Saransk – Perm 1:1 (kon.)
koniec
FK Mordovija Saransk
1:1 (0:1)
Amkar Perm
cz Piatok 15.04.2016, 18:00 • Start Stadium. Kapacita: 11581 diváků. • Ruská Premier Liga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FK Mordovija Saransk v domácím prostředí remízovala s FK Amkar Perm 1:1!

    Do dnešního zápasu vstoupil aktivněji hostující Perm, který si také vypracoval první šanci zápasu. V šesté minutě nebezpečně pálil Anene, avšak jeho pokus dokázal Revišvili vyrazit! Hra se poté trochu vyrovnala a do šancí se začali dostávat také domácí hráči. Ve 32. minutě Perm skvěle zakombinoval na útočné polovině a skóre zápasu otevřel přesnou střelou Georgij Džikija! Mordovija byla v závěru poločasu aktivnější, avšak vyrovnat nedokázala.

    Mordovija vstoupila do druhého poločasu výrazně aktivněji a hned v 53. minutě bylo po trefě Rustema Muchametšinova vyrovnáno! Saransk se následně dostal do laufu a vytvářel si další šance, žádnou však využít nedokázal. V závěru zahrozil také Perm, jmenovitě Prudnikov, jehož střelu však dokázal vyrazit brankář Revišvili!

    Saransk tak vybojoval alespoň bod, avšak na Krasnodar stále ztrácí tři body! Amkar se udržel na své desáté pozici.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (19:57:10)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí celek se dostal opět do kombinace před vápnem svého soupeře a míč do ohně poslal Šitov. Jeho centr však nikoho z domácích hráčů nenašel.
     
    90+2
    Rychlý protiútoku hostujícího celku táhl po pravé straně obránce Butko, který následným centrem hledal ve vápně Aneneho, avšak před norského útočníka se dokázal dostat obránce Rykov, který míč odhlavičkoval.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Mordovija měla k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Lomić. Jeho centr byl však příliš krátký a první bránící hráč míč dokázal odhlavičkovat!
     
    90
    V samotném závěru dnešního utkání provádí domácí kouč své druhé střídání. Ze hřiště odchází Aslan Dudijev, na jehož pozici příchází Ivanov!
     
    89
    Domácí Dudijev svedl na polovině hřiště tvrdý souboj s Džikijou. Úspěšnější byl nakonec domácí hráč, který dokázal míč vybojovat a Saransk míří vpřed!
     
    88
    Následného rohového kopu se ujal Lomić, nicméně centr srbského obránce nebyl příliš povedený a obrana Permu dokázala centr odvrátit!
     
    87
    Na druhé straně hřiště postupoval do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně Lucenko. Jeho následný centr měl ve vápně najít Samodina, avšak Butko míč zblokoval na roh!
    86. Velká šance Prudnikova
     
    86
    A z následné standardní situace přišla velká šance hostujícího celku! Exekuce se ujal Balanovič, jehož centr našel Prudnikova, který dokázal zakončit přes obránce. Jeho střelu však dokázal vyrazit Revišvili, který udržel nerozhodný stav!
     
    85
    Hostující Balanovič je v posledních minutách velmi aktivní a právě běloruský záložník se pokoušel o průnik na levé straně, byl faulován a Perm má k dispozici standardní situaci.
     
    84
    Amkar chtěl využít rozhozené obrany svého soupeře a Butko posílal dlouhý nákop na útočnou polovinu pro Aneneho. Norský útočník však prohrál souboj s Nachuševem a u míče jsou domácí!
     
    84
    Na pravé straně operoval s míčem Lucenko, který si troufl na průnik do vápna, avšak domácí hráč měl proti sobě Rykova, přes kterého se ke střele nedokázal dostat!
     
    82
    Amkar v posledních minátách ožil a rázem se i hosté pokoušejí o vstřelení rozhodující branky! Rozhodně nás čeká ještě zajímavý závěr zápasu...
     
    81
    Amkar však zůstal u míče a pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Balanovič posunul míč na rozběhnutého Ogudeho, který cpal míč před branku, avšak nikdo z hostů na míč nedosáhl!
    Domácí fanoušci ženou svůj tým vpřed, nicméně stav je stále nerozhodný, což domácím nestačí!

     
    80
    Hostující celek se po delší době dostal do kombinace na útočné polovině. Z levé strany odcentroval Džikija, který se před malou chvilkou vrátil na hřiště. Jeho centr však obrana Saransku odklidila!

    Jan Havlovic

    Góly: 53. Rustem Muchametšin (Šitov) – 32. Džikija (Komolov)

    Karty:   59. Rykov (SNK), 71. Dudijev (SNK), 72. Nachušev (SNK) – 60. Džikija (AMP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    FK Mordovija Saransk: Revišvili – Šitov, Rykov, Nachušev (C), Lomić – D. Stevanovič, P. Ignatovič (52. Rustem Muchametšin) – Dudijev (90. Ivanov), Lucenko, Machmudov – Samodin.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Gapon, M. Kobachidze, Bober, Rustem Muchametšin, Šipicin, Navletov, Tiškin, Vlasov, Ivanov, Phibel.

    Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov (C), Džikija – Gol (74. Prudnikov), Šavajev (56. Jovičić) – Komolov, Balanovič, Ogude – Anene.
    Náhradníci: Gerus – Prudnikov, Bright Dike, Gigołajew, Dzachov, Idowu, Jovičić, Pantsyrev, Salugin, Miščenko.