Boston – Columbus 4:6 (kon.) | Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Montreal – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
San Jose Sharks
cz Utorok 23.02.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:25
    Domácí navíc musí do oslabení, Kyle Brodziak (STL) dnes už podruhé sedí na trestné lavici, tentokráte za podražení. Přesilová hra pro San Jose Sharks a dvě nepříjemné minuty pro domácí St. Louis Blues.
     
    37:28
    V závěru druhé třetiny si St. Louis Blues zahrají přesilovou hru, jelikož Dainius Zubrus (SJS) dostává dvě minuty za držení a bude muset sledovat své spoluhráče, jak brání oslabení.
     
    29:51
    A další vyloučení, tentokráte ale na druhé straně barikády. Joel Ward (SJS) inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí a je jasné, že teď bude muset sedět za katrem. Za chvíli se vrátí Brodziak do hry a začne domácí přesilovka.
     
    27:56
    Bude se poprvé ve druhé třetině vylučovat, dvě minuty za podražení dostane domácí Kyle Brodziak (STL), jenž bude doufat, že jeho tým neinkasuje. Je tu tedy další přesilovka v zápase pro San Jose.
     
    16:38
    Poprvé se bude vylučovat také na hostující straně, dvě minuty za podražení půjde pykat Logan Couture (SJS), který tak oslabuje svůj tým a Blues se v závěru první třetiny nabízí možnost, jak alespoň snížit zatím pro domácí nepříznivý výsledek.
     
    12:01
    Jenže jsou tu další nové trable pro St. Louis, rozhodčí domácí hokejisty posílá do tří! Zatím hororová třetina pro Blues, na dvě minuty za sekání musí jít pykat Robert Bortuzzo (STL).
     
    08:37
    Hodně nepříjemná situace za brankou San Jose, kde byl sražen Matt Tennyson. K ledu jej tvrdě poslal domácí hokejista Ryan Reaves (STL), jenž je rozhodčími nekompromisně posílán do kabiny pod sprchu. Bude z toho pět minut klasického trestu a navíc osobní trest do konce utkání. Přesilová hra pro Žraloky, zraněný Tennyson míří také do kabiny.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 18. Backes (Schwartz, Tarasenko), 32. Tarasenko (Shattenkirk, Lehtera), 50. Bowmeester (Tarasenko, Lehtera) – 5. Hertl (Thornton, Pavelski), 11. Hertl (Donskoi, Vlasic), 13. Couture (Thornton, Burns), 32. Couture (Karlsson, Vlasic), 48. Thornton, 59. Thornton (Couture)


    St. Louis Blues: Elliott (13. Allen) – Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Schwartz, Lehtera, Tarasenko – Pääjärvi, Backes, Berglund – Fabbri, Stastny, Brouwer – Upshall, Brodziak, Reaves
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, DeMelo, Tennyson – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Karlsson, Couture, Donskoi – Brown, Tierney, Zubrus

    Rozhodca: O'Rourke, Romasko – Racicot, Amell

    Diváci: 19 371