Dukla Praha – Bohemians 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta Praha 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Teplice
5:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 06.09.2015, 13:00 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Tak ještě tu je šance pro hostující výběr alespoň na vstřelení čestné branky. Další faul domácích v blízkosti pokutového území je totiž potrestán žlutou kartou, kterou dostává Marek Richter.
     
    77
    V krátkém časovém sledu je tu navíc druhý faul teplických fotbalistů, který je navíc tentokrát oceněn i žlutou kartou, kterou inkasuje střídající Ondřej Hynek.
     
    60
    Jenže Dynamo má okamžitě šanci na snížení! Z velmi zajímavé pozice budou totiž hostující hráči rozehrávat přímý kop a navíc za faul dostává Jan Svoboda žlutou kartu.
     
    58
    Následně je tu navíc druhá žlutá karta pro České Budějovice, tentokrát totiž kapitán Václav Čadek takticky zastavuje rychlý útok domácích.
     
    30
    Tak žlutá karta je v krátkém sledu k vidění i na druhé straně hřiště. Tentokrát táhli nebezpeční útok domácí fotbalisté a opět na levé straně hřiště v blízkosti pokutového území si vybojovali další standardní situaci, faul Víta je navíc oceněn žlutým kartonkem.
     
    28
    Rychlý útok hostujícího výběru byl zabrzděn nedovoleným zákrokem ještě na půlící čáře, za který si domácí Bílek vysloužil první žlutou kartu tohoto zápasu.

    Dominik Špringer

    Góly: 18. Výborný, 32. Výborný, 59. Banjac, 63. Banjac, 88. Bílek

    Karty:   28. Bílek (TEP), 60. Svoboda (TEP), 77. Hynek (TEP), 89. Richter (TEP) – 30. Vít (CEB), 58. Čadek (CEB)


    FK Teplice: Skalák – Svoboda(66. Hynek), Martirosyan(46. Banjac), Procházka, Richter(77. Česlák), Bílek, Silajdzija, Strada(70. Softič), Jerhot, Výborný, Krátký(80. Richter M.)
    Náhradníci: Lipš – Richter M., Česlák, Softič, Banjac, Procházka D., Hynek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne(61. Tušer), Janoch, Bálek(83. Švanter,), Pasecký, Čadek, Horák(55. Duran), Vít, Hála, Hrachovec(64. Tomášek), Vaněk
    Náhradníci: Coufal – Duran, Švanter, Tomášek, Tušer

    Rozhodca: Berka – Štěrba, Melichar

    Diváci: 60