Motor ČB – Kladno 9:7 (kon.) | Jihlava – Most 2:0 (kon.) | Šumperk – Prostějov 6:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:3 (po pr.) | Havířov – Třebíč 2:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HC Most
cz Streda 18.11.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:00
    Martin Hanzl dnes zřejmě gól nedá. V další velké šanci se k němu mezi kruhy dostal puk, útočník hostí jej ještě popotáhl blíže ke Škarkovi, ovšem trestuhodně netrefil tři tyče.
     
    54:08
    Mostečtí se tlačili do pásma, jenže zapomněli na Lukáše Anděla, který se rázem ocitnul v samostatném úniku. Zkusil poslat puk mezi betony Horáka, gólman Severočechů je sklapl včas.
     
    47:23
    Martin Hanzl (MST) si jde sednout ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    45:55
    Před brankou Škarka se prodíral Lukáš Válek. Tváři v tvář domácímu gólmanovi zakončil. Na Škarka si však nepřišel a dorážka Vojtěcha Kubinčáka byla již zbytečná, protože sudí Škrobák přerušil hru pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    39:43
    V Třebíči byla Dukla vyloučena sedm vteřin před koncem druhé třetiny a domácí poté na začátku třetí části srovnali stav. Nyní jde ven Marek Prokš přesně 16,8 vteřin před koncem za hákování.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    37:49
    V obrovské šanci byli opět domácí! Jihlavská pětice mlela v závěru přesilovky soupeře, Gríger ani Jergl však zblízka v několika šancích puk za branku nedostali.
     
    36:38
    Hosté vyhodili puk a na vlastní obranné modré vyrobil hrubici Filip Dundáček, přes kterého se dostal Zdeněk Tauš. Zkušený útočník mířil nad levé rameno Jakuba Škarka, tkerý zázračně vytěsnil puk nad branku.
     
    35:57
    Bývalý slávistický hráč Václav Doležal jde ven za napadení.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    35:47
    V brance hostí nastupuje místo Václava Moučka druhý gólman Lukáš Horák.
    Richard DIVIŠ - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    35:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mostečtí však nevyhodili, u levého mantinelu na modré zastavil puk Miha Štebih, nahodil jej na branku a teč RICHARDA DIVIŠE (4+8) prošla za záda Václava Moučka. Asistence: Miha Štebih (3+6), Aleš Jergl (0+1).
     
    34:37
    Kalábovu střelu od modré vytěsnil Mouček svojí vyrážečkou hodně namáhavě za branku.
     
    32:53
    Jihlava je rázem na koni. Za svatyní Moučka byl Jergl, který poslal kotouč na Diviše, najíždějícího si přímo před branku. "Divoch" však z první trefil hruď gólmana.
    Vojtěch ZADRAŽIL - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    32:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Střelecké trápení je u konce. Ač hosté zastavili útok Jihlavy a chtěli vyvézt puk, ztratili jej. Ve středním pásmu se k němu dostal VOJTĚCH ZADRAŽIL (2+6), sjel si na vrchol levého kruhu a vymetl pravý horní roh branky Mostu. Lapačka Moučka máchla naprázdno. Bez asistence.
     
    31:20
    Jihlavské přečíslení tři na jednoho doslova zazdil Ondřej Malec, kterému mezi kruhy uskočil kotouč od hole. Těžko říci, zda jihlavský bijec chtěl nahrávat nebo střílet.
     
    30:14
    Jakub Škarek vychytal Jakuba Procházku, který si sjel před branku a zkusil poslat puk mezi betony gólmana. Jihlavský brankář je sklapl včas, i když nevěděl, kde přesně se mu zastavil puk.
     
    27:14
    Také hosté půjdou do tří, přesně minutová přesilovka čeká Duklu poté, co za brankou podrazil soupeře Jakub Havelka.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    26:14
    Marek Melenovský se natlačil přes obránce Jana Strejčka, který jej musel před svojí brankou podrazit, nic jiného mu nezbývalo.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    24:13
    Alexei Alekseev přihrál mezi kruhy puk na zcela volného Tomáše Kalába, jenž z první střílí vysoko nad.
     
    17:35
    Obrovská šance Dukly. David Březina se vybojoval po přejetí modré kotouč a tvrdě vystřelil. Svojí oblíbenou ránou ale těsně minul pravou tyčku.
     
    10:33
    Před branku Mostu se dostal k odraženému kotouči Lukáš Válek, kterého zahákoval Tomáš Kaláb (JIH) a také míří na trestnou lavici. Most bude mít k dobru 63 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:36
    A nakonec se bude vylučovat. Hráčská lavice Dukly je potrestána za nesportovní chování, trest si jde odsedět Alexei Alekseev (JIH).

    Na vyloučení: 1-1.
     
    07:34
    Do situace dva na jednoho se po šikovném Malcově přiťuknutí dostával Alexei Alekseev a David Březina. Prvně jmenovaný forvard vzal odpovědnost sám na sebe, ovšem přestřelil branku.
     
    05:16
    Most zahrozil rychlým brejkem, po kterém měl v souboji osmaosmdesátek co dělat Miha Štebih s Lukášem Válkem. Útočník hostí se přes něj dostal a mohl ohrozit Škarka, ovšem slovinský bek mu brilantně vypíchl puk.
     
    04:35
    Za levém rohu za brankou svého týmu fauloval Martin Mical (MST), který jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:35
    Procházka zpoza branky přihrál na Petra Přeučila, kterému v zakončení sjel kotouč z hole. Toto byla první slibná šance hostí.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 33. Zadražil, 36. Diviš (Štebih, Jergl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Zadražil, Štebih, Dundáček, Kaláb, Šafář, Grebenyuk, Dobrovolný – Diviš, Alekseev, Jergl – Anděl, Flek, Důras – Jícha, Melenovský, Prokš – Malec, Gríger, Březina. Trenér: Petr Vlk
    HC Most: Mouček (36. Horák) – Grin, Baránek, Strejček, Havelka, Cvrk, Hora, Vaněk – Slavíček, Doležal, Tauš – Smolka, Válek, Kubinčák – Přeučil, Hanzl, Procházka – Trübenekr, Mical. Trenér: Josef Beránek

    Rozhodca: Škrobák – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1248