Detroit – Ottawa 3:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 0:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:2 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
New York Rangers
cz Štvrtok 11.02.2016, 02:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Jesper FAST - 0:3
     
    58:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto! JESPER FAST, byl sice při střele faulován a natlačen na mantinel, ale ještě v pádu dokázal trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
    44:21 Dominic MOORE - 0:2
     
    44:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do trháku a odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů! Dva hráči New Yorku uháněli do přečíslení proti jedinému obránci domácího týmu. DOMINIC MOORE vše vyřešil nádhernou střelou do levého horního rohu Fleuryho brány. S touto parádní a nechytatelnou ranou nemohl brankář Pens vůbec nic dělat. Asistence: Derek Stepan.
    08:34 Kevin HAYES - 0:1
     
    08:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York využívá pokračujícího tlaku a dostává se tak do vedení v zápase! Keith Yandle zatáhl puk do pásma po levé straně, odkud vystřelil na bránu domácích. Jeho projektil vyrazil Fleury jen ke KEVINU HAYESOVI, který si puk stáhnul podél brankoviště a zakončil do prázdné klece Pittsburghu. Asistence: Keith Yandle, Tanner Glass.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 9. Hayes (Yandle, Glass), 45. Moore (Stepan), 59. Fast


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määtä, Daley, Domoulin, Lovejoy, Pouliot – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz – Kessel, Cullen (A), Hagelin – Rust, Sundqvist, Kühnhackl – Sheary, Porter, Wilson
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi (A), Yandle, Klein, Staal (A), McIlrath, Boyle – Fast, Brassard, Miller – Zuccarello, Stepan (C), Kreider – Stalberg, Hayes, Lindberg – Paille, Moore, Glass

    Rozhodca: Pollock, Joannette – Sericolo, Cormier

    Diváci: 18 536