil jeden z obrancov rukou. Napriek protestom domácich sa penalta nepískala.
     
    13
    Ďalšia tutovka Trnavy! Center z rohu prepadol až na zadnú žrď, kde sa Depetris snažil chrbtom k bráne zakončovať, loptu napokon netrafil ideálne a tak ešte spred Muchu odkopol Saláta.
     
    11
    Obrovská príležitosť Trnavy na vyrovnanie! Mikovič šikovne prešiel po ľavej strane a už v šestnástke dával pod seba na stred Ježovi. Róbert Jež bol sám niekde na úrovni bieleho bodu a trestuhodne prestrelil bránu!
     
    5
    Slovan dal gól!
    Tak je tu expresné otvorenie skóre v podaní Slovana! Slovanisti sa dostávajú do veľkej výhody. Jakubech stiahol center Kubíka a rozohrával na obrancu. Tóth v trnavskej obrane sa však pošmykol, prišiel o loptu a to využil RÓBERT VITTEK. Vittek si prebral loptu, kľučkou obišiel Jakubecha a zakončil do prázdnej brány – 1:0!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 5. Vittek, 23. Zreľák (Podaný), 47. Zreľák (Pliatsikas), 70. Vittek (Kubík) – 61. Jež

    Karty:   82. Pliatsikas (SBA), 82. Kubík (SBA) – 24. Tóth (TRN), 78. Čonka (TRN)   83. Tóth (TRN)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha (C) – Pliatsikas, Saláta, Sekulić, Podaný – Scott (74. Simović), de Kamps – Crnkić, Kubík, Zreľák – Vittek (C) (74. Oršula, 80. Kele).
    Náhradníci: Greif – Dielna, Kotula, Simović, Kele, Oršula, Milinkovič.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Horník (56. Kadlec), Tóth, Godál, Čonka – Greššák, Bello (63. Košťál) – Mikovič (C), Jež, Halilovič (56. Schranz) – Depetris.
    Náhradníci: Kamenár – Kadlec, Mihálik, Košťál, Schranz, També, Majtán.

    Rozhodca: Chmura – Brendza, Hancko

    Diváci: 4 250