Everton – Chelsea 3:1 (kon.) | Norwich – Bournemouth 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Manchester City 0:1 (kon.)
West Bromwich – Southampton 0:0 (kon.) | Arsenal – Stoke City 2:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:0 (kon.)
Manchester United – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:1 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 12.09.2015, 18:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas zápasu bol napokon poriadne živí a od jeho úvodu sme sa určite nenudili! Do zrejme zaslúženého vedenia išiel United, po inkasovanom góle Liverpool pridal a vyzeralo to, že sa mu aj podarí vyrovnať, šance na to mal. Avšak prišla penalta pre domácich, ktorú využili a dostali sa do vedenia o dva góly. Potom prišlo síce zníženie na jeden gól, ale ihneď na to prišiel tretí gól United a ten dal definitívny výsledok tohto zápasu – 3:1! Ďakujem Vám za pozornosť, lúči sa s vami Miroslav Revaj! Prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (20:26:53)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Do konca avizovaného nadstaveného času už veľa neostáva, zápas sa už len dohráva, čakáme na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí tento zápas.
     
    90+2
    Liverpool sa ešte snaží niečo vymyslieť, United však všetky ich snahy odvracia do bezpečia. Zrejme si už domáci celok víťazstvo ustráži.
     
    90
    Hlavný rozhodca Oliver napokon nadstavuje ešte 4 minúty, príde nejaký tlak zo strany Liverpoolu ?
     
    89
    Na ihrisku sa momentálne nič zaujímavé nedeje, čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    88
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Lucas Leiva, prichádza Alberto Moreno.
     
    87
    Tak teraz je už zrejme o víťazovi zápasu rozhodnuté, do konca ostávajú už len minútky a domáci tím pohodlne kontroluje priebeh hry.
    86. Anthony MARTIAL - 3:1
     
    86
    Manchester United dal gól!

    Hostia sa teda dlho z kontaktného gólu neradovali, domáci ihneď po inkasovanom góle prepli na vyššie obrátky, ANTHONY MARTIAL prenikol do pokutového územia hostí a krásnou strelou prekonal vybiehajúceho Mignoleta – 3:1!
    85. Christian BENTEKE - 2:1
     
    85
    Liverpool dal gól!
    NÁDHERNÝ GÓL! Po rohovom kope sa dostala lopta ku zle pokrytému CHRISTIAN BENTEKE a ten ukázal nádherné nožničky a znižuje tak na 2:1! Brankár domácich sa za strelou načahoval, na úspešný zákrok však nemal nárok! Hostia sa radujú, nejaký ten čas im ešte na druhý gól ostáva!
     
    85
    de Gea zachránil domácich od inkasovaného gólu! Nový muž na ihrisku Ibe sa krásne uvoľnil a poslal loptu do hornej časti brány, brankár United však loptu vyráža na rohový kop!
     
    84
    Lopta je už na kopačkách hostí, ktorí prenikli za polku ihriska. United však vysoko napáda a veľa priestoru na svoju kombináciu hostia nemajú.
     
    83
    United nič len tak ľahko Liverpoolu nedovoľuje a tak hostia nemajú žiadnu šancu na nejaký záverečný tlak. Uvidíme, čo nám ešte prinesú zostávajúce minúty.
     
    82
    Čas na urobenie niečo s výsledkom sa Liverpoolu kráti veľmi rýchlo, domáci kontrolujú priebeh a zrejme už kráčajú pohodlne za víťazstvom v tomto zápase.
     
    81
    Fellaini získal loptu a spoza 16-tky hostí skúsil vypáliť tvrdú strelu, do nej sa však obetavo hodil Škrtel, ktorý tak loptu odvrátil do bezpečia.
     
    80
    United momentálne drží lopty a dokonca sa pokúša aj zaútočiť. Hostia tak rýchlo upaľujú dozadu vypomôcť obrane.
     
    79
    Akonáhle získane loptu domáci celok, tak sa nikam neponáhľa a pohodlne kombinuje. Hostia tak musia ich rozohrávku vysoko napádať.

    Miroslav Revaj

    Góly: 50. Blind, 71. A. Herrera (pen.), 86. Martial – 85. Benteke

    Karty:   73. Darmian (MAN) – 49. Clyne (LIV), 76. Milner (LIV)


    Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling, Blind, Shaw – Carrick (C) (72. Schneiderlin), Schweinsteiger – Mata (67. Martial), A. Herrera, Depay (46. Young) – Fellaini.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Martial, Young, A. Valencia, Schneiderlin, McNair.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Škrtel, Lovren, Joe. Gomez – Can, Lucas Leiva (88. A. Moreno), Milner (C) – Ings (75. Origi), Benteke, Firmino (66. Ibe).
    Náhradníci: Bogdán – K. Touré, M. Sakho, A. Moreno, Origi, Ibe, Rossiter.

    Rozhodca: M. Oliver – S. Burt, G. Beswick