Slovan Bratislava U21 – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Pohronie – Dunajská Lužná 0:0 (kon.) | Sereď – Senec 1:0 (kon.)
Košice – Spiš. N. Ves 1:0 (kon.) | Dolný Kubín – Poprad 0:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
2:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 16.08.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že juniori Slovana zdolali B. Bystricu tesne 2:1, sa s vami lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa aj pri prenosoch na Onlajny.eu! (12:22:45)
     
    V súboji dvoch tímov, ktoré doteraz nezískali ešte ani bod, sa napokon raduje rezerva bratislavského Slovana. Domáci otočili nepriaznivý priebeh, keď hneď v úvode prehrávali. Ich výhra je viac-menej zaslúžená, určite si vypracovali viac šancí. Veľmi dobrý výkon podala aj B. Bystrica, ktorá sa vyznačovala hlavne bojovnosťou a obetavosťou. Celkovo sme sledovali nadpriemerný ligový zápas.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Slovan mohol definitívne rozhodnúť! Záhumenský vyslal krížny volej z hranice šestnástky a Maťašovský exportne vyrazil, Gašparovičova strela potom bola zrazená na roh!
     
    90+1
    Belasí zo štandardky necentrovali do šestnástky, ale naopak, podržali loptu pri rohovej zástavke a získali cenný čas.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Blížime sa do samotného záveru stretnutia, Slovan drží loptu na polovici B. Bystrice, teraz si navyše Sabo vypýtal faul a belasí budú zahrávať štandardku.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Marek Šovčík, prichádza Michal Šufliarský.
     
    88
    Kuriózna situácia – brankár Slovana Valašík veľmi dôrazne usmerňoval svojich spoluhráčov a nadával im za zlé postavenie, popritom zdržoval výkop a za to vidí žltú kartu.
     
    88
    Po následnom centri z rohu hlavičkoval uprostred šestnástky Nikolič, loptu netrafil zle, napokon však letela vedľa pravej žrde domácej brány.
     
    87
    Ešte v šanci aj Šovčík, ktorý mohol vyrovnať z pravej strany šestnástky, strieľal tesne spoza päťky, Valašík dobre vybehol a zrazil jeho pokus na roh.
     
    86
    B. Bystrica mohla nečakane udrieť! Domáci sa zabudli vpredu a razom z toho bolo prečíslenie troch proti dvom, Garagić v šestnástke napokon nedokázal vystreliť, bol zablokovaný vracajúcimi sa obrancami!
     
    85
    Čikoš sa ešte vydal dopredu a snažil sa prestreliť obranu hostí, jeho pokus zastavil jeden z dobre postavených hráčov súpera.
     
    84
    Slovan to naďalej skúša, Malý našiel vysokým oblúčikom pred šestnástkou hostí Ďuriša, ktorý tam ale nedokázal prejsť cez obrancu.
     
    83
    Gašparovič v strede poľa tvorí hru Slovana, teraz vyslal dlhý center k čiare Záhumenskému, jeho prihrávku do šestnástky zastavil obranca.
     
    82
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Robert Matejka, prichádza Marek Sokol.
     
    82
    Domáci už majú za obranou súpera viac priestoru, Matejka tam ale teraz nezachytil dlhý center, inak by postupoval sám na brankára.
     
    81
    Slovan sa už nemusí tak tlačiť dopredu, domáci teraz kombinujú a hľadajú okienka v obrane súpera. B. Bystrica sa snaží čo najskôr dostať k lopte a vyraziť vpred.
     
    80
    Hostia neuspeli po centri z rohového kopu, hlavička WIlwébera tam letela nad brvno, Valašík tak môže v pokoji odkopávať od brány.

    Tomáš Schügerl

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 28. Matejka, 77. Hubert – 2. Garagić

    Karty:   66. Lády (SBB), 76. Matejka (SBB), 88. Valašík (SBB) – 16. Zečević (BBY), 41. Savić (BBY), 61. Nikolič (BBY)   50. Savić (BBY)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Čikoš, Záhumenský, Malý, Kotula (30. Hubert) – Lády, Lásik, Gašparovič, Peltier (64. Sabo) – Matejka, Ďuriš
    Náhradníci: Šlahor (NB), Sokol, Molnár, Majerčák, Hubert, Nagy, Sabo

    MFK Dukla Banská Bystrica: Maťašovský – Snitka, Wilwéber, Nikolič, Vodecký – Urgela (55. Pančík), Kostadinov, Savič, Garagič – Zečevič (70. Hric), Šovčík
    Náhradníci: Polóny (NB), Zázrivec, Gombala, Hric, Pančík, Šufliansky

    Rozhodca: Ochotnický – Ferenc, Štrbo