Motor ČB – Kladno 9:7 (kon.) | Jihlava – Most 2:0 (kon.) | Šumperk – Prostějov 6:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:3 (po pr.) | Havířov – Třebíč 2:3 (kon.)
koniec
AZ Havířov
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 18.11.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Chance Liga (CZ) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:54
    A pozor! Po tvrdém zákroku u hrazení je vyloučen Rostislav Malena (TRE) za hákování a je tu přesilová hra pět na tři, která bude trvat 64 vteřin!
     
    44:58
    Ve chvíli kdy naskočil na led vyloučený Okál se opět dvířka na trestné lavici otevírají, dvouminutový trest dostává Daniel Miškovský (TRE) za hru vysokou holí.
     
    42:58
    Tlak domácích v útočném pásmu je přerušen po vyloučení Okála, který dostává dvě minuty za zdržování hry – sevření kotouče.
     
    42:15
    Výhoda nyní skončila, na dvě minuty je vyloučen Radim Zohorna za vysokou hůl.
     
    39:40
    Třebíč vysunula napadání, ale Matěj Pekr to přehnal a u mantinelu si pomohl nedovoleně. Dostává dvě minuty za hákování.
     
    34:18
    Sztefek (HAV) s Wasserbauerem (TRE) se dostali po odpískání do konfliktu a oba jsou potrestání na dvě minuty za hrubost.
     
    13:36
    Nakonec je zde trest pro Vejmelku, který se s touto zlomenou holí zapojil do hry a dostává dvě minuty za hru s nedovolenou výstrojí. Trest odpykává Pekr.

    Jozef Valenčík

    Góly a asistencie: 42. Meidl (Kanko, Mazanec), 59. Gřeš (Sztefek, Krisl) – 7. Švec (Erat, Dolníček), 20. Raška (Malena, Zohorna), 26. Psota (Wasserbauer, Raška)


    AZ Havířov: Matoušek (21. Laco) – Bahounek, Krisl, Lenďák, Mazanec, Graca, Korím, Peslar – Štumpf, Pechanec, Sztefek – Kanko, Meidl, Okál – Kalus, Maliník, Tomi – Matějek, Hudeček, Gřeš
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Malena, Bartoň, Čejka, Bilčík, Šaur, Přibyl – Erat, Dolníček, Švec – Kusko, Polodna, Pekr -Wasserbauer, Raška, Zohorna – Šik, Miškovský, Psota – Tomek

    Rozhodca: Přikryl – Novák, Hanzlík

    Diváci: 1877