Eindhoven – Genemuiden 6:0 (kon.) | GA Eagles – Willem II 0:2 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
6:0 (1:0)
SC Genemuiden
cz Utorok 27.10.2015, 18:30 • Philips Stadion, Eindhoven • Holandský pohár • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Gastón PEREIRO - 6:0
     
    86
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak střelecký orchestr domácího PSV dál pokračuje! Střídající Vloet poslal parádní patičku do vápna Genemuidenu, kterou našel GASTÓNA PEREIRA. Domácí útočník si věděl rady, a zkompletoval hattrick!
     
    79
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí také hostující tým. Ze hřiště jde nizozemský středopolař van der Kolk, kterého na jeho pozici nahradzuje van der Velden.
    74. Velká šance střídajícího Bergwijna
     
    74
    Santiago Arías se dokázal opět uvolnit na pravé straně, a poslal před branku hodně nebezpečný centr, na který si naběhl střídající Bergwijn. Domácí útočník lehce tečoval míč, nicméně ten nakonec dokázal lapit Flier!
     
    70
    Ze hřiště odchází také Luuk de Jong, který si připsal úvodní branku dnešního utkání, a celkově podal dobrý výkon. Na jeho pozici přichází na posledních dvacet minut Vloet, který má na starost zejména defenzivní úkoly.
     
    69
    Domácí trenér provádí své první střídání v tomto zápase. Nizozemský středopolař Davy Pröpper podal v dnešním utkání skvělý výkon, a za velkého potlesku střídá. Na jeho místo přichází Bergwijn.
    68. Héctor MORENO - 5:0
     
    68
    PSV právě vstřelilo branku!
    PĚT! Eindhoven je v posledních minutách k nezastavení, a přichází další branka. Domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Davy Pröpper. Jeho centr našel ve vápně HÉCTORA MORENA, který povedenou hlavičkou nedal Flierovi šanci!
     
    66
    Hned poté provádí hostující celek své první střídání! Ze hřiště odchází Jansen, kterého na hřišti nahrazuje nizozemský záložník Visscher!
    65. Davy PRÖPPER - 4:0
     
    65
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak PSV je v posledních minutách při chuti, a během čtyř minut se prosazuje potřetí! Ve středu hřiště dostal přihrávku DAVY PRÖPPER, který natáhl z velké dálky, a jeho povedená střela skončila v brance!
    63. Gastón PEREIRO - 3:0
     
    63
    PSV právě vstřelilo branku!
    Dvě minuty poté, a Eindhoven vede již dvoubrankovým rozdílem! Locadia uvolnil na levém křídle Stijna Schaarse, který svým centrem našel ve vápně GASTÓNA PEREIRA, jenž se prosazuje podruhé v krátkém časovém sledu!
    61. Gastón PEREIRO - 2:0
     
    61
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven se dokázal po hodině hry opět prosadit, a dostává se do dvoubrankového vedení! Do středu hřiště dostal přihrávku Luuk de Jong, který krásně ve vápně našel GASTÓNA PEREIRA, který si počkal na pád hostujícího stopera, a následně poslal míč přesně k tyči, a Flier nedokázal zasáhnout!
     
    51
    Hostující celek však dokáže být také pořádně nebezpečný! Na levé straně se dostal k míči Tjeerd Kord, který si míč natáhl do středu, a vyslal nebezpečnou přízemní střel. Pasveer se musel hodně natahovat, nicméně dokázal střelu vyrazit na rohový kop!
    50. Domácí fanoušky vystrašil Kord, avšak jeho střelu vyrazil Pasveer
     
    50
    Exekuce následné standardní situace se ujal Davy Pröpper, který svým nadýchaným centrem našel ve vápně hlavu Joshua Breneta. Mladý domácí hráč však svou hlavičku nasměroval těsně nad břevno branky Fliera!
     
    49
    Jorrit Hendrix to udělal na pravém křídle skvěle, když vybojoval míč v souboji s Martinem Jansenem. Hostující hráč však následně mladého středopolaře poslal tvrdě k zemi, a dostává první žlutou kartu dnešního utkání.
    45. Velká šance hostujícího Lipa
     
    45
    V závěru prvního poločasu mohlo být vyrovnáno! Gieljan Tissingh dokázal procpat míč do pokutového území pro útočníka Patricka Lipa, který se dokázal dostat ke střele, nicméně mířil těsně mimo!
     
    40
    PSV využilo rozhozené obrany svého soupeře, a Jorrit Hendrix vysunul do úniku Luuka de Jonga, který si ve vápně počkal, navedl si míč do středu pokutového území, a tvrdě vypálil. Do jeho střely však lehl Tissing, který střelu zablokoval!
    36. Velká šance domácího celku
     
    36
    Santiago Arías je zatím na pravé straně hodně nebezpečný! Tentokrát si naběhl na přihrávku od Pröppera. Jeho následný centr dokázal Flier vyrazit, a dorážka Luuka de Jonga skončila mimo!
    28. Střelu Pereira dokázal vyrazit Flier
     
    28
    Eindhoven se však dostal velmi rychle na druhou stranu, a po levé straně postupoval Insimat-Mirin. Francouzský obránce našel přízemním centrem ve vápně Gastóna Pereiru, který si udělal prostor pro střelu, tu však brankář Flier dokázal vyrazit!
     
    23
    Rozehrávky rohového kopu číslo čtyři v tomto zápase se ujal Schaars, jehož centr obrana Genemuidenu odvrátila, následně za vápnem získal míč Davy Pröpper, který vyslal povedenou střelu, ta však mířila mimo!
    21. Locadia mířil nad branku
     
    21
    Santiago Arías se dokázal uvolnit na pravém křídle, a přesnou přihrávkou našel v pokutovém území Jürgena Locadiu. Domácímu záložníkovi však střela nesedla, a míč skončil nad brankou!
    8. Luuk de JONG - 1:0
     
    8
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se však domácí dostávají do vedení! Exekuce rohového kopu se ujal Stijn Schaars, který svým centrem našel ve vápně hlavu LUUKA DE JONGA, jehož hlavička nebyla nikterak razantní, nicméně byla dobře mířená, a hostující stoper Tissingh již nedokázal dostat míč nad branku! Favorit utkání se tak velmi rychle dostává do vedení!
     
    3
    Na druhé straně zapracoval Héctor Moreno, který si udělal prostor na pravém křídle, a poslal nebezpečný centr do vápna. Na centr mexického obránce si naskakoval de Jong i Pereiro, avšak ani jeden se k hlavičce nakonec nedostal.

    Jan Havlovic

    Góly: 8. de Jong, 61. Pereiro, 63. Pereiro, 65. Pröpper, 68. Moreno, 86. Pereiro

    Karty:   49. Jansen (GND)


    PSV Eindhoven: Pasveer – Moreno, Arias, Insimat-Mirin, Brenet, Schaars, Pröpper, Hendrix, de Jong, Locadia, Pereiro
    Náhradníci: Zoet – Bruma, Maher, Narsingh, Vloet, Bergwijn, de Wijs

    SC Genemuiden: Flier, van der Kooy, Tissingh, Rotman, Netjes, Lip, Artien, Kord, van der Kolk, Jansen, Riemens
    Náhradníci: Visscher, Riemens, van Dalfsen, van der Velden, Eenkhoorn, Henninphof, van Lente