Ghana – Mali 0:3 (kon.) | Srbsko – Maďarsko 2:1 (po pr.) | USA – Kolumbia 1:0 (kon.)
Ukrajina – Senegal 1:1 (1:3 po pen.)
koniec
Ghana
0:3 (0:1)
Mali
cz Streda 10.06.2015, 06:00 • Westpac Stadium, Wellington • Majstrovstvá sveta U20 • Osemfinále
Predzápasové kurzy
    Výborný zákrok Atiho na závěr!
     
    90+2
    Souleymane Diarra teď na hranici vápna krásně narazil míč střídajícímu Hamidou Traorému, který se opřel do míče z první. Lawrence Ati si připsal na závěr výborný zákrok!
     
    89
    Mali střídá také potřetí! Diadie Samassekou si přivodil nějaké zranění a trenér Fanyeri jej raději stahuje ze hry! Na jeho místo nastupuje Malick Touré!
     
    84
    Ghana střídá naposledy v tomto zápase! Svůj pobyt na tráníku ukončil Emmanuel Boateng, kterého nahrazuje na posledních pár minut David Atanga.
    Aboubacar DOUMBIA - 0:3
     
    81
    Mali právě vstřelilo branku!
    A Mali se prosazuje potřetí a o postupujícím je rozhodnuto! Adama Traoré se dostal k míči na hranici vápna a poslal krásnou přihrávku na ABOUBACARA DOUMBIU, který se dostal za obranu a poslal krásný "lobík" přes bezmocného Atiho!
    Velká šance Gbakleho
     
    77
    Dieudonne Gbakle nyní "vykoupal" na pravé straně Kpoza a šel do zakončení. Brankáři Atimu se však dostal příliš blízko a ten jeho střelu vyrazil! Následná rána Traorého byla zablokována!
     
    75
    I Mali střídá poprvé v dnešním zápase! Dnes na trávníku skončil Mohamed Diallo, kterého nahrazuje obránce Hamidou Traoré, který bude mít na starost zejména defenzivní práci!
     
    66
    První žlutou z týmu Ghany dostává Godfried Donsah, který u postranní čáry velmi ostře zajel pod nohy Doumbii. Kdyby Ghana dokázala postoupit, tento hráč by trenéru Tettehovi chyběl!
     
    65
    Ghana provádí i druhé střídání! Svůj pobyt na trávníku právě ukončil Samuel Tetteh, na jeho pozici nastupuje Benjamin Tetteh.
     
    64
    Ve vápna Mali došlo ke kontaktu Maïgy a Attobraha! Hlavní rozhodčí však neodpískal, ačkoliv zákrok stopera Mali byl na hraně!
     
    56
    Ghana provádí první střídání v tomto zápase! Svůj pobyt na hřišti ukončil Barnes Osei, který má nějaké drobné zranění. Na jeho post naskakuje Abrahaam Attobrah!
    Dieudonne GBAKLE - 0:2
     
    53
    Mali právě vstřelilo branku!
    No tak to byla fotbalová paráda! Mali dává svůj druhý gól v zápase a dělá výrazný krok k postupu! Ve středu pole zaváhal Kpozo, který daroval míč DIEUDONNEMU GBAKLEMU, ten si jej navedl do středu hřiště a poslal krásnou střelu! Ta po odrazu od břevna zapadla do branky!
    Další nevyužitá příležitost Ghany
     
    49
    Do velké příležitosti se dostal Emmanuel Boateng, který obdržel výbornou přihrávku od Abogaye. Jenže jmenovec slaného záložník svůj únik do úspěšného konce nedovedl!
     
    45+1
    Ghana mohla v samotném závěu prvního poločasu udeřit! Barnes Osei našel ve vápně volného Boatenga, který vystřelil z první. Jeho střelu však lapil Diarra!
     
    44
    První žlutá karta dnešního utkání jde na účet Hamidou Maïgy, který se ve středu hřiště prezentoval opravdu tvrdý zákrokem na Yeboaha a může být rád, že to je jen žlutá.
    Výborný zákrok Diarry
     
    37
    Před vápnem nyní dostal opravdu hodně prostoru Yaw Yeboah, který si střelu připravil a hodně nebezpečně vypálil. Naštěstí pro Mali střela šla spíše do středu a Djigui Diarra výborně zasáhl!
    Nebezpečná střela Diarry
     
    28
    Další obrovská šance Mali! Do vápna se dostal důrazný Soulemmane Diarra, který se protlačil až do zakončení! Jeho tvrdou ránu vyrazil gólman Ati na rohový kop!
    Diadie SAMASSEKOU - 0:1
     
    20
    Mali právě vstřelilo branku!
    A Mali je za úvodní aktivitu odměněno první brankou v utkání! Ve středu hřiště si DIADIE SAMASSEKOU narazil ve středu pole hned dvakrát s Traorém a následně se před vápnem opřel do míče. Jeho přízemní rána prošla přesně k tyči a Mali se dostává do vedení!
    Zajímavá střela Diarry
     
    16
    Tak to byla první vážnější šance! Před vápnem měl míč na kopačce Traoré, který jej přenechal Soulemmanemu Diarrovi, ten vyslal hodně zajímavou střelu! Ati musel vytáhnout hodně pěkný zákrok!

    Jan Havlovic

    Góly: 20. Samassekou (Traoré), 53. Gbakle, 81. Doumbia (Traoré)

    Karty:   66. Donsah (GHA) – 44. Maïga (MLI)


    Ghana: Ati – Kpozo, Ntim, Aidoo, Fobi – Yeboah, Donsah – Boateng, Abogaye, Osei (56.Attobrah) – Tetteh
    Náhradníci: Bempah, Yeboah, Attaobrah, Baah, Atanga, Adjei, Seidu, Tetteh, Prosper

    Mali: Diarra – Koné, Coulibaly, Maïga, Sacko – Diarra, Samssekou – Gbakle, Traoré, Doumbia – Diallo
    Náhradníci: Baye, Konaté, Guindo, Traoré, Touré, Sissoko, Diabate, S.Traore

    Rozhodca: Grisha – Ahmed Ali, O´Micheael