Dukla Praha – Bohemians 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta Praha 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Teplice
5:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 06.09.2015, 13:00 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, já děkuji za pozornost a u dalších přenosů se těším nashledanou. (15:16:05)
     
    Dnešní utkání sledovalo 60 diváků.
     
    Je tomu také tak! Hlavní rozhodčí Berka ukončil toto utkání, ve kterém byly jasně lepším týmem domácí Teplice, které vyprovodily České Budějovice pěti brankami. Po úvodním poločase, který skončil pro domácí vítězstvím 2:0 se čekalo, zda hostující Dynamo do druhé půle svou hru výrazně změní, to se ovšem nestalo a domácí hráči tak nadále pokračovali v jasné dominanci a přidali další tři branky.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Jenže ani tentokrát se Dynamu nepodařilo ohrozit branku Skaláka a nejspíše to je také poslední věc, která se v dnešním zápase udála, protože hlavní sudí Berka určitě nemá důvod k velkému nastavování.
     
    89
    Tak ještě tu je šance pro hostující výběr alespoň na vstřelení čestné branky. Další faul domácích v blízkosti pokutového území je totiž potrestán žlutou kartou, kterou dostává Marek Richter.
     
    88
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se domácí hráči dočkali! Po dalším rychlém útoku přišel dlouhý míč za obranu, na který si naběhl Michal Bílek a zhruba ze 30 metrů nádherně přeloboval vybíhajícího Hajduška.
     
    87
    Na domácích hráčích je jasně vidět, že chtějí přidat i pátou branku. Další rychlý útok byl opět zakončen střelou, po které však Hajdušek bude pouze odkopávat od své branky.
     
    85
    Nyní už se přece jen České Budějovice dostaly na dostřel branky, kterou hájí Skalák a ten také musel být v pozoru, jenže tato střela brankáře Teplic neohrozila.
     
    84
    Jenže Dynamu se ke konci zápasu nedaří vůbec, ale vůbec nic! Stejně jako před malou chvílí o míč hostující hráči okamžitě přicházejí a domácí tak opět mohli ohrozit branku Hajduška, tentokrát však střela letěla vedle branky.
     
    83
    Poslední možnost na střídání využívá i hostující trenér. Ze hřiště stahuje Lukáše Baláka a na jeho místo nastupuje Patrik Švanter.
     
    83
    I tentokrát neměla obrana s odvrácením této šance žádné problémy a nyní mohou právě České Budějovice rozjet další útočnou akci.
     
    82
    Jenže rozehrávka se jim vůbec nepodařila. Teplice se zmocnily velmi rychle míče a hnali si to na branku Hajduška, který musel vytáhnout další dobrý zákrok a vyrazil míč na rohový kop.
     
    81
    Tentokrát však útočné snažení končí velmi brzy, jelikož přišel další faul domácích a přímý volný kop z poloviny hřiště budou rozehrávat hostující hráči.
     
    80
    S ním si tentokrát obrana Dynama bez potíží poradila a uklízí míč do bezpečí, k němu se však opět dostávají hráči Teplic a zakládají další ofenzivní výpad.
     
    80
    Poslední střídání v domácím dresu. Hřiště opustil kapitán Marek Krátký a nahrazuje jej Marek Richter.
     
    79
    Na druhé straně hřiště se do dalšího rychlého útoku hnali domácí hráči, kteří ze svého snažení vytěžili další rohový kop.
     
    78
    Z následné standardní situace navíc Dynamo vytěžilo i svou další střelu, jenže Skalák v brance domácích mohl pouze kontrolovat, jak míč letí mimo tři tyče.
     
    77
    Znovu přichází na řadu střídání v dresu Teplic. Ze hřiště je stažen Daniel Richter a na posledních zhruba 13 minut nastupuje Tomáš Česlák.
     
    77
    V krátkém časovém sledu je tu navíc druhý faul teplických fotbalistů, který je navíc tentokrát oceněn i žlutou kartou, kterou inkasuje střídající Ondřej Hynek.

    Dominik Špringer

    Góly: 18. Výborný, 32. Výborný, 59. Banjac, 63. Banjac, 88. Bílek

    Karty:   28. Bílek (TEP), 60. Svoboda (TEP), 77. Hynek (TEP), 89. Richter (TEP) – 30. Vít (CEB), 58. Čadek (CEB)


    FK Teplice: Skalák – Svoboda(66. Hynek), Martirosyan(46. Banjac), Procházka, Richter(77. Česlák), Bílek, Silajdzija, Strada(70. Softič), Jerhot, Výborný, Krátký(80. Richter M.)
    Náhradníci: Lipš – Richter M., Česlák, Softič, Banjac, Procházka D., Hynek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne(61. Tušer), Janoch, Bálek(83. Švanter,), Pasecký, Čadek, Horák(55. Duran), Vít, Hála, Hrachovec(64. Tomášek), Vaněk
    Náhradníci: Coufal – Duran, Švanter, Tomášek, Tušer

    Rozhodca: Berka – Štěrba, Melichar

    Diváci: 60