Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 20.11.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 diváků) • Tipsport extraliga (ČR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Rozhodčí udělí ještě jeden trest a to Milanovi Douderovi, který se provinil sekáním.
    Vladimír DRAVECKÝ - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Hokejovou parádu předvedl VLADIMÍR DRAVECKÝ, který dostal kotouč do jízdy, natlačil se před brankoviště a bekhendovým blafákem zavěsil pod horní tyč! Asistence: Radim Matuš, Jakub Klepiš.
     
    56:10
    Baránkovu střelu od modré před Hrubcem tečoval František Lukeš! Kotouč minul levou tyč třinecké klece o pár centimetrů!
     
    53:39
    V příští osmačtyřiceti vteřinách si domácí zahrají v pěti proti třem. Na trestnou lavici odjíždí litvínovský kapitán Michal Trávníček, který se provinil podražením.
     
    52:27
    V pořadí třetí početní výhoda pro Oceláře. Na trestnou lavici usedá Karel Kubát, který sekl Jiřího Polanského. Dvě minuty, sekání.
    Tomáš KOPECKÝ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět vedou a to brankou ve vlastním oslabení! Adam Rufer a Tomáš Kopecký aktivně napadali litvínovskou rozehrávku, získali kotouč a TOMÁŠ KOPECKÝ poslal černý kousek pryže za Janusova záda! Asistence: Adam Rufer.
     
    46:36
    Erik Hrňa se, ve snaze získat puk, dopustil útočného faulu a půjde si na dvě minuty odpočinout. Verdikt sudích zní podražení.
    Ondřej HAVLÍČEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! Verva se velmi rychle dostala zpět do třinecké třetiny, střelu Karla Kubáta od modré dokázal Hrubec vyrazit pouze k volnému ONDŘEJI HAVLÍČKOVI, který neměl problém zvednout kotouč nad rameno třineckého brankáře! Asistence: Karel Kubát.
    Daniel RÁKOS - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají také svou druhou přesilovku a opět jdou do vedení! DANIEL RÁKOS předvedl na chlup stejnou akci, jako u první trefy Irgl. Rákos si nabruslil po levé straně a střelou švihem trefil horní růžek Janusovy klece! Asistence: Milan Doudera.
     
    41:15
    Ta ale záhy končí, hráče s dráčkem na hrudi čeká početní výhoda. Na trestnou lavici usedá Marek Baránek, který Polanského držel.
    Filip PAVLÍK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen máme srovnáno! Verva svou další akci již ukončuje přesnou střelou a srovnává krok. Kotouč rychle putoval třineckým pásmem až se dostal k volnému FILIPOVI PAVLÍKOVI, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ondřej Havlíček, Kamil Piroš.
     
    32:02
    Tomáš Plíhal zachytil kotouč ve střední třetině, zajel do útočného pásma a vypálil. Janus předvedl bleskurychlý zákrok vyrážečkou!
     
    30:32
    Po chybě Draveckého u červené čáry se Verva dostala do přečíslení dvou proti jednomu. Akci vedl Karel Kubát, který se nakonec rozhodl pro individuální zakončení. Hrubec kryje.
     
    25:21
    Verva dostává šanci na srovnání. Na trestnou lavici usedá Martin Adamský, který se provinil podražením. Dvouminutový trest.
     
    24:38
    Trávníček rozehrál přímo na Plíhalovu hůl, Oceláři se pak kombinací dostali do dobré šance. Tu z mezikruží zakončoval Vladimír Svačina, Janus dokázal vytěsnit puk mimo svou branku!
     
    17:46
    František Lukeš vyslal z mezikruží jedovatý pokus, který Hrubec pouze vyrazil před sebe. Třinecká obrana, ve snaze odehrát kotouč do bezpečí, poslal puk na hůl Petera Jánského, který ve stoprocentní šanci netrefil odkrytou bránu!
    Zbyněk IRGL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři velmi rychle využívají svou výhodu a jdou do vedení! ZBYNĚK IRGL si sebral kotouč ve střední třetině, nabruslil si po levé straně k vrcholu kruhu pro vhazování a střelou pod horní tyč propálil Januse! Asistence: Jiří Polanský, Radim Matuš.
     
    06:23
    Uvidíme první početní výhodu. Na trestnou lavici putuje litvínovský Filip Pavlík, který se provinil nedovoleným bráněním.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 7. Irgl (Polanský, Matuš), 42. Rákos (M. Doudera), 48. Kopecký (Rufer), 57. Dravecký (Matuš, Klepiš) – 36. Pavlík (Havlíček, Piroš), 45. Havlíček (Kubát)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Polanský (A), Matuš, Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Adamský, Růžička, Hrňa – Rufer. Trenéři: René Mucha, Marek Malík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Baránek, Pavelka, Frolo, Pavlík – Lukeš, Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Gerhát, Piroš, Jurčík – Válek, Havlíček, Smolka. Trenéři: Radim Rulík, Ondřej Weissmann, Jiří Šlégr.

    Rozhodca: René Hradil, Petr Úlehla – Jaromír Bryška, Kamil Zavřel