Poprad – Martin 2:3 (kon.) | Trnava – Topoľčany 6:8 (kon.) | Detva – Budapešť 4:1 (kon.)
Trenčín – Kometa Brno 2:2 (kon.) | Miškovec – Bardejov 3:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:2 (1:0, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Piatok 28.08.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Dukla teraz nedokáže zastaviť útoky rýchlejších a silnejších hráčov Komety, medzi kruhmi si nakorčuľoval pre puk Hanzlík, mal čistú šancu, ale jeho strelecký pokus Chábera dokázal vyraziť.
     
    57:15
    Brno dáva gól! Tlak Komety bol stále silnejší a nakoniec priniesol vyrovnanie. Od zadného mantinelu nabil medzi kruhy Koreis a VILÉM BURIAN pohotovo prekonal z prvej trenčianskeho brankára.
    Asistencia: Koreis
     
    56:49
    Po vyhratom bully v pásme sa pred bránu natlačil Burian, ale puk moc podvihol.
     
    54:33
    Drgoň, Dukla. 2 min – hákovanie
     
    54:33
    Rýchly ťukes Buriana s Koreisom, druhý menovaný bol faulovaný v šanci pred bránou.
     
    50:28
    Hlinka, Dukla, 2 min – vrazenie na mantinel
     
    49:59
    Po šikovnej kombinačnej akcii dostával Hruška puk pred odkrytú bránu, už to vyzeralo na gól, ale obetavo zahral Hatala a v páde tutovku hosťujúcemu hráčovi prekazil.
     
    49:11
    Vondráček dostal puk spoza brány do streleckej pozície, ale Chábera mu dobre zmenšil strelecký uhol a pokryl jeho pokus.
     
    48:09
    Až v hre 5 na 5 si Dukla vypracovala možnosť, z ľavého kruhu prudko vystrelil Šišovský a druhýkrát dnes zvonila žrdka za brnenským brankárom.
     
    45:54
    Malec, Brno – 2 min – nedovolené bránenie
    Malec, Brno – 2 min – hrubosť
    Hlinka, Dukla – 2 min – hrubosť
     
    37:39
    Brno dáva gól! JAN HRUŠKA predviedol šikovnú individuálnu akciu, od ľavého mantinelu sa preháčkoval medzi kruhy, odkiaľ bekhendom dostal puk za trenčianskeho brankára.
     
    33:01
    Trenčín dal gól!
    Presilovku Dukla bleskovo využila. Po vyhratom bully od modrej poslal puk medzi kruhy Melichárek a RICHARD PAVLIKOVSKÝ zmenil smer puku, takže ten sa stal pre Faltera nechytateľný.
    Asistencie Melichárek, Dlouhý
     
    32:50
    Burian, Brno, 2 min – podrazenie
     
    31:14
    A po vyhratom vhadzovaní tutovka pre Mrázeka, ten aj dobre zakončil ale Chábera sa dokázal rýchlo presunúť k žrdke a puk elegantne schoval do lapačky.
     
    31:11
    Hruška nakoniec dostal puk pred bránu na Němca, ten zblízka netrafil puk ideálne a neprekonal tak dobre chytajúceho Cháberu.
     
    27:07
    Mrázek, Brno, 2 min – podrazenie
     
    26:40
    Hrubka v rozohrávke Komety dala šancu Trenčanom, už Švec mohol po zisku puku strieľať, ale ešte prenechal Daniškovi, ktorý však ideálnu parketu nezužitkoval.
     
    25:55
    Dukla, 2 min – seknutie
    Brno, 2 min – seknutie
     
    24:23
    Dlouhý, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    23:01
    Prečíslenie 3 na 1 pre hostí. Burian z ľavej strany predložil napravo Vondráčekovi, ale ten z prvej nastrelil len betón presúvajúceho sa brankára.
     
    16:33
    Hochel, Dukla, 2 min – držanie
     
    16:33
    Ptáček z tesnej blízkosti nedostal puk za Cháberu, Káňa bol následne faulovaný.
     
    12:30
    Honejsek vletel s pukom do pásma, po prudkej jedovke spoza hráča síce netrafil bránu, ale následne mu dobrú pozíciu vyrobil prihrávkou Káňa, avšak Chábera bol po strele na svojom mieste.
     
    06:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyhrala vhadzovanie v útočnom pásme, pohotovú strelu JOZEFA ŠVECA síce Falter reflexívne zachytil, no puk mu prepadol za chrbát.
    Asistencia: Daniška
     
    05:20
    Ešte z prvej akcie svojho tímu ťažil Hlinka, puk ostal pred brankárom, ale trenčiansky hráč ho nedokázal prepasírovať cez ležiaceho brankára.
     
    05:15
    Tutovka Trenčanov! Drgoň skvelým pasom vysunul na útočnú modrú Koyša, ten pred bránou ešte vylepšil pozíciu pre Zlochu, ale center tretieho útoku Dukly nezasunul do odkrytej brány.
     
    03:05
    Hudec zaviezol puk do pásma, potom mu však odskočil, no šťastne rovno medzi kruhy na hokejku Dlouhého, ktorý pohotovo strieľal. Falter puk prikryl na dvakrát.
     
    02:05
    Hlinka sa od modrej rútil z uhla sám na brankára, nastrelil žrdku brnenskej brány.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 7. Švec (Daniška), 34. Pavlikovský (Melichárek, Dlouhý) – 38. Hruška, 58. Burian (Koreis)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kompas) – Richard Pavlikovský, Holenda, Zaťko, Hatala, Nechala, Drgoň, Trefný, Hochel – Gašparovič, R.Dlouhý, Melichárek – Šišovský, Nemec, Vozdecký – Koyš, Zlocha, Hlinka – Hudec, Daniška, Švec
    HC Kometa Brno: Falter (Čiliak) – T.Kaberle, Stehlík, Hanzlík, Ptáček, Malec, Kuboš, Šnajnar – V.Němec, J.Hruška, Ostřížek – Mrázek, Honejsek, Káňa – Vondráček, Koreis, Burian – Raška

    Rozhodca: Lokšík – Jurčiak, Nosek