Angers – Remeš 0:0 (kon.) | Paríž – Guingamp 3:0 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
3:0 (1:0)
EA Guingamp
cz Utorok 22.09.2015, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Hráči En Avantu málem dosáhli alespoň čestného úspěchu. Nicolas Benezet vypálil z hranice pokutového území, ale jeho rána mířila doprostřed branky a Trapp si nadvakrát poradil.
    87. Penalta
     
    87
    I mistr tesař se někdy utne, Lössl totiž přesně vystihl směr Ibrahimovićovy střely a reflexivně míč vyrazil. O dorážku se poté pokoušel Cavani, jenže při pokusu o střelu zaškobrtl.
     
    86
    Sankharé vidí za protesty žlutou kartu.
    85. Edinson Cavani (PSG)
     
    85
    Po faulu Salibura na Cavaniho budou domácí zahrávat pokutový kop!
     
    84
    Di María střídá, na jeho místo nastupuje Ezequiel Lavezzi.
    83. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 3:0
     
    83
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Ke dvěma gólovým přihrávkám přidává ZLATAN IBRAHIMOVIĆ i gól z vlastní kopačky – 3:0! Ángel Di María se neukvapil a periferně si všiml nabíhajícího si Zlatana, na jehož tvrdou ránu Lössl nedosáhl.
     
    78
    Ještě před dvěma minutami byl za padoucha, nyní je však Jonas Lössl za hrdinu Guingampu. Ibrahimović si totiž doslova pohrál s hostujícími zadáky a poté vyzval ke skórování Maxwella, jehož pokus z ostrého úhlu dánský gólman En Avantu bravurně vytěsnil!
    77. Ángel Di María - 2:0
     
    77
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Laurenta Blanca přidávají uklidňující gól. Zlatan vypálil z pravé strany a původně se zdálo, že jeho ránu ležící Lössl udržel pod svým tělem. Míč mu však záhadným způsobem vyklouzl, čehož využil pohotový ÁNGEL DI MARÍA, který bez problémů doklepl kulatý nesmysl do branky!
     
    76
    Míč se na hranici pokutového území propadl k Ángelu Di Maríovi, jehož přízemní rána bez přípravy jen těsně minula pravou tyč svatyně bezmocného Lössla!
     
    75
    Střelec zatím jediného gólu Javier Pastore opouští bojiště, jeho místo zaujme právě zmiňovaný italský legionář Verratti.
     
    72
    Marcus Regis Coco má pro dnešek odpracováno, na jeho místo nastupuje největší letní posila En Avantu: velezkušený Jimmy Briand.
    67. Javier Pastore (PSG)
     
    67
    Sorbon s Dos Santosem vyrobili neskutečnou hrubku v rozehrávce, z níž mohl těžit Javier Pastore, ale Lössl včas vyběhl, zminimalizoval střelecký úhel a skvělým zákrokem udržel Guingamp ve hře!
     
    66
    Thiago Silva jde do hry, místo na trávníku mu přepouští Gregory van der Wiel. Nizozemský krajní bek se drží za nohu, možná i to je důvod, proč Laurent Blanc sáhl ke střídání.
     
    60
    Jocelyn Gourvennec poprvé sáhl ke změně v sestavě, nevýrazného De Pauwa nahrazuje Nicolas Benezet.
    59. Žlutá karta
     
    59
    Marcus Regis Coco si za hlasitého pískotu zkušeně došel pro faul, který přišel z kopačky Matuidiho. Guingampští budou rozehrávat z levé strany, Blaise Matuidi navíc vidí žlutou kartu.
    51. Zlatan Ibrahimović (PSG)
     
    51
    Zlatan byl blízko gólu, ale Laurent Dos Santos jeho střelu z ostrého úhlu do poloodkryté hostující svatyně vykopl téměř z brankové čáry!
    45.
     
    45
    Do třetice Salibur! Hostující útočník se ujal exekuce přímého kopu a jeho ránu mířící do šibenice Kevin Trapp na poslední chvíli konečky prstů vytěsnil!
     
    26
    Zlatan Ibrahimović znovu pálil, Jonas Lössl parádním tygřím skokem udržel hosty ve hře!
     
    20
    A už to mohlo být o dva góly! Maxwell z levé strany přesným centrem našel Zlatana Ibrahimoviće, jehož projektil z hranice pokutového území o píď minul břevno svatyně Guingampu!
    Javier PASTORE - 1:0
     
    18
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! JAVIER PASTORE si připravil míč ke střele a poté z dobrých dvaceti metrů vypálil nechytatelně k tyči – Lössl byl zcela bez šance!
     
    4
    Gregory van der Wiel se nádhernou zasekávačkou zbavil Angouy a poté přesným centrem našel ve vápně Edinsona Cavaniho, jehož pokus z bezprostřední blízkosti Lössl reflexivně vyrazil na roh!

    Vojtěch Balon

    Góly: 18. Pastore (Ibrahimović), 77. Di María (Ibrahimović), 83. Ibrahimović (Di María)

    Karty:   59. Matuidi (PSG) – 86. Sankharé (GUG)

    Nepremenená penalta: 87. Ibrahimović (PSG), brankár Lössl zneškodnil


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 10:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    Paríž Saint-Germain: Trapp – van der Wiel (66. Silva), Marquinhos, Luiz, Maxwell – Pastore (75. Verratti), Motta, Matuidi – Di María (84. Lavezzi), Ibrahimović, Cavani.
    Náhradníci: Sirigu – Stambouli, Verratti, Lavezzi, Moura, Kurzawa, Silva.

    EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Angoua, Sorbon, Dos Santos – De Pauw (60. Benezet), Diallo, Mathis, Sankharé – Regis Coco (72. Briand), Salibur.
    Náhradníci: Samassa – Dembélé, Benezet, Privat, Cardy, Briand, Hery.

    Rozhodca: Schneider – Henninot, Denis