Saransk – Perm 1:1 (kon.)
koniec
FK Mordovija Saransk
1:1 (0:1)
Amkar Perm
cz Piatok 15.04.2016, 18:00 • Start Stadium. Kapacita: 11581 diváků. • Ruská Premier Liga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    V samotném závěru dnešního utkání provádí domácí kouč své druhé střídání. Ze hřiště odchází Aslan Dudijev, na jehož pozici příchází Ivanov!
    86. Velká šance Prudnikova
     
    86
    A z následné standardní situace přišla velká šance hostujícího celku! Exekuce se ujal Balanovič, jehož centr našel Prudnikova, který dokázal zakončit přes obránce. Jeho střelu však dokázal vyrazit Revišvili, který udržel nerozhodný stav!
     
    81
    Amkar však zůstal u míče a pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Balanovič posunul míč na rozběhnutého Ogudeho, který cpal míč před branku, avšak nikdo z hostů na míč nedosáhl!
     
    74
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Janusz Gol, přichází Alexandr Prudnikov.
     
    72
    A o minutu později uděluje hlavní rozhodčí další žlutou kartu! Anene postupoval do rychlého protiútoku, který zastavil nedovoleným zákrokem Nachušev a následovala žlutá karta.
     
    71
    Balanovič skvěle napadal na pravé straně, kde dokázal obrat o míč Dudijeva. Ten nechtěl dopustit rychlý protiútoku soupeře, a tak faulova, za což si vysloužil žlutou kartu!
     
    61
    Z následné standardní situace Amkar ohrozit branku Revišviliho nedokázal a dopředu mířil Perm. Z levé strany odcentroval Machmudov, který sice ve vápně našel Samodina, avšak ten nedokázal pod tlakem Bělorukova přesně zamířit!
     
    60
    O minutu později dostává žlutou kartu také hostující Georgij Džikija, který dlouho otálel s rozehrávkou standardní situace!
     
    59
    Norský útočník Anene postupoval po levé straně a hnal se do pokutového území. Následně ho poslal k zemi Rykov, který dostává žlutou kartu!
     
    56
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alichan Šavajev, přichází Branko Jovičić.
    53. Rustem MUCHAMETŠIN - 1:1
     
    53
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    Amkar vstoupil do druhého poločasu velmi dobře, v posledních minutách byl velmi aktivní a zaslouženě srovnává na 1:1! Z pravé strany poslal do vápna centr Šitov a míč propadl až k RUSTEMU MUCHAMETŠINOVI, který se po minutě svého pobytu na hřišti prosazuje!
     
    52
    Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Pavel Ignatovič, přichází Rustem Muchametšin.
    50. Ránu Lucenka dokázal Selichov vyrazit
     
    50
    Na druhé straně hřiště přišla velká šance domácího celku! Stevanovič přiťukl na hranici pokutového území míč Lucenkovi, který vyslal rychlou přízemní střelu, avšak jeho pokus dokázal lapit Selichov!
     
    37
    Další zajímavá šance domácího celku! Ve středu hřiště si udělal prostor stoper Nachušev, který nebezpečně vypálil, avšak jeho střelecký pokus mířil těsně nad branku hostujícího celku!
     
    34
    Na druhé straně zahrozil domácí celek! Z pravé strany poslal nebezpečný centr do vápna Šitov a míč propadl až k Dudijevovi. Ten ještě vracel míč před branku, avšak Ogude jej dokázal odkopnout!
    32. Georgij DŽIKIJA - 0:1
     
    32
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    A hostující Perm se dostává do zaslouženého vedení! Aktuálně desátý celek ruské Premier Ligy se skvěle prokombinoval z pravé straně do středu hřiště. Na hranici vápna operoval s míčem Komolov, který v levé části vápna našel rozběhlého GEORGIJE DŽIKIJU, který tvrdou ranou k tyči nedal domácímu brankáři šanci!
    28. Hlavičku Nachuševa vyhlavičkoval Ogude
     
    28
    Exekuce rohového kopu se ujal Lomić, který svým povedeným centrem našel v pokutovém území Nachuševa, jehož hlavička by směřovala do sítě, nicméně Ogude dokázal míč odhlavičkovat!
    6. Pokus Aneneho dokázal vyrazit Revišvili
     
    6
    Na druhé straně zahrozil Anene, který si ve středu hřiště navedl míč na střelu a pořádně protáhl brankáře Revišviliho. Ten však střelu norského forvarda dokázal vyrazit!
     
    4
    První nebezpečná situace dnešho zápasu! Z pravé strany poslal nebezpečný centr do vápna Ignatovič, který našel hlavu Samodina. Ten však míč lehce tečoval a nabíhající Machmudov na něj již nedosáhl!

    Jan Havlovic

    Góly: 53. Rustem Muchametšin (Šitov) – 32. Džikija (Komolov)

    Karty:   59. Rykov (SNK), 71. Dudijev (SNK), 72. Nachušev (SNK) – 60. Džikija (AMP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    FK Mordovija Saransk: Revišvili – Šitov, Rykov, Nachušev (C), Lomić – D. Stevanovič, P. Ignatovič (52. Rustem Muchametšin) – Dudijev (90. Ivanov), Lucenko, Machmudov – Samodin.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Gapon, M. Kobachidze, Bober, Rustem Muchametšin, Šipicin, Navletov, Tiškin, Vlasov, Ivanov, Phibel.

    Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov (C), Džikija – Gol (74. Prudnikov), Šavajev (56. Jovičić) – Komolov, Balanovič, Ogude – Anene.
    Náhradníci: Gerus – Prudnikov, Bright Dike, Gigołajew, Dzachov, Idowu, Jovičić, Pantsyrev, Salugin, Miščenko.