Senica – Trnava 0:0 (kon.) | Žilina – Dunajská Streda 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (0:1)
MFK Ružomberok
Nedeľa 09.08.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    61
    Slovan dal gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan v rozmedzí piatich minút otáča zápas a dostáva sa do vedenia! Predchádzala tomu hrubá chyba v defenzíve hosťujúceho tímu. Róbert Vittek priťukol Priskinovi hlavou loptu po dlhom centri, TAMÁS PRISKIN uspel v tvrdom osobnom súboji s obrancom, dostal sa k lopte a zoči-voči Tofiloskému presnou strelou k ľavej žrdi nezaváhal!
    Asistencia: Róbert Vittek
     
    56
    Slovan dal gól!
    Je vyrovnané, šance Slovana rezultujú vo vytúžený vyrovnávajúci zásah! Po dvoch rohových kopoch v krátkom slede pokračovala aktivita Slovana, od ľavej postrannej čiare centroval Podaný a v na bližšej žrdi hlavičkoval neobsadený DÁVID HUDÁK, ktorý vymietol pravý horný roh brány!
     
    13
    Ružomberok dal gól!
    Neskutočný futbalový okamih, Ružomberok z nevinnej akcie šokoval domácich a otvára skóre! Ďubek mal dostatok priestoru na ľavej strane a takmer od postrannej čiary vyslal nádherný krížny center až na vzdialenejšiu stranu šestnástky, kde ostal za obranou zabudnutý PAVOL MASARYK, Mucha s ním išiel do súboja, avšak márne a Masaryk loptu hlavou umiestnil do odkrytej časti brány!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 56. Hudák (Podaný), 61. Priskin (Vittek) – 13. Masaryk (Ďubek)

    Karty:   23. Zošák (RUZ), 42. Jakubko (RUZ)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Gorosito, Hudák, Saláta, Podaný – M. E. González, Štefánik – Mészáros (86. Oršula), Milinkovič (C) (90+2. Kotula), Kubík (46. Vittek (C)) – Priskin.
    Náhradníci: Krnáč – Záhumenský, Kotula, Oršula, Vittek (C).

    MFK Ružomberok: Tofiloski – Boszorád, Maslo (66. Faško), Maslo (C), Kružliak – Zošák, Lupták, Nagy, Ďubek (79. Cheptine) – Jakubko (66. A. Lovás), Masaryk.
    Náhradníci: Šavol – Ferenčík II., Cheptine, A. Lovás, Ondrek, Daghbashyan, Faško.

    Rozhodca: Chmura – Chládek, Žákech

    Diváci: 851