Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 20.11.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 diváků) • Tipsport extraliga (ČR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír DRAVECKÝ - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Hokejovou parádu předvedl VLADIMÍR DRAVECKÝ, který dostal kotouč do jízdy, natlačil se před brankoviště a bekhendovým blafákem zavěsil pod horní tyč! Asistence: Radim Matuš, Jakub Klepiš.
    Tomáš KOPECKÝ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět vedou a to brankou ve vlastním oslabení! Adam Rufer a Tomáš Kopecký aktivně napadali litvínovskou rozehrávku, získali kotouč a TOMÁŠ KOPECKÝ poslal černý kousek pryže za Janusova záda! Asistence: Adam Rufer.
    Ondřej HAVLÍČEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! Verva se velmi rychle dostala zpět do třinecké třetiny, střelu Karla Kubáta od modré dokázal Hrubec vyrazit pouze k volnému ONDŘEJI HAVLÍČKOVI, který neměl problém zvednout kotouč nad rameno třineckého brankáře! Asistence: Karel Kubát.
    Daniel RÁKOS - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají také svou druhou přesilovku a opět jdou do vedení! DANIEL RÁKOS předvedl na chlup stejnou akci, jako u první trefy Irgl. Rákos si nabruslil po levé straně a střelou švihem trefil horní růžek Janusovy klece! Asistence: Milan Doudera.
    Filip PAVLÍK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen máme srovnáno! Verva svou další akci již ukončuje přesnou střelou a srovnává krok. Kotouč rychle putoval třineckým pásmem až se dostal k volnému FILIPOVI PAVLÍKOVI, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ondřej Havlíček, Kamil Piroš.
    Zbyněk IRGL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři velmi rychle využívají svou výhodu a jdou do vedení! ZBYNĚK IRGL si sebral kotouč ve střední třetině, nabruslil si po levé straně k vrcholu kruhu pro vhazování a střelou pod horní tyč propálil Januse! Asistence: Jiří Polanský, Radim Matuš.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 7. Irgl (Polanský, Matuš), 42. Rákos (M. Doudera), 48. Kopecký (Rufer), 57. Dravecký (Matuš, Klepiš) – 36. Pavlík (Havlíček, Piroš), 45. Havlíček (Kubát)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Polanský (A), Matuš, Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Adamský, Růžička, Hrňa – Rufer. Trenéři: René Mucha, Marek Malík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Baránek, Pavelka, Frolo, Pavlík – Lukeš, Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Gerhát, Piroš, Jurčík – Válek, Havlíček, Smolka. Trenéři: Radim Rulík, Ondřej Weissmann, Jiří Šlégr.

    Rozhodca: René Hradil, Petr Úlehla – Jaromír Bryška, Kamil Zavřel