Boston – San Jose 4:5 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:3 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:3 (kon.) | Toronto – Colorado 5:1 (kon.)
Nashville – Anaheim 3:2 (kon.) | Calgary – NJ Devils 3:2 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Streda 18.11.2015, 01:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Devan Dubnyk opustil svou bránu a naskakuje na střídačku!
     
    58:36
    Ryan Carter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    58:36
    David Perron (PIT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    56:28
    Ryan Suter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
     
    52:39
    Thomas Vanek si z levé strany stáhl puk do středu útočného pásma a poté napřáhl ke střele letící těsně nad ledem, kterou Marc-Andre Fleury našel v lapačce! Dobrý zákrok brankáře Pens.
     
    47:20
    Phil Kessel vypálil z levého kruhu pro vhazování a Devan Dubnyk jeho střelu vyrazil. Dorážet mohl David Perron, jeho střela ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    47:02
    Matt Dumba (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hra vysokou holí.
     
    46:03
    Beau Bennett napřáhl od modré čáry k jedovaté střele, kterou Devan Dubnyk ramenem vyrazil do ochranné sítě!
    Mikko KOIVU - 4:3
     
    42:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU střílí gól v přesilové hře 5 na 3 a Minnesota Wild už prohrává pouze o gól!! Mikael Granlund z levé strany přihrál Mikkovi Koivuvi, který z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil přesně mezi betony Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.
     
    42:14
    Minnesota Wild má v úvodu třetí třetiny k dispozici další přesilovou hru 5 na 3!
     
    42:14
    Matt Cullen (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    41:38
    Phil Kessel (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hra vysokou holí.
     
    38:57
    Jason Zucker nabral rychlost a snažil se puk jemným píchnutím na dlouhou ruku umístit mezi betony, Marc-Andre Fleury ale předvedl další dobrý zákrok a čepelí hokejky ho usměrnil vedle své pravé tyče!
    Jared SPURGEON - 4:2
     
    36:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON napřáhl k parádní a na milimetry přesné střele a gólem v přesilové hře snižuje na 2:4 z pohledu Wild!! Matt Dumba našel na levé straně Jareda Spurgeona, který se s tím nemazlil a střelou bez přípravy z levého kruhu pro vhazování vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. Nádherná chirurgicky přesná střela, proti níž lapačka Marca-Andreho Fleuryho máchla naprázdno. Asistence: Matt Dumba, Charlie Coyle.
     
    35:08
    Ryan Suter napřáhl ze středu útočného pásma v blízkosti modré čáry k parádní střele, která směřovala k pravé tyči, Marc-Andre Fleury ale vytáhl další fantastický zákrok a ukryl puk v lapačce! Na semaforu Fleuryho zasvítila červená.
     
    35:01
    Ian Cole (PIT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    34:26
    Jason Zucker napřáhl z pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která směřovala ke vzdálenější levé tyči, Marc-Andre Fleury ale dokázal jeho ránu pravým betonem vyrazit do rohu kluziště!
     
    33:40
    David Perron (PIT) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
    Jevgenij MALKIN - 4:1
     
    31:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN předvedl své fantastické dovednosti v plné kráse a nádherným gólem zvyšuje na 4:1!! Phil Kessel přihrávkou z levého křídla našel uprostřed útočného pásma najíždějícího Jevgenije Malkina, který si mezi dvěma hráči Minnesoty Wild parádně stáhl puk mezi nohama do jízdy, fantastickým způsobem se uvolnil a poté zamířil střelou letící těsně nad ledem přesně k levé tyči. Asistence: Phil Kessel, Adam Clendening.
     
    30:09
    Olli Maatta byl tvrdě dohrán u mantinelu, kde jsou střídačky, a nepříjemném úderu do ramene zůstal ležet na ledě.
    Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    28:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN střílí jubilejní 100. gól v přesilové hře a posílá po prozkoumání videa Pittsburgh Penguins do dvoubrankového vedení!! Kris Letang napřáhl k další jedovaté střele, kterou Devan Dubnyk opět nedokázal zachytit, a puk mezi jeho betony proklouzl za jeho záda. Jevgenij Malkin se poté dostal k dorážce a poslal puk do sítě. Asistence: Kris Letang.
     
    28:15
    Další obrovská šance Penguins! Devan Dubnyk opět nedokázal udržet tvrdou střelu, puk mezi jeho betony klouzal za brankovou čáru a Sidney Crosby ho mohl dorážet do prázdné brány, jenže Jonas Brodin ho před ním rukou v leže uklidil do bezpečí. Neskutečná šance.
     
    28:11
    Kris Letang tvrdě vypálil a Devan Dubnyk opět nedokázal jeho tvrdou střelu udržet. Penguins se poté snažili puk dorážet a před bránou se strhla opět velká mela, ani tentokrát z toho ale gól nebude!
     
    28:05
    Sidney Crosby napřáhl z pravého kruhu pro vhazování k velmi nebezpečné střele, kterou Devan Dubnyk nedokázal na přední pravé tyči udržet a puk skončil za jeho zády, těsně před brankovou čárou mu ho ale jeden ze spoluhráčů pomohl zastavit a uklidit pod lapačku!
     
    27:02
    Chris Porter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hra vysokou holí.
     
    18:41
    Mikko Koivu (MIN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:38
    Sergej Plotnikov (PIT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    Beau BENNETT - 2:1
     
    17:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEAU BENNETT využívá přesilovou hru a vrací Pittsburghu Penguins zpět ztracené vedení!! Jevgenij Malkin si během dnešní noci připsal svou druhou asistenci, když z rohu kluziště našel mezi kruhy číhajícího Beaua Bennetta, který střelou bez přípravy letící těsně nad ledem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Jevgenij Malkin, Patric Hornqvist.
     
    15:41
    Jason Pominville (MIN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    13:33
    Matt Clendening (PIT) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    Mikael GRANLUND - 1:1
     
    12:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND napřáhl ke krásné střele a vyrovnává na 1:1!! Mikael Granlund dostal mezi kruhy pro vhazování přihrávku od Thomase Vaneka, který vyhrál souboj u mantinelu, a parádní střelou zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Thomas Vanek, Jonas Brodin.
     
    07:00
    Patric Hornqvist se dostal těsně před brankovištěm ke střele, jeho pokus po ledě ale zamířil těsně vedle levé tyče!
     
    02:16
    Marco Scandella (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    David PERRON - 1:0
     
    01:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON se dostal k dorážce a posílá Penguins do brzkého vedení!! Jevgenij Malkin vypálil od modré čáry a Devan Dubnyk jeho střelu vyrazil, jenže pouze k Davidu Perronovi, který se dostal k dorážce, a přestože mu na záda dýchal Scandella, puk dokázal zasunout do prázdné brány. Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. Perron (Malkin, Letang), 18. Bennett (Malkin, Hornqvist), 29. Malkin (Letang), 32. Malkin (Kessel, Clendening) – 13. Granlund (Vanek, Brodin), 37. Spurgeon (Dumba, Coyle), 43. Koivu (Granlund, Suter)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Clendening – Dumoulin, Lovejoy – Maatta, Letang – Sprong, Cullen, Fehr – Kunitz (A), Bonino, Hornqvist – Perron, Malkin (A), Kessel – Dupuis, Crosby (A), Bennett.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Scandella, Prosser – Brodin, Dumba – Suter (A), Spurgeon – Porter, Carter, Bulmer – Keranen, Coyle, Schroeder – Zucker, Koivu (C), Niederreiter – Vanek, Granlund, Pominville (A).

    Rozhodca: TJ Luxmore, Francois St. Laurent – Ryan Gibbons, Bryan Pancich