Zürich – Junosť Minsk 5:2 (kon.) | Třinec – Limhamn/Malmö 5:0 (kon.) | Sparta Praha – Okanagan 4:1 (kon.)
Eisbären – Salzburg 2:4 (kon.)
koniec
ZSC Lions
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
Junosť Minsk
cz Štvrtok 09.04.2015, 15:00 • Tipsport aréna • Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    57:22
    Lions právě vstřelili branku!
    Curych využívá klasickou přesilovku. Po milimetrovém pasu Wettsteina se prosazuje střelou z první SHANE MATTHEW. Asistence: Simon Wettstein.
     
    51:10
    Lions právě vstřelili branku!
    Útok švaýcarského týmu si nyní vychutnal obranu hostů i s gólmanem do prázdné branky zakončil celou akci KEVIN DAGONDA. Asistence? Dominik Hardmeier.
     
    46:51
    Lions právě vstřelili branku!
    Puk ale doputoval pouze na hůl Müllera, který si počkal až mu najede na modrou YANNIC NOLL, jenž si poradil se Šlykovičem, kterého překonal bekhendovým blafákem. Asistence: Luca Müller.
     
    39:59
    Junosť právě vstřelila branku!
    Sedm desetin před sirénou Minsk vyrovnává. Teč Charinovského sice ještě Zumbühla nepřekonala, ale proti následné dorážce ALEXEJE SEVERINA neměl brankář Curychu nárok. Asistence: Pavel Charinovskij, Jevgenij Petrovskij.
     
    37:55
    Lions právě vstřelili branku!
    Nyní už se ale NICO ALENA prosazuje, když ukázal svůj důraz na brankovišti a dorazil za bezmocného Pekarského prvotní střelu Puntuse. Asistence: Jaison Puntus.
     
    26:50
    Lions právě vstřelili branku!
    K odraženému kotouči se nejrychleji dostal Oeggerli, jenž poslal rychle puk na modrou KEVINU DEGONDOVI, který z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lars Oeggerli, Ramon Hauser.
     
    17:15
    Junosť právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale hokejisté Minsku dočkali regulérní branky. ANDREJ TATUR ujel švýcarské obraně podél mantinelu a střelou mezi betony překonal Meiera. Bez asistence.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 27. Degonda (Oeggerli, Hauser), 38. Alena (Puntus), 47. Noll (L. Müller), 52. Degonda (Hardmeier), 58. Mathew (Wettstein) – 18. Tatur, 40. Severin (Charinovskij, Petrovskij)


    ZSC Lions: Meier (31. Zumbühl) – Hauser, Andersson, Vonbun, Degonda, Widmer, Breiter, Cohen – Hardmeier, Suter, L. Müler, Alena, Wettstein, Puntus, Oeggerli, Mathew, N. Müller, Pfister, Tschudi, Noll, Sigrist. Trenér: Paul Berri.
    Junosť Minsk: Pekarskij (39. Šlykovič) – M. Kaminskij, Petrovskij, Gavrilovič, Svidevski, Rabcevič, Boborv, Štuma, Antoni, Klimovič – Charinovskij, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žyljanin, Novosilnyj, Magerov, Černucho, Tatur, Mokjevec, Demjaškevič, Lukutin. Trenér: Vadim Kaminskij