Boston – San Jose 4:5 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:3 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:3 (kon.) | Toronto – Colorado 5:1 (kon.)
Nashville – Anaheim 3:2 (kon.) | Calgary – NJ Devils 3:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Anaheim Ducks
cz Streda 18.11.2015, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:33 Mike SANTORELLI - 3:2
     
    45:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bieksovu střelu po ledě vyrazil Rinne pouze před sebe. K puku se poté dostal nejrychleji MIKE SANTORELLI, který nadzvedl puk přes ležícího domácího gólmana a vrací tak svůj tým zpět do zápasu. Asistence: Kevin Bieksa, Chris Stewart.
    26:13 Mikka SALOMÄKI - 3:1
     
    26:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři navyšují své vedení. Hostům se nepodařilo vyhodit kotouč ze své třetiny, když u mantinelu zachytil puk Ekholm, jehož nahození tečoval mezi betony Andersena MIKKA SALOMÄKI. Asistence: Mathias Ekholm.
    13:13 James NEAL - 2:1
     
    13:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nyní ale pouští Andersen gól, na který jen tak nezapomene. JAMES NEAL původně jenom vyvážel kotouč a nahaozval na hostujícího gólmana. Ten ale nestihl sklapnout své betony včas a žabičku od poloviny hřiště pustil mezi svými chrániči do brány. Bez asistence.
    10:47 Rickard RAKELL - 1:1
     
    10:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vedení Nashvillu netrvalo ale dlouho. RICKARD RATANEN dostal dostatek volného prostoru u mantinelu, aby nabral rychlost a nakonec se obtočil kolem branky, když Rinne nestihl dát beton ke své druhé tyči. Asistence: Cam Fowler, Sami Vatanen.
    09:33 Shea WEBER - 1:0
     
    09:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Prodlouženou početní výhodu již domácí hokejisté využívají. Od Ribeira se puk dostal na modrouk Josimu, který hru přesunul na druhou stranu, kde čekal již SHEA WEBER, aby svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Josi, Mike Ribeiro.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 10. Weber (Josi, Ribeiro), 14. Neal, 27. Salomäki (Ekholm) – 11. Rakell (Fowler, Ratanen), 46. Santorelli (Bieksa, Stewart)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Wilson, Fisher, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Salomäki, Jarnkrok, Hodgson.
    Anaheim Ducks: Andersen (26. Chudobin) – Bieksa, Fowler, Hölzer, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry. Getzlaf (C), Rakell – Stewart, Kesler, Ritchie – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Silfvenberg, Santorelli, Maroon.

    Rozhodca: Lemelin, Watson – Devorski, Galloway

    Diváci: 17 113