Dukla Praha – Bohemians 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta Praha 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Teplice
5:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 06.09.2015, 13:00 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se domácí hráči dočkali! Po dalším rychlém útoku přišel dlouhý míč za obranu, na který si naběhl Michal Bílek a zhruba ze 30 metrů nádherně přeloboval vybíhajícího Hajduška.
     
    63
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle se domácím fotbalistům náramně povedlo! Po rohovém kopu svého soupeře se Teplice dostaly do rychlého přečíslení, které táhl velmi aktivní Nikola BANJAC, který se dostal s míčem do pokutového území, nádherným zaseknutím se zbavil obránce a svou placírkou míč zatočil přesně ke vzdálenější tyči.
     
    59
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak je nejspíše už definitivně rozhodnuto! Po rychlé rozehrávce standardní situace je tu třetí branky domácího výběru. Opět to navíc bylo po centru z pravé strany hřiště, na který si naběhl střídající Nikola BANJAC a zhruba ze dvou metrů nedal Hajduškovi v brance Dynama šanci.
     
    32
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jenže netrvalo to ani minutu od doby, kdy Hajdušek vykopl míč a už musí po druhé v tomto zápase lovit míč ze své svatyně. Jako přes kopírák totiž domácí fotbalisté vstřelili i druhou branku v tomto zápase. Míč opět táhl po levé straně hřiště Marek Strada, který opět předložil parádní centr Petru VÝBORNÉMU, který tentokrát nohou vsítil svůj druhý gól v tomto zápase.
     
    18
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ovšem z ničeho nic tu máme první branku tohoto zápasu! Po pár minutách, ve kterých hra nenabídla žádné zajímavé okamžiky přišel rychlý útok domácích, který po lajně táhl Strada. Ten poslal nadýchaný míč do pokutového území, na který si naběhl Petr VÝBORNÝ a nedal Hajduškovi v brance Dynama žádnou šanci.

    Dominik Špringer

    Góly: 18. Výborný, 32. Výborný, 59. Banjac, 63. Banjac, 88. Bílek

    Karty:   28. Bílek (TEP), 60. Svoboda (TEP), 77. Hynek (TEP), 89. Richter (TEP) – 30. Vít (CEB), 58. Čadek (CEB)


    FK Teplice: Skalák – Svoboda(66. Hynek), Martirosyan(46. Banjac), Procházka, Richter(77. Česlák), Bílek, Silajdzija, Strada(70. Softič), Jerhot, Výborný, Krátký(80. Richter M.)
    Náhradníci: Lipš – Richter M., Česlák, Softič, Banjac, Procházka D., Hynek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne(61. Tušer), Janoch, Bálek(83. Švanter,), Pasecký, Čadek, Horák(55. Duran), Vít, Hála, Hrachovec(64. Tomášek), Vaněk
    Náhradníci: Coufal – Duran, Švanter, Tomášek, Tušer

    Rozhodca: Berka – Štěrba, Melichar

    Diváci: 60