Skalica – Trnava 2:3 (kon.) | Ružomberok – Žilina 2:2 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
Nedeľa 16.08.2015, 16:30 • NTC Poprad • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    79
    Žilina dala gól!
    Žilinčanom sa druhýkrát v priebehu zápasu podarilo vyrovnať! William získal loptu pred šestnástku a pekne ju mimo ofsajdu posunul na MATEJA JELIĆA, ktorý tvrdou strelou nedal šancu Tofiloskemu! V priebehu zápasu to je jeho druhý gól.
     
    48
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberčania strieľajú v úvode polčasu druhý gól! MICHAL FAŠKO sa šikovne vyhol ofsajdovej pasci a z vnútra šestnástky podstrelil ruku brankára Volešáka a posiela Ružu do vedenia!
     
    31
    Žilina dala gól!
    Šošoni vyrovnávajú skóre o 18 minút! Z pravej strany sa do šestnástky dostal center, s ktorým mali Ružomberčania problémy a loptu sa snažili čo najrýchlejšie odkopnúť. Dostal sa najprv k nej Káčer, ktorého Tofiloski ešte vychytal, ale na následnú dorážku od MATEJA JELIĆA už nesiahol!
     
    13
    Ružomberok dal gól!
    Krásna akcia Ruže sa končí gólom v žilinskej sieti! Lupták sa šikovne dostal na ľavej strane cez Špaleka, následne sa priblížil ku brankárovi a posunul do malého vápna na kopačku TOMÁŠA ĎUBEKA, ktorý sa už z tesnej blízkosti nemýlil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 13. Ďubek (Lupták), 48. Faško – 31. Jelić (Káčer), 79. Jelić (Alves de Oliveira)

    Karty:   78. Rosa (RUZ), 90+2. Rosa (RUZ) – 39. Bénes (ZIL), 44. Paur (ZIL), 90+2. Škvarka (ZIL)   90+2. Boszorád (RUZ)


    MFK Ružomberok: Tofiloski – Kružliak, Maslo, Ďubek (82. Maslo), Faško (74. Daghbashyan) – Rosa, Lupták, Nagy, A. Lovás (70. Masaryk) – Boszorád, Zošák.
    Náhradníci: Šavol – Cheptine, Ondrek, Maslo, Daghbashyan, Masaryk, Jakubko.

    MŠK Žilina: Volešák – Škriniar, Káčer, Paur, Špalek (54. Alves de Oliveira) – Pečovský, Vavro (70. Škvarka), Letić, Bénes – Mihálik (21. Čmelík), Jelić.
    Náhradníci: Le Giang – Hučko, Michlík, Alves de Oliveira, Mazáň, Čmelík, Škvarka.

    Rozhodca: Smolák – Pozor, Roszbeck

    Diváci: 1 887