Eindhoven – Genemuiden 6:0 (kon.) | GA Eagles – Willem II 0:2 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
6:0 (1:0)
SC Genemuiden
cz Utorok 27.10.2015, 18:30 • Philips Stadion, Eindhoven • Holandský pohár • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! PSV Eindhoven potvrdilo roli favorita, a v rámci nizozemského poháru porazilo SC Genemudien vysoko 6:0!

    První poločas dnešního pohárového utkání vcelku překvapivě nabídl pouze jednu branku! Domácí celek se dostal do rychlého vedení zásluhou Luuka de Jonga. PSV dle očekávání svého soupeře "válcovalo", avšak druhá branka stále nepřicházela. Hostující hráči jsou zejména v obranné práci velmi pozorní, a těsný stav udrželi až do konce poločasu. V závěru navíc mohl srovnat Patrick Lip, avšak jeho rána mířila mimo!

    Ve druhém poločase však PSV rozjelo svůj střelecký koncert! V 61. minutě se prosadil Gastón Pereira, domácí útočník se trefil i o dvě minuty později. Výbornou čtyřminutovku domácího celku zakončil parádní střelou Davy Pröpper. V 68. minutě se trefil ješět Héctor Moreno, a bylo to 5:0! Na konečných 6:0 upravil v 86. minutě svým třetím gólem Gastón Pereiro!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:19:34)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Exekuce rohového kopu se ujal Stijn Schaars, který svým centrem našel na zadní tyči Gastóna Pereira, jehož hlavička však mířila mimo!
     
    90
    Genemuiden se dostal na útočné polovině do kombinace, nicméně dlouho míč na kopačkách neudržel, a hru otočil střídající Vloet. Nizozemský hráč následně vybojoval rohový kop.
     
    88
    Mladý francouzský obránce Insimat-Mirin si udělal prostor na levém křídle, a hodně prudkým centrem hledal Bergwijna. Ven z branky však vyběhl Flier, který míč v pohodě lapil do rukavic.
     
    87
    Joshua Brenet se dostal ve středu hřiště k míči, a povedeným lobem hledal za obranou Jürgena Locadiu. Mladý útočník však na míč těsně nedosáhl, a ten skončil u brankáře Fliera.
    86. Gastón PEREIRO - 6:0
     
    86
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak střelecký orchestr domácího PSV dál pokračuje! Střídající Vloet poslal parádní patičku do vápna Genemuidenu, kterou našel GASTÓNA PEREIRA. Domácí útočník si věděl rady, a zkompletoval hattrick!
     
    84
    Gastón Pereiro si naběhl na pravou stranu, kde zakombinoval s Santiago Aríasem. Druhý jmenovaný se následně dostal k centru, který však ve vápně Genemuidenu nikoho z domácích nenašel.
     
    83
    Domácí Joshua Brenet se tentokrát dostal pod tlak při rozehrávce. Nizozemský obránce však situaci dokázal zvládnou, a pomohl si přihrávkou na Morena, který dostal míč do středu hřiště.
    Radost domácího celku po brance Gastóna Pereira

     
    81
    Hostující Tjeerd Kord si udělal útočný výlet po levé straně. Nizozemský záložník dokázal odcentrovat přes obránce Insimat-Mirina. Jeho centr však našel ve vápně pouze brankáře Pasveera!
     
    80
    Střídající Bergwijn je zatím velmi aktivní. Tentokrát nizozemský útočník podnikl zajímavý průnik do středu hřiště, a už si připravoval míč pro střelu, následně mu však míč vypíchl Artien.
     
    79
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí také hostující tým. Ze hřiště jde nizozemský středopolař van der Kolk, kterého na jeho pozici nahradzuje van der Velden.
     
    77
    Genemuiden se po delší době dostal do kombinace na útočné polovině. Následně však ztratil míč Erik Rotman, který útočným faulem zastavil rychlý protiútoku soupeře, který táhl Arías.
     
    75
    Na trávníku zůstal ležet domácí Jürgen Locadia, který si pravděpodobně ublížil po souboji s Masiesem Artienem. Uvidíme, zda-li domácí křídelník bude pokračovat.
    74. Velká šance střídajícího Bergwijna
     
    74
    Santiago Arías se dokázal opět uvolnit na pravé straně, a poslal před branku hodně nebezpečný centr, na který si naběhl střídající Bergwijn. Domácí útočník lehce tečoval míč, nicméně ten nakonec dokázal lapit Flier!
     
    73
    Gastón Pereira dostal do středu hřiště přihrávku do Aríase, a křížným pasem hledal za obranou Genemuidenu naběhlého Locadiu. Na něj však byla přihrávka příliš dlouhá, a míč skončil u Fliera.
     
    72
    Eindhoven pokračuje v povedeném výkonu, a opět kombinuje na útočné polovině. Na levém křídle se uvolnil střídající Bergwijn, kterého však dál nepustil van der Kooy.

    Jan Havlovic

    Góly: 8. de Jong, 61. Pereiro, 63. Pereiro, 65. Pröpper, 68. Moreno, 86. Pereiro

    Karty:   49. Jansen (GND)


    PSV Eindhoven: Pasveer – Moreno, Arias, Insimat-Mirin, Brenet, Schaars, Pröpper, Hendrix, de Jong, Locadia, Pereiro
    Náhradníci: Zoet – Bruma, Maher, Narsingh, Vloet, Bergwijn, de Wijs

    SC Genemuiden: Flier, van der Kooy, Tissingh, Rotman, Netjes, Lip, Artien, Kord, van der Kolk, Jansen, Riemens
    Náhradníci: Visscher, Riemens, van Dalfsen, van der Velden, Eenkhoorn, Henninphof, van Lente