Saransk – Perm 1:1 (kon.)
koniec
FK Mordovija Saransk
1:1 (0:1)
Amkar Perm
cz Piatok 15.04.2016, 18:00 • Start Stadium. Kapacita: 11581 diváků. • Ruská Premier Liga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    72
    A o minutu později uděluje hlavní rozhodčí další žlutou kartu! Anene postupoval do rychlého protiútoku, který zastavil nedovoleným zákrokem Nachušev a následovala žlutá karta.
     
    71
    Balanovič skvěle napadal na pravé straně, kde dokázal obrat o míč Dudijeva. Ten nechtěl dopustit rychlý protiútoku soupeře, a tak faulova, za což si vysloužil žlutou kartu!
     
    60
    O minutu později dostává žlutou kartu také hostující Georgij Džikija, který dlouho otálel s rozehrávkou standardní situace!
     
    59
    Norský útočník Anene postupoval po levé straně a hnal se do pokutového území. Následně ho poslal k zemi Rykov, který dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Góly: 53. Rustem Muchametšin (Šitov) – 32. Džikija (Komolov)

    Karty:   59. Rykov (SNK), 71. Dudijev (SNK), 72. Nachušev (SNK) – 60. Džikija (AMP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    FK Mordovija Saransk: Revišvili – Šitov, Rykov, Nachušev (C), Lomić – D. Stevanovič, P. Ignatovič (52. Rustem Muchametšin) – Dudijev (90. Ivanov), Lucenko, Machmudov – Samodin.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Gapon, M. Kobachidze, Bober, Rustem Muchametšin, Šipicin, Navletov, Tiškin, Vlasov, Ivanov, Phibel.

    Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov (C), Džikija – Gol (74. Prudnikov), Šavajev (56. Jovičić) – Komolov, Balanovič, Ogude – Anene.
    Náhradníci: Gerus – Prudnikov, Bright Dike, Gigołajew, Dzachov, Idowu, Jovičić, Pantsyrev, Salugin, Miščenko.