Slovan Bratislava – Trnava 4:1 (kon.) | Žilina – Senica 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
4:1 (2:0)
FC Spartak Trnava
Streda 20.04.2016, 17:55 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    70
    Slovan dal gól!
    Futbalová paráda v podaní Slovana! Kubík si najprv potiahol loptu po ľavej strane, položil si obrancu a už z úrovne čiary vyslal ľahučký oblúčik do stredu. Loptu si tam pred päťkou našiel RÓBERT VITTEK, ktorý hlavou zakončil k pravej žrdi!
    Asistencia: František Kubík
     
    61
    Trnava dala gól!
    Je tu blesk z jasného neba, Trnava z prvej strely na bránu v druhom polčase skóruje a znižuje stratu! RÓBERT JEŽ sa oprel do lopty spoza šestnástky a vypálil k ľavej žrdi až do siete!
     
    47
    Slovan dal gól!
    Belasí majú fantastický vstup do druhého dejstva a vedú rozdielom triedy! Pri postupnom útoku centroval z pravej strany Pliatsikas, na zadnej žrdi si loptu našiel ADAM ZREĽÁK a hlavičkou prehodil Jakubecha!
    Asistencia: Vasileios Pliatsikas
     
    23
    Slovan dal gól!
    Tak to je skutočne výborný nástup domácich, ktorí vedú už o dva góly! Kubík rozohrával štandardku z hĺbky poľa a vyslal dlhý center na ľavú stranu šestnástky, odkiaľ vracal Podaný hlavou loptu pred bránu. Jakubech ostal na čiare, ADAM ZREĽÁK si loptu našiel na päťke a volejom napálil pod brvno!
    Asistencia: Jakub Podaný
     
    5
    Slovan dal gól!
    Tak je tu expresné otvorenie skóre v podaní Slovana! Slovanisti sa dostávajú do veľkej výhody. Jakubech stiahol center Kubíka a rozohrával na obrancu. Tóth v trnavskej obrane sa však pošmykol, prišiel o loptu a to využil RÓBERT VITTEK. Vittek si prebral loptu, kľučkou obišiel Jakubecha a zakončil do prázdnej brány – 1:0!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 5. Vittek, 23. Zreľák (Podaný), 47. Zreľák (Pliatsikas), 70. Vittek (Kubík) – 61. Jež

    Karty:   82. Pliatsikas (SBA), 82. Kubík (SBA) – 24. Tóth (TRN), 78. Čonka (TRN)   83. Tóth (TRN)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha (C) – Pliatsikas, Saláta, Sekulić, Podaný – Scott (74. Simović), de Kamps – Crnkić, Kubík, Zreľák – Vittek (C) (74. Oršula, 80. Kele).
    Náhradníci: Greif – Dielna, Kotula, Simović, Kele, Oršula, Milinkovič.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Horník (56. Kadlec), Tóth, Godál, Čonka – Greššák, Bello (63. Košťál) – Mikovič (C), Jež, Halilovič (56. Schranz) – Depetris.
    Náhradníci: Kamenár – Kadlec, Mihálik, Košťál, Schranz, També, Majtán.

    Rozhodca: Chmura – Brendza, Hancko

    Diváci: 4 250