Omsk – Helsinki 0:1 (kon.) | Barys – Riga 5:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:4 (kon.)
Jekaterinburg – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 1:7 (kon.)
Jaroslavľ – Čerepovec 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.) | Novgorod – HC Slovan 5:3 (kon.)
Dinamo Minsk – Záhreb 1:4 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
S.Moskva – Viťaz 2:0 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:3 (3:0, 2:1, 0:2)
HC Slovan Bratislava
Utorok 10.11.2015, 17:00 • Kultúrno-zábavný komplex Nahorny, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované, Slovan musel doťahovať dnes svojho hostiteľa a darilo sa mu to. Škoda preškoda pár nezvládnutých okamihov, po ktorých Slovan inkasoval a dnes to mohlo byť o niečom úplne inom. Torpedo základ svojho úspechu položilo v prvej tretine využitými presilovkami a hosťom už čas na vyrovnanie nezostal. Slovan sa v závere naladil na Dinamo Minsk, kde bude hrať vo štvrtok, a potom sa predstaví na domácom ľade pred už dávno vypredanou arénou v sobotu, keď bude hostiť CSKA Moskva. Pekný večer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:26:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Barker vystrelil od modrej z ľavej strany, minul bránku domácich, Slovan s pukom na svojich hokejkách.
     
    59:13
    Z ľavej strany hostia poslali puk na bránku domácich, Proskuriakov vykorčuľoval z bránky a puk schoval v pokľaku vo svojom výstroji.
     
    58:51
    Viedenský dostal puk spoza bránky pred bránkovisko, bol voľný ako smrek na poľane, Marek však prestrelil bránku Proskuriakova!
     
    58:15
    Tičar dostal od Surového spoza bránky puk na ľavý kruh, Rok pohotovo vystrelil, Proskuriakov puk v pokľaku schoval do náručia.
     
    57:52
    Od modrej zakončoval Sopin, ktorý tam dostal puk od Simonina z pravej strany, minul opustenú bránku belasých.
     
    57:30
    Oddychový čas hostí, tréner Říha dáva posledné pokyny svojim zverencom, Garnett zostáva na striedačke, Slovan hrá power play.
     
    57:10
    Slovan sa snaží dostať domácich pod tlak, Torpedo len bráni a vyhadzuje puky von z pásma.
     
    56:35
    Švarný vystrelil od modrej, pred bránkoviskom puk tečoval Nagy, no poslal ho len na ochranné sklo, aká to škoda.
     
    56:02
    Spoza obrancu nepríjemne skáckajúci zblokovaný puk poslal na bránku hostí Aliajev, Garnett puk prikryl pod rukavice.
    55:31 Cam BARKER - 5:3
     
    55:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kašpar z bránkovej čiary poslal puk na modrú Kašpar, Proskuriakovovi clonil Nedorost a CAM BARKER od modrej poslal puk pod brvno domácej klietky. Asistencie: Lukáš Kašpar a Vaclav Nedorost.
     
    55:12
    Za krosček dostal dve minúty Osipov, presilová hra pre hostí na zdramatizovanie záveru zápasu.
     
    54:48
    Galuzin poslal spoza bránky puk na ľavú stranu pred bránkovisko na úplne voľného Frolova, ktorý zakončil z prvej, Garnett vo výbornom zákroku puk vyrazil späť do hry!
     
    54:19
    Ashton s pukom prešiel z ľavej strany až pred bránkovisko a zakončil, puk však poslal vysoko na ochrannú sieť, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    53:36
    Mihalik poslal puk na modrú, no len na hokejku Siomina a namiesto akcie belasých budeme pozerať akciu Torpeda.
     
    52:18
    Rudenkov sa dostal do šance z ľavej strany, prešiel napokon s pukom poza bránku, Garnett bol na výlete mimo bránkovisko, Rudenkov puk spoza bránky nedokázal zasunúť do prázdnej bránky. Tak napokon tam výborne zasiahol svojou hokejkou Starosta, ktorý puk zblokoval do rohu klziska.
     
    51:42
    Galuzin dostal puk na ľavý kruh spoza bránky, jeho strelecký pokus zblokoval jeden z hráčov v bielom drese, Garnett bol teraz bez práce.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 7. Daugaviņš (Galuzin), 11. Sopin (Daugaviņš, Siomin), 16. S. Kosticyn (Ashton, Aliajev), 34. Daugaviņš (Aliajev), 40. Ashton (Kosticyn, Osipov) – 25. Viedenský, 46. Tičar (Barker, Jeglič), 56. Barker (Kašpar, Nedorost)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskuriakov (Biriukov) – Chomickij, Budkin, Aliajev, Jegoršev, Kondratev, Osipov, Šulenin, Schütz – Šurakov, Ilin, Rudenkov – Sopin, Siomin (C), Daugaviņš – Ashton, S. Kosticyn, Videll – Frolov, Galuzin, Kuľomin,
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Mihalik, Sersen (A), Luža, Starosta, Švarný, Kozák – Paré, Nedorost, Kašpar – Skalický, Surový (C), Bartovič – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Skalický, Lušňák, Šťastný

    Rozhodca: Zacharov, Cyplakov – Nesterov, Golovľov