Dukla Praha – Bohemians 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta Praha 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Teplice
5:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 06.09.2015, 13:00 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, já děkuji za pozornost a u dalších přenosů se těším nashledanou. (15:16:05)
     
    Dnešní utkání sledovalo 60 diváků.
     
    Je tomu také tak! Hlavní rozhodčí Berka ukončil toto utkání, ve kterém byly jasně lepším týmem domácí Teplice, které vyprovodily České Budějovice pěti brankami. Po úvodním poločase, který skončil pro domácí vítězstvím 2:0 se čekalo, zda hostující Dynamo do druhé půle svou hru výrazně změní, to se ovšem nestalo a domácí hráči tak nadále pokračovali v jasné dominanci a přidali další tři branky.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Jenže ani tentokrát se Dynamu nepodařilo ohrozit branku Skaláka a nejspíše to je také poslední věc, která se v dnešním zápase udála, protože hlavní sudí Berka určitě nemá důvod k velkému nastavování.
     
    89
    Tak ještě tu je šance pro hostující výběr alespoň na vstřelení čestné branky. Další faul domácích v blízkosti pokutového území je totiž potrestán žlutou kartou, kterou dostává Marek Richter.
     
    88
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se domácí hráči dočkali! Po dalším rychlém útoku přišel dlouhý míč za obranu, na který si naběhl Michal Bílek a zhruba ze 30 metrů nádherně přeloboval vybíhajícího Hajduška.
     
    87
    Na domácích hráčích je jasně vidět, že chtějí přidat i pátou branku. Další rychlý útok byl opět zakončen střelou, po které však Hajdušek bude pouze odkopávat od své branky.
     
    85
    Nyní už se přece jen České Budějovice dostaly na dostřel branky, kterou hájí Skalák a ten také musel být v pozoru, jenže tato střela brankáře Teplic neohrozila.
     
    84
    Jenže Dynamu se ke konci zápasu nedaří vůbec, ale vůbec nic! Stejně jako před malou chvílí o míč hostující hráči okamžitě přicházejí a domácí tak opět mohli ohrozit branku Hajduška, tentokrát však střela letěla vedle branky.
     
    83
    Poslední možnost na střídání využívá i hostující trenér. Ze hřiště stahuje Lukáše Baláka a na jeho místo nastupuje Patrik Švanter.
     
    83
    I tentokrát neměla obrana s odvrácením této šance žádné problémy a nyní mohou právě České Budějovice rozjet další útočnou akci.
     
    82
    Jenže rozehrávka se jim vůbec nepodařila. Teplice se zmocnily velmi rychle míče a hnali si to na branku Hajduška, který musel vytáhnout další dobrý zákrok a vyrazil míč na rohový kop.
     
    81
    Tentokrát však útočné snažení končí velmi brzy, jelikož přišel další faul domácích a přímý volný kop z poloviny hřiště budou rozehrávat hostující hráči.
     
    80
    S ním si tentokrát obrana Dynama bez potíží poradila a uklízí míč do bezpečí, k němu se však opět dostávají hráči Teplic a zakládají další ofenzivní výpad.
     
    80
    Poslední střídání v domácím dresu. Hřiště opustil kapitán Marek Krátký a nahrazuje jej Marek Richter.
     
    79
    Na druhé straně hřiště se do dalšího rychlého útoku hnali domácí hráči, kteří ze svého snažení vytěžili další rohový kop.
     
    78
    Z následné standardní situace navíc Dynamo vytěžilo i svou další střelu, jenže Skalák v brance domácích mohl pouze kontrolovat, jak míč letí mimo tři tyče.
     
    77
    Znovu přichází na řadu střídání v dresu Teplic. Ze hřiště je stažen Daniel Richter a na posledních zhruba 13 minut nastupuje Tomáš Česlák.
     
    77
    V krátkém časovém sledu je tu navíc druhý faul teplických fotbalistů, který je navíc tentokrát oceněn i žlutou kartou, kterou inkasuje střídající Ondřej Hynek.
     
    76
    Nyní to zkoušeli Teplice, ale jejich snažení je zastaveno hvizdem hlavního rozhodčího, jelikož se jeden z domácích hráčů provinil útočným faulem.
     
    75
    Oproti posledním minutám nyní hra trošku zpomalila a ani jeden z celků se nyní do žádné větší útočné snahy příliš nežene.
     
    72
    Rušno naopak bylo opět před brankou Hajduška, na kterou vyslali domácí hráči další střelu a navíc ještě zůstávají nadále v držení míče.
     
    71
    Alespoň o čestnou branku se nyní snaží hostující výběr, ale již po několikáté v tomto zápase jejich snažení zastavuje zdvižený praporek pomezního.
     
    70
    Znovu střídají domácí fotbalisté. Ze hřiště odešel dnes velmi aktivní Marek Strada a na jeho místo přichází Asmir Softič.
     
    70
    Znovu střídají domácí fotbalisté. Ze hřiště odešel dnes velmi aktivní Marek Strada a na jeho místo přichází Asmir Softič.
     
    70
    Ovšem pro domácí hráče to neznamenalo žádný problém, s centrem si poradili a sami nyní mají míč pod kontrolou.
     
    69
    To se také stalo, České Budějovice táhly svůj útok po pravé straně hřiště, kde však byl jeden z hostujících hráčů faulován a na řadu tak přijde standardní situace z nebezpečného prostoru.
     
    68
    Tentokrát si však s centrovaným míčem do pokutového území hostující obrana poradila a navíc Dynamo nyní může postupovat vpřed.
     
    67
    Teplice navíc dál svého soupeře tlačí, po dalším útoku je k vidění znovu rohový kop.
     
    66
    Další střídání si připravil i domácí trenér. Ze hřiště odešel Jan Svoboda, místo kterého nastoupil Ondřej Hynek.
     
    65
    Do třetice střídání na straně hostí. Hřiště opustil Václav Hrachovec, místo kterého si 25 minut užije David Tomášek.
     
    64
    Tento fotbal se divákům musí líbit. V posledních minutách je to hra nahoru dolu, nyní se k zakončení dostali hostující hráči, ale střelecký pokus Skaláka v brance Teplic neohrozil.
     
    63
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle se domácím fotbalistům náramně povedlo! Po rohovém kopu svého soupeře se Teplice dostaly do rychlého přečíslení, které táhl velmi aktivní Nikola BANJAC, který se dostal s míčem do pokutového území, nádherným zaseknutím se zbavil obránce a svou placírkou míč zatočil přesně ke vzdálenější tyči.
     
    62
    Z následného rohového kopu nepřišlo před brankou Teplic k žádnému většímu vzrušení a navíc do rychlého protiútoku se dostávají domácí fotbalisté.
     
    61
    Znovu střídají České Budějovice, tentokrát z hrací plochy odchází Daniel Jenne a na jeho místo nastupuje Martin Tušer.
     
    61
    Střela z přímého kopu také letěla na branku Skaláka, ten si s ní však dokázal poradit a vyrazil ji na rohový kop.
     
    60
    Jenže Dynamo má okamžitě šanci na snížení! Z velmi zajímavé pozice budou totiž hostující hráči rozehrávat přímý kop a navíc za faul dostává Jan Svoboda žlutou kartu.
     
    59
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak je nejspíše už definitivně rozhodnuto! Po rychlé rozehrávce standardní situace je tu třetí branky domácího výběru. Opět to navíc bylo po centru z pravé strany hřiště, na který si naběhl střídající Nikola BANJAC a zhruba ze dvou metrů nedal Hajduškovi v brance Dynama šanci.
     
    58
    Následně je tu navíc druhá žlutá karta pro České Budějovice, tentokrát totiž kapitán Václav Čadek takticky zastavuje rychlý útok domácích.
     
    57
    Poprvé ve druhém poločase se po útočné stránce ukázali hráči Českých Budějovic, jejich snažení však ukončuje praporek pomezního rozhodčího, který značí postavení mimo hru.
     
    56
    Navíc opět se po rohovém kopu dostal k hlavičce jeden z útočících hráčů Teplic, ale i tentokrát končí míč nad brankou Dynama.
     
    55
    Třetí branka Teplic doslova visí ve vzduchu. Po dalším útoku je tu první rohový kop domácích ve druhém poločase.
     
    54
    První střídání je připraveno i na straně Dynama. Ze hřiště odešel Ivo Horák, místo kterého nastupuje Duran.
     
    52
    I tentokrát okamžitě po výkopu Dynama míč ze vzduchu stahují domácí fotbalisté, kteří šli do další šance, ale tentokrát mohla zůstat obrana Dynama v klidu a opět si odkop od branky bere na starosti Hajdušek.
     
    51
    Opět to však hostujícím fotbalistům nevydrželo příliš dlouho a o míče znovu rychle přišli. Navíc si Teplice na začátku druhého poločasu dělají s obranou svých soupeřů doslova co chtějí a opět musel být Hajdušek hodně pozorný, protože další střela proletěla kolem jeho branky.
     
    50
    Nyní je tu navíc chvilka oddychu pro České Budějovice, jelikož se faulem tentokrát provinil jeden z útočících hráčů Teplic.
     
    49
    To se jim také alespoň částečně podařilo, když po rychlém přechodu do útoku vyslali na branku Hajduška další střelecký pokus, který však nakonec skončil vedle branky mladého gólmana.
     
    48
    V krátkém časovém sledu přišel druhý útočný faul Dynama. Domácí fotbalisté tak budou moci vymyslet další útočnou akci.
     
    47
    Úvodní dotyk s míčem v druhém poločase obstarali hostující fotbalisté, jenže během několika okamžiků o míč okamžitě přicházejí a opět tak kombinují hráči Teplic.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Máme tu první střídání tohoto zápasu v domácím dresu, hřiště opustil Martirosyan a na jeho místo přichází Banjac.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:04.
     
    Máme za sebou úvodní poločas 7. kola Juniorské ligy mezi Teplicemi a Českými Budějovice, ve kterém po zásluze vedou domácí fotbalisté 2:0. V úvodním poločase totiž byly Teplice jasně lepším týmem a uvidíme, zda zbylý čas přinese ve hře nějakou změnu nebo domácí hráči suverénně kráčí za vítězstvím.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Jenže obrana domácích si s tímto pokusem poradila a to je nejspíše také poslední věc, kterou jsme v úvodních 45 minutách tohoto zápasu mohli vidět.
     
    45
    Ještě tu však přece jen je šance pro České Budějovice, které budou rozehrávat standardní situace s velmi zajímavé pozice.
     
    44
    Závěr poločasu se nyní spíše dohrává, míč na svých kopačkách mají stále domácí fotbalisté, kteří určitě nechtějí před odchodem do šaten přijít o pohodové vedení.
     
    43
    Ani tentokrát si hráči Dynama míč na svých kopačkách dlouho neužili, zatím to je jednoznační zápas v podání domácích borců.
     
    41
    I nyní musel být navíc Hajdušek v brance Dynama pozorný, po dalším rohovém kopu a následné hlavičce se totiž otřáslo břevno jeho svatyně.
     
    40
    Ovšem stejně jako před druhou brankou si Budějovice míč na svých kopačkách dlouho neužili a opět se do útoku hnali Teplice, které vybojovali další rohový kop, tentokrát z pravé strany hřiště.
     
    39
    Třetí rohový kop v zápase Teplicím alespoň částečně vyšel, jenže hlavička jednoho z útočících hráčů končí mimo tři tyče branky Dynama.
     
    38
    Navíc se jednalo o velmi povedenou steč branky, kterou hájí Hajdušek. Ten totiž musel vytáhnou ze svého repertoáru další zákrok, po kterém budou domácí rozehrávat rohový kop.
     
    36
    Tentokrát však Skalák v brance domácích mohl zůstat v klidu, jelikož rohový kop Dynamu vůbec nevyšel a s další útok tak zakládají tepličtí fotbalisté.
     
    35
    Částečně se osmělují i hostující fotbalisté. Po delší době byl k vidění útok Dynama, který končí další rohovým kopem.
     
    34
    I s druhým rohovým kopem domácích si obrana Českých Budějovic poradila, ale míč na svých kopačkách mají opět Teplice a začínají další postupný útok z vlastní poloviny hřiště.
     
    33
    Domácí fotbalisté jsou navíc očividně při chuti a pokračují v ofenzivních manévrech. Tentokrát z toho bude další rohový kop.
     
    32
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jenže netrvalo to ani minutu od doby, kdy Hajdušek vykopl míč a už musí po druhé v tomto zápase lovit míč ze své svatyně. Jako přes kopírák totiž domácí fotbalisté vstřelili i druhou branku v tomto zápase. Míč opět táhl po levé straně hřiště Marek Strada, který opět předložil parádní centr Petru VÝBORNÉMU, který tentokrát nohou vsítil svůj druhý gól v tomto zápase.
     
    31
    Do třetice to Teplicím alespoň částečně vyšlo, když z této standardní situace ohrozili branku Dynama, míč však letí mimo a Hajdušek bude vykopávat.
     
    30
    Tak žlutá karta je v krátkém sledu k vidění i na druhé straně hřiště. Tentokrát táhli nebezpeční útok domácí fotbalisté a opět na levé straně hřiště v blízkosti pokutového území si vybojovali další standardní situaci, faul Víta je navíc oceněn žlutým kartonkem.
     
    29
    Hra nyní nabírá na obrátkách. České Budějovice s následné standardní situace vytěžili další střelu, která ovšem letí mimo branku domácích.
     
    28
    Rychlý útok hostujícího výběru byl zabrzděn nedovoleným zákrokem ještě na půlící čáře, za který si domácí Bílek vysloužil první žlutou kartu tohoto zápasu.
     
    27
    Ovšem stejně jako rohový kop, tak i tentokrát neměla hostující obrana s tímto pokusem žádnou větší starosta a navíc ještě Dynamo může postupovat vpřed.
     
    26
    Tepličtí rychle rozehrávali a táhli útok po levé straně hřiště, který byl však ukončen nedovoleným zákrokem a máme tu zajímavou standardní situaci v blízkosti pokutového území.
     
    25
    Přece jen se nyní Budějovice vydaly útoku, ale jejich snažení zastavuje hvizd hlavního rozhodčího, který značí offside.
     
    22
    Po inkasované brance snaha hostujícího celku polevila ještě více, uvidíme, zda Teplice momentální převahy využijí a přidají další branku nebo alespoň ohrozí Kamila Hajduška v brance Dynama.
     
    20
    Převaha Teplic pokračuje i po vstřelené brance a jsou to právě domácí fotbalisté, kteří nadále kontrolují vývoj střetnutí.
     
    18
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ovšem z ničeho nic tu máme první branku tohoto zápasu! Po pár minutách, ve kterých hra nenabídla žádné zajímavé okamžiky přišel rychlý útok domácích, který po lajně táhl Strada. Ten poslal nadýchaný míč do pokutového území, na který si naběhl Petr VÝBORNÝ a nedal Hajduškovi v brance Dynama žádnou šanci.
     
    17
    Hra se nyní trochu uklidnila a je k vidění spíše velké množství chyb na obou stranách. Kontrolu nad míčem nyní nemá dlouhodobě ani jeden z týmů.
     
    15
    První rohový kop domácím fotbalistům nevyšel a obrana soupeře míč v klidu odvrací do bezpečí, avšak u míče jsou nyní opět hráči Teplic.
     
    14
    Tak přece jen to Teplicím vyšlo. I Hajdušek si připisuje první ostrý zákrok, po kterém však bude muset být ještě v pozoru, jelikož bude následovat rohový kop.
     
    12
    Na druhé straně hřiště byl k vidění rychlý protiútok Dynama, který byl zakončen střelou, která však Skaláka v brance domácích neohrozila.
     
    11
    Nyní už to vypadalo nadějněji, ale útočnou akci domácích přerušil praporek pomezního rozhodčího.
     
    10
    Více ze hry mají zatím stále fotbalisté Teplic, kteří mají míč více pod kontrolou, ale proniknout obranou svého soupeře se jim zatím příliš nedaří.
     
    9
    Ovšem tentokrát to nemělo příliš dlouhého trvání, další ztráta míče, po které navíc přišel další útočný faul a standardní situaci bude rozehrávat Dynamo.
     
    8
    Navíc je tu i první střela na branku, s kterou si však Lukáš Skalák poradil a u míče jsou nyní domácí hráči.
     
    7
    Nyní už to však hostujícím hráčům alespoň částečně vyšlo a po rychlém útoku si vypracovali první rohový kop tohoto zápasu.
     
    6
    Českým Budějovicím se zatím nedaří, vždy když se dostanou k míči, okamžitě o něj po pár sekundách přicházejí a musí se tak bránit dalším útočním nájezdům domácích.
     
    4
    Úvodní minuty zápasu zatím jasně kontrolující domácí fotbalisté, kteří se snaží dostat před branku svého soupeře.
     
    3
    Avšak i první útok Českých Budějovic neměl dlouhého trvání a s míčem na kopačkách tak nyní mohou kombinovat hráči Teplic.
     
    2
    Rozhodčí Berka poprvé foukl do píšťalky a s úvodním útokem se vytasili domácí fotbalisté, kteří však o míč rychle přišli a navíc se na útočné polovině dopustili faulu, rozehrávat tak bude hostující celek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Skalák – Svoboda, Martirosyan, Procházka, Richter, Bílek, Silajdzija, Strada, Jerhot, Výborný, Krátký
    Náhradníci: Lipš – Richter M., Česlák, Softič, Banjac, Procházka D.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne, Janoch, Bálek, Pasecký, Čadek, Horák, Vít, Hála, Hrachovec, Vaněk
    Náhradníci: Coufal – Duran, Švanter, Tomášek, Tušer

    Rozhodčí: Berka – Štěrba, Melichar.
     
    Dobré a hlavně příjemné nedělní odpoledne při sledování dalšího kola Juniorské ligy. V dnešním souboji 7. kola se svém stadionu představí domácí FK Teplice, kteří od 13:00 přivítají hostující SK Dynamo České Budějovice. Mírným favoritem tohoto duelu jsou právě fotbalisté domácích Teplic, kteří se nacházejí prozatím na 10. místě tabulky se ziskem 8 bodů. To České Budějovice jsou momentálně čtyři příčky pod svým soupeřem, když ze 6 zápasů, které zatím v rámci tohoto ročníku odehráli vybojovali pouze 5 bodů. Textovým přenosem Vás budu provázet já, Dominik Špringer.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Dominik Špringer

    Góly: 18. Výborný, 32. Výborný, 59. Banjac, 63. Banjac, 88. Bílek

    Karty:   28. Bílek (TEP), 60. Svoboda (TEP), 77. Hynek (TEP), 89. Richter (TEP) – 30. Vít (CEB), 58. Čadek (CEB)


    FK Teplice: Skalák – Svoboda(66. Hynek), Martirosyan(46. Banjac), Procházka, Richter(77. Česlák), Bílek, Silajdzija, Strada(70. Softič), Jerhot, Výborný, Krátký(80. Richter M.)
    Náhradníci: Lipš – Richter M., Česlák, Softič, Banjac, Procházka D., Hynek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne(61. Tušer), Janoch, Bálek(83. Švanter,), Pasecký, Čadek, Horák(55. Duran), Vít, Hála, Hrachovec(64. Tomášek), Vaněk
    Náhradníci: Coufal – Duran, Švanter, Tomášek, Tušer

    Rozhodca: Berka – Štěrba, Melichar

    Diváci: 60