Rauma – Djurgården 2:1 (kon.) | Kärpät – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Luleå – Tappara 5:0 (kon.)
Skellefteå – Eisbären 2:1 (kon.) | Storhamar – TPS 1:2 (kon.) | Davos – Liberec 4:3 (kon.)
Frölunda – Litvínov 6:0 (kon.) | HV71 – Blues 1:1 (kon.)
koniec
Frölunda HC
6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 10.11.2015, 20:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ryan LASCH - 6:0
     
    54:39
    Frölunda právě vstřelila branku!
    A je tu další využitá přesilovka, tento gól už znamená pověstný nepopulární kanár! Solidní potupa pro českého mistra, co říkáte? Abbott mohl dokonat hattrick, ale místo toho nesobecky přihrál lépe postavenému RYANU LASCHOVI, který se nemýlil! Asistence: Spencer Abbott, Henrik Tömmernes.
    Spencer ABBOTT - 5:0
     
    48:02
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí si otevřeli střelnici, naopak hráči VERVY by už se nejraději viděli v letadle, které je zítra dopraví zpět do našich luhů a hájů. Pátý hřebíček do litvínovské svatyně nyní zatloukl SPENCER ABBOTT. Asistence: Andreas Johnson, Johan Sundström.
    Lukas BENGTSSON - 4:0
     
    43:16
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka a akcie Litvínova klesly ještě níže! Lehkonen nádherně našel v předbrankovém prostoru nikým nechráněného LUKASE BENGTSSONA, který se nemýlil! Asistence: Artturi Lehkonen, Oscar Fantenberg.
    Sebastian STÅLBERG - 3:0
     
    37:35
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Postup Severočechům postupně proklouzává mezy prsty! Lasu si na útočné modré všiml volného SEBASTIANA STÅLBERGA a předložil mu skvělý pas. Stålberg pak ujížděl sám na Petráska a litvínovskému brankáři nedal sebemenší šanci! Asistence: Nicklas Lasu.
    Artturi LEHKONEN - 2:0
     
    28:20
    Frölunda právě vstřelila branku!
    A ten také bleskově přišel, to je obrovský šok pro Litvínov! Domácí se vydali do rychlého protiútoku a Robin Figren našel v předbrankovém prostoru úplně volného ARTTURIHO LEHKONENA, který dorazil jeho nahození do sítě! Asistence: Robin Figren, Elias Fälth.
    Spencer ABBOTT - 1:0
     
    27:43
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení a to znamená, že současný stav posouvá zápas do prodloužení! Martynkovo nepovedené vyhození na modré čáře zachytil SPENCER ABBOTT a poté bez váhání vypálil. Jeho tvrdý projektil se zastavil až v síti! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 28. Abbott, 29. Lehkonen (Figren, Fälth), 38. Stålberg (Lasu), 44. Bengtsson (Lehkonen, Fantenberg.), 49. Abbott (Johnson, Sundström), 55. Lasch (Abbott, Tömmernes)


    Frölunda HC: Johansson (Gustafsson) – Bengtsson, Tömmernes, Larsson, Fantenberg, Fälth, Persson, Gunnarsson – Abbott, Sundström, Johnson – Lasch, Lundqvist, Carlsson – Stålberg, Lasu, Rosseli Olsen – Figren, Ehn, Lehkonen – Karlsson.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Chaloupka, Kubát, Pavelka, Pavlík, Baránek, Sklenička, Černý, Gula – Lukeš, Hübl, Smolka – Trávníček, Hanzl, Válek – Frolo, Piroš, Martynek – Chlapík, Gerhát, Jurčík.

    Rozhodca: Müllner (SVK), Lindqvist (FIN) – Haster, Lundgren (oba SWE)
    03.11.2015
    Litvínov - Frölunda 2:1

    Góly a asistencie: 33. Kubát (Jurčík), 46. Hanzl (Trávníček) – 42. Johnson (Lasch)