Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Jaroslavľ – Helsinki 3:1 (kon.) | Petrohrad – Togliatti 2:1 (kon.)
S.Moskva – Kazaň 3:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Jokerit Helsinki
cz Nedeľa 18.10.2015, 16:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jegor AVERIN - 3:1
     
    57:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Obránce Jokeritu prohrál souboj o puk v rohu kluziště s Petrim Kontiolou, který kotouč okamžitě poslal přímo před branku na zcela volného JEGORA AVERINA. Ten už nemusel nic řešit, stačilo mu trefit prázdnou branku.
    Asistence: Petri Kontiola.
    Sergej KONKOV - 2:1
     
    50:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí svou přesilovku využívají! Pašnin obral o puk již vyhazujícího protihráče, rychle jej poslal před branku na čekajícího SERGEJE KONKOVA, který nejen, že mohl bez problémů pálit z první do odkryté brány, ale se vší bravurou si kotouč zpracoval, položil si brankáře Karlssona na zem a poslal puk do zcela prázdné svatyně.
    Asistence: Mikhail Pašnin, Andrej Loktionov.
    Daniil APALKOV - 1:1
     
    36:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    DANIIL APALKOV našel na branku soupeře velmi rychlou odpověď a srovnává! Po střele z mezikruží brankář Karlsson vyrazil puk před sebe, kde stál osamocený Apalkov. Útočník Jaroslavle neměl problém skórovat do poloodkryté branky soupeře.
    Asistence: Patrik Hersley, Ilja Gorokhov.
    Pekka JORMAKKA - 0:1
     
    34:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    PEKKA JORMAKKA využívá přesilovou hru Jokeritu! Vybojovaný kotouč posílal na branku z vrcholu levého kruhu, a i když trefil pouze obránce soupeře, kotouč se znovu odrazil k němu a na druhý pokus už se finský útočník nemýlil.
    Asistence: Philip Larsen, Tommi Huhtala.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 37. Apalkov (Hersley, Gorokhov), 51. Konkov (Pašnin, Loktionov), 58. Averin (Kontiola) – 35. Jormakka (Larsen, Huhtala)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Kolešnik) – Koledov, Grigorijev, Hersley, Kronwall, Pašnin, Gorokhov, Ljubuškin – Averin, Apalkov, Kontiola – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Galimov, Maltsev, Karťajev – Enlund, Kapustin, Korškov, Kraskovskij
    Jokerit Helsinki: Karlsson (Kautto) – Jaakola, Kulda, Larsen, Jensen, Lajunen, Ohtamaa – Jormakka, Kapanen, Aaltonen – Kozun, Huhtala, Regin – Hagman, Rita, Olimb – Wirtanen, Joensuu, Poysti

    Rozhodca: Buturlin – Ravodin – Kuchava, Novikov

    Diváci: 9000