Ghana – Mali 0:3 (kon.) | Srbsko – Maďarsko 2:1 (po pr.) | USA – Kolumbia 1:0 (kon.)
Ukrajina – Senegal 1:1 (1:3 po pen.)
koniec
Ghana
0:3 (0:1)
Mali
cz Streda 10.06.2015, 06:00 • Westpac Stadium, Wellington • Majstrovstvá sveta U20 • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    MALI
    Afircký tým se představil ve velmi vyrovnané skupině D. Jeho soupeři byli Mexiko, Urugay a Srbsko. Úvodní utkání odehrálo Mali v zápase proti Mexiku a do šampionátu Mali vstoupilo vítězně. Mexiko porazilo dvěma brankami v závěru 2:0! V dalším zápase proti Srbsku si však Afričané postup nepojistili. V zápase s Srbskem prohráli 0:2 a rozhodnout muselo poslední utkání! O druhé místo si to Mali rozdalo s Uruguayí. Zápas skončil 1:1 a o týmu, který se umístí na druhé pozici musel rozhodnout los, neboť oba týmy měly stejný bodový zisk, skóre a vzájemný zápas! Los nakonec vyhrála Uruguay a na Mali zbylo třetí místo, díky dobrému bodovému zisku však Mali i tak postoupilo do osmifinále!

    Do dnešního utkání však Mali nevstupuje v roli favorita, nicméně svého soupeře velmi dobře zná a budou rozhodovat maličkosti!
     
    GHANA
    Africký tým se představil v základní skupině B, kde se představil ve společnosti Rakouska, Argentiny a Panamy! Úvodní utkání sehrála Ghana s mladíky z Rakouska. Na úvod druhého poločasu se dostali do vedení Evropané. V samotném závěru však srovnal Yeboah a zajistil tak Ghaně zisk jednoho bodu! V dalším utkání sehrála Ghana dramaticky zápas s Argentinou a nakonec dokázala vyhrát 3:2! V posledním zápase potřebovala Ghana potvrdit postup v zápase proti Panamě. Osm minut před koncem se prosadil Boateng a zajistil Ghaně postup do osmifinále z prvního místa!

    Svěřenci Sellase Tetteha sice skupinu vyhráli, nicméně žádnými úchvatnými výkony se na Novém Zélandu zatím nepředstavili. Proti Mali však budou favoritem, který by měl tuto roli také potvrdit!

    Nejlepším střelce Ghany na tomto turnaji je momentálně Yah Yeboah, který se dokázal prosadit již dvakrát!
     
    Hezké středeční ráno všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Mistrovství světa hráčů do dvaceti let na Novém Zélandu dospělo již do své osmifinálové fáze! My se společně zaměříme na zápas dvou afrických týmu, ve kterém se střetne Ghana s Mali. Úvodní výkop je naplánován v 6:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    Ghana: Ati – Kpozo, Ntim, Aidoo, Fobi – Yeboah, Donsah – Boateng, Abogaye, Osei – Tetteh
    Náhradníci: Bempah, Yeboah, Attaobrah, Baah, Atanga, Adjei, Seidu, Tetteh, Prosper

    Mali: Diarra – Koné, Coulibaly, Maïga, Sacko – Diarra, Samssekou – Gbakle, Traoré, Doumbia – Diallo
    Náhradníci: Baye, Konaté, Guindo, Traoré, Touré, Sissoko, Diabate, S.Traore

    Rozhodčí: Grisha – Ahmed Ali, O´Micheael.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní arbitr Ghead Garisha z Egypta právě zahájil dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měli k dispozici fotbalisté Ghany, kteří se dostali s míčem na vlastní polovinu a zakládají postupný útok.
     
    1
    Na polovině Mali se prvním nedovoleným zákrokem prezentoval Hamidou Maïga, který poslal k zemi unikajícího Abogaye. Ghana tak zůstane u míče a má možnost ohrozit branku Diarry.
     
    2
    Pěknou kličku na levé straně nyní udělal Deiudonne Gbakle. Pro jeho parádičku však neměl pochopení Donsah, který ho poslal nemilosrdně k zemi!
     
    3
    Boateng se pokoušel uvolnit rychlým pasem za obranu Samuela Tetteha, který však dle názoru vybíhal z ofsajdového postavení. Opakované záběry potvrdily opak!
     
    4
    Na levé straně kombinovala dvojice Gbakle a Koné. Do jejich kombinace se vložil nedovoleným zákrokem Barnes Osei a Mali má k dispozici standardní situaci, první v tomto zápase!
     
    5
    Zajímavý centr poslal do vápna sám postižený Dieudonne Gbakle, který svým nadýchaným centrem hledal na malém vápně Coulibalyho. Míč však odhlavičkoval Aidoo.
     
    6
    Zajímavý míč na pravé straně došel k Emamanuelu Boatengovi, který však měl proti sobě Maïgu, jenž se výborně vrátil. Jmenovec záložníka Schalke se pokoušel najít ve středu pole Tetteha, avšak přihrávka přesná nebyla.
     
    7
    Pro techcnické kousky Dieudonne Gbakleho neměl ve středu hřiště pochopení Clifford Aboagaye, který poslal mladého hráče Mali k zemi!
     
    8
    Na levé straně nyní pokazil jednoduchou přihrávku Aboagaye, který nazamal Sackovi, ten si však míč špatně zpracoval, a ten mu ujel do zámezí. U míče tak nakonec přecijen zůstane Ghana.
     
    9
    Yeboah hledal nádherným pasem za obranu Boatenga, což se mu nakonec také podařilo. Počínání Emmanuela již však tak dobré nebylo a Ghana nakonec míč ztrácí.
     
    10
    Na pravé straně se po dobré přihrávce od Gbakleho dostal k odcentrování míče Soulemmane Diarra. Jeho centr byl však přetažený a míč doskákal do zámezí!
     
    11
    K první střele tohoto zápasu se dostala "domácí" Ghana. Yeboah vykombinoval pozici pro Clifforda Aboagaye, jenže tomu rána nesedla a poslal míč vysoko nad branku.
     
    11
    O pár chvil později registrujeme další střelu Ghany. Dopředu si to namířil Barnes Osei, který vystřelil přes obránce Coulibalyho. Diarru však nepropálil!
    Na Westpac Stadium zatím příliš diváků není

     
    12
    Na pravé straně nedokázal udržet míč Doumbia, kterého našek pěkným pasem stoper Maïga. U míče tak bude Ghana, která může zamířit do útoku.
     
    13
    Dobrou práci odvedl na pravé straně Barnes Osei, kterému se podařilo udržet míč i přesto, že měl proti sobě hned dvojici protihráčů. Výsledkem akce je autové vhazování Ghany!
     
    14
    Kombinace Mali byla hodna pomalá a čitelná. Vše tak rozsekl Diadie Samassekou, který z dobrých 25 metrů vypálil. Jeho střele však chyběla razance a míč proskákal kolem pravé tyče Atiho branky.
     
    16
    Tak to byla první vážnější šance! Před vápnem měl míč na kopačce Traoré, který jej přenechal Soulemmanemu Diarrovi, ten vyslal hodně zajímavou střelu! Ati musel vytáhnout hodně pěkný zákrok!
    Zajímavá střela Diarry
     
    17
    Mali je zatím v posledních minutách daleko aktivnějším týmem a Ghana se zatím nemůže dostat do zápasu, což se příliš nečekalo.
     
    19
    Momentálně jeu míče Ghana, která rozehrává od vlastní branky a vyčkává. Stopeři Ghany čekají až jejich spoluhráči naběhnout do ideálních pozic!
     
    20
    Mali právě vstřelilo branku!
    A Mali je za úvodní aktivitu odměněno první brankou v utkání! Ve středu hřiště si DIADIE SAMASSEKOU narazil ve středu pole hned dvakrát s Traorém a následně se před vápnem opřel do míče. Jeho přízemní rána prošla přesně k tyči a Mali se dostává do vedení!
    Diadie SAMASSEKOU - 0:1
     
    22
    Výborný obranný zákrok předvedl stoper Souleymany Coulibaly, kterého však následně ošlivě atakoval Boateng a hráč Mali odchází po lékařském ošetření za postranní čáru.
     
    23
    Fotbalisté Mali momentálně kombinují na útočné polovině. Hráči Ghany však začali napadat daleko aktivněji, čímž ztěžují Mali rozehrávku.
     
    24
    Teď to již Mali v kombinaci přehnalo a nepřesné přihrávce Gbakleho se k míči dostává Osei, který jej vyváží na útočnou polovinu.
     
    25
    Barnes Osei velmi ostře atakoval Adama Traorého na polovině Mali. Egyptský rozhodčí neváhal a odpískal nedovoleným zákrok!
     
    26
    Velmi dobré napadání předvedl Gbakle, který nevypustil souboj s Oseiem a nakonec může slavit úspěch. Míč se jako poslední odrazil od záložníka Ghany a vhazovat bude Mali!
     
    27
    Stoper Joseph Aiddo se pokoušel najít za obranou Tetteha, který však ve finální fázi podklouzl a míč si v klidu mohl zpracovat Maïga, který vzápětí zakládá útočnou akci!
     
    28
    Další obrovská šance Mali! Do vápna se dostal důrazný Soulemmane Diarra, který se protlačil až do zakončení! Jeho tvrdou ránu vyrazil gólman Ati na rohový kop!
    Nebezpečná střela Diarry
     
    29
    Z prvního rohového kopu Mali však žádné nebezpečí pro branku Lawrence Atiho nehrozilo. Obrana Ghany si počínala velmi dobře a centr odvrátila do bezpečí.
     
    30
    Ve středu pole se prezentoval nedovoleným zákrokem jeden z hráčů Ghany. Mali se tak může vrhnout na svou postupnou kombinaci. Hráči Mali jsou zatím v kombinaci velmi šikovní a dokáží obraně Ghany "zatopit"!
     
    31
    Mali však míč příliš dlouho neudrželo a dopředu již spěchá Ghana, jmenovitě Samuel Tetteh, který má na pravé straně opravdu hodně místa!
     
    32
    Z pravé strany se nakonec dostal k centru Donsah, jenže jeho centr zablokoval na rohový kop stoper Souleymane Coulibalyho. I Ghana si tak kopne svůj první roh v zápase!
     
    33
    Rozehrávky se ujal Barnes Osei, jehož centru se snesl na hranici malého vápna. Zde však kraloval Maïga, který míč bezpečně odhlavičkoval.
     
    33
    Mali se dostala do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Souleymane Diarra, ten však vzal protiútoku na sebe a vystřelil z dobrých 25 metrů. Jeho technickou ránu navíc gólman Ati v pohodě lapil!
     
    34
    Hra v posledních minutách lehce ztratila spád. Ve hře obou týmů sledujeme hodně nepřesností a zejména kombinace Ghany již do zakončení prakticky nevede.
     
    35
    Útočnou akci Ghany zastavuje útočným faulem Barnes Osei, který poslal k zemi hodně aktivního Souleymane Diarru!
     
    36
    Na pravé straně se pokoušel něco vymyslet Falaye Sacko, který se pokoušel odcentrovat. Proti byl však Kpozo, který jeho pokus zablokoval a sm může vyrazit do útoku!
     
    37
    Před vápnem nyní dostal opravdu hodně prostoru Yaw Yeboah, který si střelu připravil a hodně nebezpečně vypálil. Naštěstí pro Mali střela šla spíše do středu a Djigui Diarra výborně zasáhl!
    Výborný zákrok Diarry
     
    38
    U míče je momentálně Ghana, která se pomalým krokem přesouvá na útočnou polovinu. Mali však napadání pojalo hodně aktivně a Ghana to nemá při rozehrávce jednoduché.
     
    39
    Před vápnem dostal opět hodně prostoru Yeboah, který se tentokrát rozhodl pro příhrávku místo střely a to neměl dělat. Jeho pas totiž zablokovala obrana Mali, která následně s lehkými problémy míč odkopla do bezpečí.
     
    41
    Výbornou praci odvedl ve vápně Mohamed Diallo, který se dokázal uvolnit v souboji s Aidooem a poslal lehký pas na Doumbiu. Ten si však míč nedokázal zpracovat a nadějná akce Mali končí!
     
    42
    Mali opět kombinovalo v okolí vápna. Diallo opět vymýšlel zajímavou přihrávku pro své spoluhráče, tentokrát to bylo pro Barnese Osei. Ten však zavadil o Ntima a poroučel se k zemi.
     
    43
    Z levé strany posílal do vápna centr Kpozo, který však v pohodě zachytil gólman Djigui Diarra. Ten vůbec nikam nespěchá, neboť si je vědom příznivého vývoje utkání pro Mali!
     
    44
    Na levé straně se dokázal uvolnit Gbakle, který následně předával míč do vápna pro Adamu Traorého. Tomu však nesedlo zpracování a míč mu ujel!
     
    44
    První žlutá karta dnešního utkání jde na účet Hamidou Maïgy, který se ve středu hřiště prezentoval opravdu tvrdý zákrokem na Yeboaha a může být rád, že to je jen žlutá.
     
    45
    Hlavní arbitr nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    Ghana mohla v samotném závěu prvního poločasu udeřit! Barnes Osei našel ve vápně volného Boatenga, který vystřelil z první. Jeho střelu však lapil Diarra!
     
    45+1
    První poločas skončil.
    Momentka z prvního poločasu

     
    První poločas na Westpac Stadium nabídl hodně zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili lépe hosté a jejich aktivita se vylatila již ve 20. minutě, kdy Traoré ve středu hřiště narazil Diadie Samasekouovi, a ten se trefil přesně k tyči! Další velkou šanci mělo opět Mali, Diarrovu střelu však vytáhl Ati. Ve 37. minutě se konečně předvedla také Ghana. Hodně nebezpečnou střelu vyslal Yeboah, jenže Diarra udržel Mali ve vedení!

    Ghana tak má před druhým poločasem co dohánět, druhá půla začne přibližně v 7:01!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    I do druhého poločasu vstoupili aktivněji fotbalisté Mali. Na pravé straně se pokoušel odcnetrovat Samssekou, avšak Kpozo jeho myšlenku přečetl a míč zablokoval do zámezí.
     
    47
    Yousouf Koné to teď přehnal s důrazem při bránění a poslal k zemi Doumbiu. Ghana tak zůstane u míče a může kombinovat na útočné polovině.
     
    48
    Ghana momentálně kombinuje na útočné polovině. K centru se dostal Boateng, jeho centr zblokoval Sacko a míč skončil v rukavicích gólmana Diarry.
     
    49
    Do velké příležitosti se dostal Emmanuel Boateng, který obdržel výbornou přihrávku od Abogaye. Jenže jmenovec slaného záložník svůj únik do úspěšného konce nedovedl!
    Další nevyužitá příležitost Ghany
     
    50
    Po velmi tvrdém zákroku Samassekoua zůstal ležet na trávníku Barnes Ose, kerý je momentálně v péči lékařů a pomalu odchází za postranní čáru.
     
    52
    Na pravé straně se pokoušel udržet míč Yousouf Koné, což se mu povedlo, nicméně byl nepříjemně zasažen do ramene od Yeboaha. Uvidíme, zda-li bude obránce Mali schopen pokračovat!
     
    53
    Mali právě vstřelilo branku!
    No tak to byla fotbalová paráda! Mali dává svůj druhý gól v zápase a dělá výrazný krok k postupu! Ve středu pole zaváhal Kpozo, který daroval míč DIEUDONNEMU GBAKLEMU, ten si jej navedl do středu hřiště a poslal krásnou střelu! Ta po odrazu od břevna zapadla do branky!
    Dieudonne GBAKLE - 0:2
     
    55
    "Domácí" Kingsley Fobi nalétl do stopera Koného a zřejmě se nepříjemně udeřil do hlavy. Momentálně jsou u něj lékaři a uvidíme, jak to s tímto mladým obráncem bude!
     
    56
    Ghana provádí první střídání v tomto zápase! Svůj pobyt na hřišti ukončil Barnes Osei, který má nějaké drobné zranění. Na jeho post naskakuje Abrahaam Attobrah!
     
    58
    Mali nyní hraje to, co potřebuje. Míč drží daleko od vlastní branky a pokouší se šetřit vteřinky na útočné polovině. Času však zbývá ještě mnoho!
     
    59
    Hostující Mali rozehrávalo standardní situaci, které se ujal Falaye Sacko. Jeho centr však hned na přední tyči odhlavičkoval Aidoo. Hra však pokraučuje a míč mají na kopačkách opět fotbalisté Mali!
     
    60
    Mali se nakonec dostalo do zakončení. Střelu z hodně velké vzdálenosti vyslal Hamidou Maïga, který však nemířil přesně a Ati nemusel zasahovat.
     
    61
    Trenér Ghany Sellas Tetteh zamyšleně stojí u postranní čáry a pokouší se vymyslet taktiku na poslední hůlhodinku hry!
     
    62
    Ghana vykombinovala pozici pro Kpoza na levé straně, který odcentroval do vápna. Jeho centr se však již dostal do zámezí, což postřehl pomezní a následuje odkop od branky Diarry.
     
    64
    Ve vápna Mali došlo ke kontaktu Maïgy a Attobraha! Hlavní rozhodčí však neodpískal, ačkoliv zákrok stopera Mali byl na hraně!
     
    65
    Ghana provádí i druhé střídání! Svůj pobyt na trávníku právě ukončil Samuel Tetteh, na jeho pozici nastupuje Benjamin Tetteh.
     
    66
    První žlutou z týmu Ghany dostává Godfried Donsah, který u postranní čáry velmi ostře zajel pod nohy Doumbii. Kdyby Ghana dokázala postoupit, tento hráč by trenéru Tettehovi chyběl!
     
    67
    Ghana v posledních minutách navyšuje svůj tlak a před malou chvílí vybojovala i rohový kop. Svůj první ve druhém poločase!
     
    68
    Rozehrávka se Abogayemu povedla a centr letěl na malé vápno. Ven z branky šel gólman Diarra, který míč vyboxoval, nicméně inkasoval tvrdý úder od Tetteha!
     
    69
    Gólman Djigui Diarra si chvíli poležel na trávníku, avšak to vypadá, že by měl být schopen pokračovat ve hře! Mali opět ušetřilo nějaké cenné vteřinky!
     
    70
    Emmanuel Ntim hledal svým dlouhým nákopem na pravé straně Attobraha. Centr byl však přetažený a příliš dlouhý a střídající hráč neměl šanci míč stihnout!
     
    71
    Do zajímavého úniku za obranu se dostal právě Ntim, kterého našel Kpozo. Problém byl, že Ntim se nacházel v ofsajdovém postavení a do zakončení se tak nedostal.
     
    72
    Na pravé straně se nyní prezentoval nedovoleným zákrokem Cliffor Aboagaye, který poslal k zemi Adamu Traorého! Mali tak zůstane u míče a může ušetřit nějaké vteřinky na soupeřově polovině!
     
    73
    V posledních minutách je jednoznačně nejlepší Mali, které se drží v dostatečné vzdálenosti od branky Diarry a to svěřemcům Fanyeriho Diarry stačí!
     
    74
    Na pravé straně si dokázal poradit Attobrah s bránícím Coulibalym a mohl postupovat do vápna. Jeho následná přihrávka, která směřovala na hranici vápna, však nebyla přesná!
     
    75
    I Mali střídá poprvé v dnešním zápase! Dnes na trávníku skončil Mohamed Diallo, kterého nahrazuje obránce Hamidou Traoré, který bude mít na starost zejména defenzivní práci!
     
    76
    Mali opět dokázalo vybojovat míč na útočné polovině a navíc může samo udeřit! Ghana je v posledních minutách bezmocná!
     
    77
    Dieudonne Gbakle nyní "vykoupal" na pravé straně Kpoza a šel do zakončení. Brankáři Atimu se však dostal příliš blízko a ten jeho střelu vyrazil! Následná rána Traorého byla zablokována!
    Velká šance Gbakleho
     
    78
    Mali je výborně takticky připraveno a závěr zápasu zvládá na jedničku! Svého soupeře zatím do žádné vážnější šance nepustilo!
     
    79
    Na levé straně se prezentoval dobrým pohybem Aboubacar Doumbia, kterého následně poslal k zemi Donsah a Mali bude zahrávat volný přímý kop!
     
    80
    Rozehrávky se ujal sám postižený Aboubacar Doumbia. Jeho rána však mířila hodně mimo a brankář Lawrence Ati zasahovat nemusel!
     
    81
    Mali právě vstřelilo branku!
    A Mali se prosazuje potřetí a o postupujícím je rozhodnuto! Adama Traoré se dostal k míči na hranici vápna a poslal krásnou přihrávku na ABOUBACARA DOUMBIU, který se dostal za obranu a poslal krásný "lobík" přes bezmocného Atiho!
    Aboubacar DOUMBIA - 0:3
     
    83
    Ve středu hřiště inkasoval nepříjemný zákrok loktem domácí Donsah. Provinil se Hamidou Traoré, Ghana tak zůstane u míče a může se pokusit vstřelit alespoň česný zásah!
     
    84
    Ghana střídá naposledy v tomto zápase! Svůj pobyt na tráníku ukončil Emmanuel Boateng, kterého nahrazuje na posledních pár minut David Atanga.
     
    85
    Fotbalisté Mali kontrolují hru a kombinují na útočné polovině. Musím říci, že afický tým dnes podal opravdu výborný taktický výkon a postupuje zaslouženě!
     
    86
    Dopředu do ještě dostal Attobrah, který obešel jednoho protihráče, avšak na toho druhého byl již krátký a míč skončil v zámezí. Ghana bude alespoň vhazovat aut!
     
    87
    Střídající David Atanga se pokoušel najít na hrotu Yawa Yeboaha, který však svůj náběh špatně načasoval a neměl šanci míč stihnout na hrací ploše.
     
    89
    Po delší době se Ghana dostala také ke střele! Na hranici vápna se ideálně uvolnil Attobrah a prudce vystřelil. Jeho rána však mířila mimo!
     
    89
    Mali střídá také potřetí! Diadie Samassekou si přivodil nějaké zranění a trenér Fanyeri jej raději stahuje ze hry! Na jeho místo nastupuje Malick Touré!
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Fotbalisté Mali si již však závěr utkání hládají a nenechávají nic náhodě! Na útočné polovině momentálě operuje s míčem Falye Sacko!
     
    90+2
    Souleymane Diarra teď na hranici vápna krásně narazil míč střídajícímu Hamidou Traorému, který se opřel do míče z první. Lawrence Ati si připsal na závěr výborný zákrok!
    Výborný zákrok Atiho na závěr!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    Vítězná radost hráčů Mali, kteří překvapili Ghanu a postupují do čtvrtfinále!

     
    Dnešní zápas je u konce! Favorizovaná Ghana svou roli nepotvrdila a prohrála s Mali jasným poměrem 0:3!

    První poločas na Westpac Stadium nabídl hodně zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili lépe hosté a jejich aktivita se vylatila již ve 20. minutě, kdy Traoré ve středu hřiště narazil Diadie Samasekouovi, a ten se trefil přesně k tyči! Další velkou šanci mělo opět Mali, Diarrovu střelu však vytáhl Ati. Ve 37. minutě se konečně předvedla také Ghana. Hodně nebezpečnou střelu vyslal Yeboah, jenže Diarra udržel Mali ve vedení!

    Hned v úvodu druhého poločasu měl velkou příležitost Boateng, jenže ani ta v brance neskončila! Čtyři minuty na to už Mali udeřilo podruhé. Krásnou střelou z dobrých 25 metrů z hranice vápna se prezentoval Dieudonne Gbakle, který přiblížil hosty postupu! Fotbalisté Mali zvládli závěr výborně a svého soupeře prakticky do ničeho nepustili. V 83. minutě dal ještě třetí branku Aboubacar Doumbia, která tak pečetil postup Mali do čtvrtfinále!

    Soupeřem Mali ve čtvrtfinále šamopnátu bude vítěz souboje Německo/Nigérie, který je na programu zítra od 9:30!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (07:54:53)

    Jan Havlovic

    Góly: 20. Samassekou (Traoré), 53. Gbakle, 81. Doumbia (Traoré)

    Karty:   66. Donsah (GHA) – 44. Maïga (MLI)


    Ghana: Ati – Kpozo, Ntim, Aidoo, Fobi – Yeboah, Donsah – Boateng, Abogaye, Osei (56.Attobrah) – Tetteh
    Náhradníci: Bempah, Yeboah, Attaobrah, Baah, Atanga, Adjei, Seidu, Tetteh, Prosper

    Mali: Diarra – Koné, Coulibaly, Maïga, Sacko – Diarra, Samssekou – Gbakle, Traoré, Doumbia – Diallo
    Náhradníci: Baye, Konaté, Guindo, Traoré, Touré, Sissoko, Diabate, S.Traore

    Rozhodca: Grisha – Ahmed Ali, O´Micheael