Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – NJ Devils 4:3 (kon.) | Nashville – LA Kings 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 21.02.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:02 Brooks ORPIK - 4:3
     
    56:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals za tři minuty otáčí skóre a poprvé v utkání jdou do vedení. Kuzněcov přihrál BROOKSI ORPIKOVI na levou stranu a obránce tvrdou střelou nad ledem překonal brankáře Schneidera. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Alexandr Ovečkin – 4:3.
    53:55 T.J. OSHIE - 3:3
     
    53:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo. T. J. OSHIE byl před brankou tísněn, přesto vkleče plácl do poskakujícího kotouče, jenž se otřel ještě o brusli obránce a skončil za dezorientovaným Schneiderem. Šťastná trefa pro Capitals. Asistence: Dmitrij Orlov, Brooks Orpik – 3:3.
    51:04 Reid BOUCHER - 2:3
     
    51:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté potřetí v zápase vedou. Holtby nyní právem zpytuje svědomí, neboť tento gól jde jasně na jeho vrub. REID BOUCHER střílel od modré čáry a gólmanovi prolétl puk mezi rukou a tělem do sítě. Tohle se rozhodně dalo chytat. Asistence: Travis Zajac, John Moore – 2:3.
    29:16 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:2
     
    29:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí v polovině zápasu srovnávají se soupeřem krok. Lattova přihrávka zpoza branky překvapivě prošla mezi bruslemi skrz brankoviště a na spodní části kruhu si jí zpracoval JEVGENIJ KUZNĚCOV. Jeho následná střela zaplula do horní poloviny branky. Asistence: Michael Latta, Brooks Laich – 2:2.
    19:32 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    19:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže New Jersey si brzy bere nejtěsnější náskok zpět. Dvacet osm vteřin před koncem úvodní části se prosazuje hodně šťastným způsobem KYLE PALMIERI, jenž pálil takřka z nulového úhlu. Holtby nemá úplně čisté svědomí, nepokryl si bližší tyč a puk se mu od zad odrazil do branky. Asistence: Reid Boucher – 1:2.
    17:02 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    17:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals záhy vyrovnávají. Obránce Orlov udržel kotouč na modré čáře a pěkným pasem oslovil před brankou volného ALEXANDRA OVEČKINA, jenž se obvykle v podobných situacích nemýlí. Puk poslal mezi gólmanovy betony a srovnal na 1:1. Asistence: Dmitrij Orlov.
    15:28 Travis ZAJAC - 0:1
     
    15:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou v šestnácté minutě zápasu do vedení. Palmieri naznačil střelu na kruhu, pak obkroužil branku a naservíroval kotouč do brankoviště. Tam spatřil pod klečícími obránci puk jako první TRAVIS ZAJAC a došťouchal ho do branky. Asistence: Reid Boucher, Kyle Palmieri – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 18. Ovečkin (Orlov), 30. Kuzněcov (Latta, Laich), 54. Oshie (Orlov, Orpik), 57. Orpik (Kuzněcov, Ovečkin) – 16. Zajac (Boucher, Palmieri), 20. Palmieri (Boucher), 52. Boucher (Zajac, Moore)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Carlson, Schmidt, Orpik, Orlov – Williams, Kuzněcov, Ovečkin "C" – Oshie, Bäckström, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richards, Laich.
    Trenér: Barry Trotz.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene "C", Schlemko, Moore, Merrill, Helgeson – Stempniak, Henrique, Blandisi – Palmieri, Zajac, Boucher – Kennedy, Josefson, Kalinin – Tootoo, Gionta, T. Ruutu.
    Trenér: John Hynes.

    Rozhodca: McCauley, Sutherland – Murchison, Murphy.